2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Neler aldın canım? Bende ruseym ve keçiboynuzu tozu istedim dün . Bence atabilirsin yasak değildir

bebeğimin mamalari
Keçiboynuzu özlü pankek kek karışımları muhallebide vardı alacaktım ama görevli bayan 8. Ayda başlarsanız daha iyi olur dedi ben almadım.cok güzel çeşitler var
Havuçlu pankek poğaça karışımı vs...

İlk kizimda böyle yerler yoktu marketlerden ne bulduysan aldık yada evde yaptıklarımı yedi.buraya gidince kendimden kendim herşey bebekler için hep zaten içeriye kucağında küçük bebeği olanlar giriyordu:))bebislerin marketi.

Kızlar bebeği oksurenler ventolin şurup kullanan varmı sizce yararını zararımı olur.doktor yazdı bize öksürük var hırıltılı. Ve nezle olmuş gribal şurup yazdi

Bebelac in içinde nişasta ve pirinç unu var gold un içinde Yok. İstersen bi araştır canım.
İçinde olanları biliyorum ama hiçbirini içmedi, hipp, bebelac gold ilk denediklerim, aptamil, sma ama içmedi işte. Bunu da zor içiyor ama 120 cc faşan içirebiliyorum. Ek gıdayı arttırdım içmediği zamanlrda ama o da doğru değil daha 7 aylık sütü daha önemli. Zaten ayda 200 gr anca alıyor. Olsun sevdiğini içsin çok dert etmiyorum artık içeriğini

Kızlar bebeği oksurenler ventolin şurup kullanan varmı sizce yararını zararımı olur.doktor yazdı bize öksürük var hırıltılı. Ve nezle olmuş gribal şurup yazdi
Geçmiş olsun bu ventolinin hava ile verilen ilacını kullandık ilerlerse bronşit olur hatta astıma döner demişti istersen ver sanırım çok uzun süre kullanılmamali onuda Dr demiştir

Selam kizlarr...
Uzun zaman oldu giremedim. Oğlum 7 aylık oldu. 2 disimiz var. Kehribar kolye sayesinde dış çıkardığını anlamadik bile görünce anladım. Onun dışında ek gıdaya başladık. Çok şükür bugunlerimize geçen sene bu aralar yeni yeni kipirdiyordu. Hepinizi öpüyorum

Geçmiş olsun bu ventolinin hava ile verilen ilacını kullandık ilerlerse bronşit olur hatta astıma döner demişti istersen ver sanırım çok uzun süre kullanılmamali onuda Dr demiştir
Bu şurubu günde iki kez bir çay kaşığı verdim halde ne uyku ne huzur kalmadı.dun gece uyumadan yaşadık gece ve gündüz.huzursuz ve uykusuzluk yok şurubun yaptığından eminim.bugun kestim üç çay kaşığı bizi bu hale getirdi

Ben prospan kullanıyorum öksürüğe bitkisel içerikli
Ben bitkisel içerikli şeylerin masum olduğuna hiç inanmıyorum.daha keskinler.bana doktor bir bitkisel pastil verdi soğuk algınlığı için emzirdiğimden dolayı
Beni mafetti
Dahada kötü oldum midemi tetikleyen bitkiler vardı içinde.bir sürü bitki var neyin neye yaradığını ve zarar vereceğini bilemeyiz.ben bu yuzden asla bitkisel birşeyi kullanmiyorum

Kullandığın ilaçlarda da çoğunlukla bitkisel içerik var yalnız, ben bebeklerde içeriği nispeten temiz ürünlerin kullanılmasından yanayım. Kızımın ilk günkü öksürüğü kalmadı çok şükür, bende kullandım banada iyi geldi. İlaçların yan etkileri olduğu gibi bitkisel ürünlerinde olabilir. Alerjik bünyesine rağmen bizde bir etkisi olmadı aklında bulundurabilirsin

Nerdeyse 1 aylıkken aldım kehribarı ama hiçbir etkisini görmedik keşke bizim kızda da faydası olsaydı. Gerçi bana kalsa alt iki kolay çıkıyor kolyesini falan takmamıştım bende anlamamıştım. Üst iki bana hayatı sorgulattı meğer dişlerimiz ne kıymetliymiş

Valla ben tek çocukla zorlanıyorum, Allah yardımcın olsun canım.. Demek senin minikte sallanarak yatıyor.. Benimki de.. Uyku eğitimi filan girişmedim bile..
Sünnette de Allah yardımcınız olsun.. İnşallah çok çok kolay ve sorunsuz geçer.. İnsanın içi gidiyor cidden ama mecbur yapılacak.. Bu dönemler çok uygun cidden

Hafizana uzun zamandir imrenerek dikkat ediyorum masaallahin var kim ne dedi unutmuyorsun:))
sağol canım.. dikkat ettiğim konularda iyiyim.. Yoksa sabah yediğimi hatırlamam..

Canım bende epeydir görüşmüyorum benim sipalardan hiç vakit bulamıyorumki birşeye ama yarın bi sorarım neler yapıyor melike nasıl diye .. uzaktan takip ediyodu ama hala öylemi bilemiyorum ...
Haklısın valla hiçbirşeye fırsat olmuyor ki.. Sen görüşünce selamlarımızı ilet.. Bakalım Melike neler yapıyormuş? Yusuf ile uyumları nasılmış?

Selam canım, valla göremiyoruz sizleri yaa.. Aman maşallah paşana.. Bizde de var ama etkisi olmadı ya da etkisi olmuş hali bu nereden almıştın kerhribarı? Sahte mi acaba bizimki kronik_unutkan yazmışken nasıl oldunuz canım? Yarın iş var iyileştin mi ?

Ben de büyük oğlumda kullanmıştım prospan iyi geliyordu. Yazınca aklıma geldi. Nane içerikli bir şurı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…