- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.701
Zararı yok ama alerji riski var diye beyazını önermiyor oradaki doktorlar, ben yarın normal çırpılmış yumurta deneyeceğim. Oğlumda kayinvalidem bir kere vermişti ama alerji olmadı şükür, inşallah kız da olmaz. Her gönderimin altına yazayım, lütfen herkes kendi doktorunu dinlesin.( genel söylüyorum canım :) bazen gruptan atıyorlar:)
Bigaripyolcu benim kızımda kabızlık var di, 2 kurukayisi haşladım ve blendirda ezdim ve yoğurda karıştırıp verdim iyi geldi şükür.
Biz de 8 haziran ama hiç bir belirti yok okudukça çıkaranların çektiklerini korkuyorum
Yok canım ya anlamadım ben bu isi aniden başladı bidaha da gecmedi
Kuru kayısıyı az suda pişir canım sonra çatalla ezip tel süzgeçtengeçir.ben yoğurduna koyuyorum hazır meyveli yoğurtlar gibi güzel oluyor.yoğurdu sade yemiyor çünkü.hurma da haşlıyorum bazen kayısı ile birlikteatmayiz biz merak etme canim.aynen alerji riskinden dolayi vermeyin diyorlar ama ben bi kez az bisi verdim bisi olmadi bakalim yumurtaya tekrar başladığımda veririm belki
Kayisi suyu verdim ama kendisini nasi versem bilememistim yarin deneyim canim sagol
Cikar cikar salyalar ve El surekli agiza gidiyorsa yakindir canimBenimkide 18 haziran doğumlu hiç dis yok ama baya kabarmış çok huysuz yakında çıkarır herhalde allahın izniyle
Bizde bu ara huy edindik gece kalkmalarina dort nala gidecek gibi digidik digidik yapiyor yatakta uyusada surekli memede uyuyor pilim bitti vallaBenim kiz yine rutin gece oyun saatine basladi kurulu saat gibi tam bese on kala uyaniyor alti bucuktan once uyumuyor keyfini bekleyip gönlünü egliyorum suan
Kuru kayısıyı az suda pişir canım sonra çatalla ezip tel süzgeçtengeçir.ben yoğurduna koyuyorum hazır meyveli yoğurtlar gibi güzel oluyor.yoğurdu sade yemiyor çünkü.hurma da haşlıyorum bazen kayısı ile birlikte
Bizde bu ara huy edindik gece kalkmalarina dort nala gidecek gibi digidik digidik yapiyor yatakta uyusada surekli memede uyuyor pilim bitti valla
Canım bal kabağı bi de armut ve kayısı iyi geliyor.benim kız kabız olunca bunları veriyorum düzeliyorEsim de tutturdu beyazini da ver protein acisindan cok zengin diye ama ben tr de veren kimseyi gormeyince korktum denek yapmak istemedim.gerci bi kez parmagimin ucu kadar vermistim bisi olmadi:)) smdi hepten kestim yumurtayi kabiz diye ama degisiklik yok iki gundur azicik bile yapamadı kuzum
Canım tuvalette ağrı yoksa dediğim gibi hemoroid değil valla burda kocalarilara gidiyorlar nasıl yapılıyor bilmiyorum ama sen bi doktora git çok rahatsız ediyor duyduğuma göreTuvalette sıkıntı yok canım ağrı olmuyor sadece otururken çok fena ağrı var oturamıyorum resmen ...poncik düşmesini ilk defa duydum onun için ne yapmalıyım peki canım
Eki Görüntüle 2222450 bebeğimin mamalari
Keçiboynuzu özlü pankek kek karışımları muhallebide vardı alacaktım ama görevli bayan 8. Ayda başlarsanız daha iyi olur dedi ben almadım.cok güzel çeşitler var
Havuçlu pankek poğaça karışımı vs...
Ben martta ise baslayacagim insallah gece uykusu düzene girer yoksa halim harap benim. Șimdi gece mamasi felan veriyorum sutum var emsin diye ama surekli gece memede ben uyuyamiyorum Marta kadar böyle veririm ama ise baslayinca mama verebilirim deneyecegim en azindan uykusuzluk çok kötü enerjim kalmıyorSipalar yaa gece gece o karanlikta ben gözümü acamiyorum bunlar uyanip bizden oyun istiyor.iyice aliskanlk oldu bizimki bakalm ne zaman duzelecek bu uzuun uyku molalari
kuyruk kisminda diyor bnde kil donmesi vardi amelyat olmusdum. ondan soruyorum kizariklik ve sislik olur ama acisina durulmaz
saol cnm benim:)Yaa gecmis olsn cnm :/
Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimKızlar şu an hastane odasından yazıyorum
Cumadan beri bebeğim rahatsız
Cuma dev.hastanesine gittik
Gribal enfeksiyon dedi bir grip ilacı verdi çıktık geldik
Hiç düzelmedi pazar gunune kadar hep huzursuz hep uykusuzdu.pazar acile gittik bu sefer bize ventolin verdiler
Birde test yapıldı idararda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdiler geldik
Bugün sali sabah baktım hiç düzelme yok ve uykuyu unuttuk hiç uyumadı bizde uyumadık.sabah eşime bu böyle olmayacak dedim iyi bir doktor diye adını duyduğum bir doktora getirdik.bizi muayene etti yatış verdi
4 doz hava aldık ilaçlı iki kez serum verildi
Kan tahlili.kaka tah. Yapıldı
Akciğer röntgeni çekildi.cigerler hafif bronşit olmuş.kan iyi kaka temiz idrar zaten enfeksiyonlu.velhasil şu an eşim bizi almaya geliyor yolda çıkış verdi.eve de hava yazdi.alerji tozu verdi verdiler verdi Allah'ım şifa versin çok hastalandik kızlar dua edin ne olur tez zamanda kurtulalim
Geçmiş olsun vee gözünüz aydın :)H.sonu bizimde başladı ve patlamış diş eti gördüm ucunu :) Valla h.sonu ne çektiğimi bir ben bilirim. Ne uyuyor ne emiyor camdan dışarı bakınca sakinleşiyor sadece. Uykusuzluktan gözleri kapanıyor yinede direniyor uykuya.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım,, baya uğraşmışsınızKızlar şu an hastane odasından yazıyorum
Hiç düzelmedi pazar gunune kadar hep huzursuz hep uykusuzdu.pazar acile gittik bu sefer bize ventolin verdiler
Bugün sali sabah baktım hiç düzelme yok ve uykuyu unuttuk hiç uyumadı bizde uyumadık.sabah eşime bu böyle olmayacak dedim iyi bir doktor diye adını duyduğum bir doktora getirdik.bizi muayene etti yatış verdi
Akciğer röntgeni çekildi.cigerler hafif bronşit olmuş.kan iyi kaka temiz idrar zaten enfeksiyonlu.velhasil şu an eşim bizi almaya geliyor yolda çıkış verdi.eve de hava yazdi.alerji tozu verdi verdiler verdi Allah'ım şifa versin çok hastalandik kızlar dua edin ne olur tez zamanda kurtulalim
Çok geçmiş olsun canimKızlar şu an hastane odasından yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?