- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.661
Selam kizlarr...
Uzun zaman oldu giremedim. Oğlum 7 aylık oldu. 2 disimiz var. Kehribar kolye sayesinde dış çıkardığını anlamadik bile görünce anladım. Onun dışında ek gıdaya başladık. Çok şükür bugunlerimize geçen sene bu aralar yeni yeni kipirdiyordu. Hepinizi öpüyorum
Nerdeyse 1 aylıkken aldım kehribarı ama hiçbir etkisini görmedikkeşke bizim kızda da faydası olsaydı. Gerçi bana kalsa alt iki kolay çıkıyor kolyesini falan takmamıştım bende anlamamıştım. Üst iki bana hayatı sorgulattı meğer dişlerimiz ne kıymetliymiş
Kızlar kehribar kolyeyi nerden aldınız doktorlar pek onermiyor ama etkisi varsa alayımSelam canım, valla göremiyoruz sizleri yaa.. Aman maşallah paşana.. Bizde de var ama etkisi olmadı ya da etkisi olmuş hali bunereden almıştın kerhribarı? Sahte mi acaba bizimki kronik_unutkan yazmışken nasıl oldunuz canım? Yarın iş var iyileştin mi ?
Canım ben eline Bisey verdiğimde kocaman koparıyor boğulacak diye korkuyorum bi iki kere kurtardım hatta o yüzden korkuyorum.disi de yok daha belki dişleri çıkınca deneyebilirim tekrarKızlar kızlar, ek gıda verme durumlarınız nerelere vardi bilmiyorum ama blw uygulayan var mı? Varsa tamamen kendi mi yiyor yani olması gerektiği gibi blw deben oğlumda blw bilmiyordum ama k3ndim de doyursam çorba püre vs ile, kahvaltıları hep önüne koyardım, bir çok şeyi önüne koyardım yerdi , ki öyle de oldu 7-8.aylarda çorbalar hariç kendi yiyordu yani sanırım bu blw sayılmaz pek neyse, iki aradayım acaba kızıma da oğlumda yaptığım gibi mi yapsam yoksa sırf blw mi ? valla blw sayfasına soramıyorum hem3n tersliyorlar
Valla canım geçen haberlerde birkaç bebeği mama sandalyesine oturtmuşlar, blw'yi konuşuyorlardı :) kadının biri aslında altı aylıktan itibaren başlanabilir ama ben 9.ayda başladım demişti.. Bende istiyorum ama bebeğime bakınca hem iştahsız hem ne kadarını ağzına götüreceğini bilmiyor.. Verdiğim pürelerine bile kaç kez tıkandı... Mama sandalyesinden nasıl aldığımı bilmiyorum.. Kendi eline verdim kaşığı bir iki kez.. Herşeyi olduğu gibi onu da ağzına götürüyor ama ince olduğu için baya bir ağzına götürüp öğürüyor.. Salatalık verdim baya kopardı.. Aslında yumuşak şeyler direk ele verilmeli ama onları da orantılı yiyemez ve yutamaz benim oğlan . Biraz oturması gerek benceKızlar kızlar, ek gıda verme durumlarınız nerelere vardi bilmiyorum ama blw uygulayan var mı? Varsa tamamen kendi mi yiyor yani olması gerektiği gibi blw deben oğlumda blw bilmiyordum ama k3ndim de doyursam çorba püre vs ile, kahvaltıları hep önüne koyardım, bir çok şeyi önüne koyardım yerdi , ki öyle de oldu 7-8.aylarda çorbalar hariç kendi yiyordu yani sanırım bu blw sayılmaz pek neyse, iki aradayım acaba kızıma da oğlumda yaptığım gibi mi yapsam yoksa sırf blw mi ? valla blw sayfasına soramıyorum hem3n tersliyorlar
Canım doktorlar bir etkisi yok diyorlar ve koparma ihtimalinden dolayı istemiyorlar.. Şimdi bizim bebekler baya küçükler.. Benim oğlanın boynu ortaya çıkmadı mesela.. Orada bir kolyenin olduğundan bir haber.. Dolayısı ile koparması çok düşük bir ihtimal.. Biraz büyüyüp anlasa çıkarırım bende.. Yani bizimki hep boynunda.. Ama benim oğlum aşırı huysuz.. İşe yaradığını düşünmüyorum ama hadi işe yarıyorsa diyerekten çıkaramıyorum.. Ben takı kehribar diye bir siteden almıştım yanılmıyorsam.. Birkaç site inceledim de bunda karar vermiştim galibaKızlar kehribar kolyeyi nerden aldınız doktorlar pek onermiyor ama etkisi varsa alayım
Bİz 3 aylıkken sma kullandık kabızlk oldu sonra evolvia dedi doktorumuz onumla düzene girdi. Zaten anne sütü de alıyordu o zamanlar o yüzden uzun sürmedi.Evet bakalım 4 aylikken ne kadar almis olacak canımı sıkan alerji var mı yok mu onu bilmemem şuan şüphe ile alerji mamasi kullanıyoruz aynen ek gıda için çok erkensizde zorlanmışsiniz mama konusunda, Bebelac i son gittigim dr sindirimi kolay dene demişti ben denemeden bebek ateşlendi hastaneye gittik bır gun kaldik nerdeyse Dr Neocate alerji mamasını denememi soyledi öyle başladık şimdilik bir içiyor bir icmiyor nasil olacak bilmiyorum, alerhi varsa şayet benim diger mamalari da kullanmam sakıncalı idrar tahlili yapıldı hatta Dr ilk ondan suphelendi ama birsey çıkmadı siz kabızlik problemi yaşamış mıydınız peki, hipp de denedim kabızlığına çözum olmamıştı biraktik sonra
Totsandmore benimkiKızlar kehribar kolyeyi nerden aldınız doktorlar pek onermiyor ama etkisi varsa alayım
Evet o da Var di ama sonra gurubu alan Smra mi Var di öyle birşeydi ismi , onu merak ediyorum.
Geçmiş olsun canım tam aynı değil ama bende de beyazlık olmuştu göğsümde.bebek emerken çok acıyordu,iyice inceledim baktım meğer kanalın ucu tıkanmış.sonra biraz sıcak su ile yıkadım elimle zorladım sağmak ve o beyaz şeyi çıkarmak için.sıcağın etkisi ile çıktı,peynir gibi olmuştu süt.ardından biraz sütü sağdım rahatladım devamını da bebek emdi.sende acı ağrı oluyomu emerken? Belki böyle bireydir ve ilerlemiştir o yüzden kızarıklık kabuklanma falan olmuştur.sıcak bi duş al masaj yap göğsüne,rahatlamazsa dediğim gibi bi dene istersen.inşallah basit bişeydirSlm kizlar 1 haftadir goguslerim cok kotu hem kasiniyor hem ucunda beyazliklar var etrafi da kirmizi kabuklu gibi gecer diye bekliyorum ama artiyo sanki surekli lanolin suruyorum ama yok hic fayda etmiyor. Artik sirtimi ve kolumu sizlatiyo agrisi. Bebegim de hep emmek istiyo sabah agzinda kan gordum baktim ucu kanamis mantar mi oldu acaba
Kız ben de yeni öğrendim , bebeğin k3ndi k3ndini istediği kadar beslemesiymiş , yani o kadar veriyor neyi ne kadar yiyeceğine:)Cahilligime ver canım blw ne olaki
Yumuşak, haşlama şeylerle başlamalıymış, yabancı sitelerde ekmek verende var , bir kaç üye olduğum sayfa var yabancı, maşallah bebeler makarna tavuk vs yiyorCanım ben eline Bisey verdiğimde kocaman koparıyor boğulacak diye korkuyorum bi iki kere kurtardım hatta o yüzden korkuyorum.disi de yok daha belki dişleri çıkınca deneyebilirim tekrar
Hemde nasil aciyo. Surekli sut kanalim tikaniyor zaten dus alip masaj yapiyirum ama fayda etmiyo cildiyeden randevu aldim gidicem yarin dayanamiyom yaniyo gibi aciyoGeçmiş olsun canım tam aynı değil ama bende de beyazlık olmuştu göğsümde.bebek emerken çok acıyordu,iyice inceledim baktım meğer kanalın ucu tıkanmış.sonra biraz sıcak su ile yıkadım elimle zorladım sağmak ve o beyaz şeyi çıkarmak için.sıcağın etkisi ile çıktı,peynir gibi olmuştu süt.ardından biraz sütü sağdım rahatladım devamını da bebek emdi.sende acı ağrı oluyomu emerken? Belki böyle bireydir ve ilerlemiştir o yüzden kızarıklık kabuklanma falan olmuştur.sıcak bi duş al masaj yap göğsüne,rahatlamazsa dediğim gibi bi dene istersen.inşallah basit bişeydir
SizdwBİz 3 aylıkken sma kullandık kabızlk oldu sonra evolvia dedi doktorumuz onumla düzene girdi. Zaten anne sütü de alıyordu o zamanlar o yüzden uzun sürmedi.
Sizde niye kilo alımı az oldu peki canım anne sütüde alıyormuş dr birşey demedi mi, alerji durumu yok değil mi, bizim mamayı yemeyince Dr ondan şüphelendi, test falan da yapılmadi alerji uzmanına mi gitsem diyorum bende, simdi nasıl ek gıda döneminde?Bİz 3 aylıkken sma kullandık kabızlk oldu sonra evolvia dedi doktorumuz onumla düzene girdi. Zaten anne sütü de alıyordu o zamanlar o yüzden uzun sürmedi.
Mantar olmuş canım doktora git krem verir hemen geçer yoksa bebeğine de bulasirSlm kizlar 1 haftadir goguslerim cok kotu hem kasiniyor hem ucunda beyazliklar var etrafi da kirmizi kabuklu gibi gecer diye bekliyorum ama artiyo sanki surekli lanolin suruyorum ama yok hic fayda etmiyor. Artik sirtimi ve kolumu sizlatiyo agrisi. Bebegim de hep emmek istiyo sabah agzinda kan gordum baktim ucu kanamis mantar mi oldu acaba
Oy allahım yerim ben onların kaşık tutan ellerini ...kendi kendilerine yiyecekler oylemi dusunemiyorum ne tatlı olurlar şimdiKız ben de yeni öğrendim , bebeğin k3ndi k3ndini istediği kadar beslemesiymiş , yani o kadar veriyor neyi ne kadar yiyeceğine:)
Yumuşak, haşlama şeylerle başlamalıymış, yabancı sitelerde ekmek verende var , bir kaç üye olduğum sayfa var yabancı, maşallah bebeler makarna tavuk vs yiyorbir de bebeklerin öğürme refleksi çok gelişmiş olduğu için, yiyemedigi parçayı dışarı atarmış o yüzden sakın olmak gerekiyormuş anneler için.
Anlattıkların mevcut cnm üstüne aşı da ekleniyor oh mis :)Kizlar 6 aylik atak doneminde neler yasadiniz ve cocuklarin genel durumlari nasil bizim kiz surekli bagiriyor kucak iatiyor uyumak istemiyir resmen buyuk insan gibi kiziyor bagiriyor minik ergen gibi 6.5 aylik su an
Uykuya o kadar direniyor ki sabahtan beri hic uyumamis mesela uyutmaya calisiyorum ciglik atiyor gecici bir durummu acabaAnlattıkların mevcut cnm üstüne aşı da ekleniyor oh mis :)
Kızım da bu hafta başladı iki gün önce aşı oldu huysuzluk ve uykuya direnme var sanıyorum geçici, yani umarım çok sürmezUykuya o kadar direniyor ki sabahtan beri hic uyumamis mesela uyutmaya calisiyorum ciglik atiyor gecici bir durummu acaba
Hemoroid de olabilir cilt yüzeyinde kızarıklık şişlik varsa kıl dönmesi de olabilir canım ayna ile iyice bakKızlar biraz konu dışı olucak ama bir sorum olucak çok çok özür dileyerek soruyorum... benim on gündür popomun üzerine oyuramiyorum oma denilen yer varya kemik ucu orası agriyor çok canım yanıyor oturunca ..hamilelikte hemoroid olmuştum halada var ama hiç ağrı olmamıştı bu hemoroid ağrısı mi yoksa başka bi ağrımı aceba ...burada hemoroid den çok ağrı çeken arkadaşlar vardı gebelikte agrilari nasildi bana tarif edermisiniz bide nasil gecti neler kullanmistiniz yardımcı olabilirlermisiniz şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?