- Konu Sahibi Blackbluee1
- #46.621
Dene bence hatta hemşire bebelac tadı hafif. Reddeden çocuk hiç duymadım dedi kendisi de 2 çocuğunda kullanmış. Önemli değil zaten inş içerHadiya bide onumu denesek acaba ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene bence hatta hemşire bebelac tadı hafif. Reddeden çocuk hiç duymadım dedi kendisi de 2 çocuğunda kullanmış. Önemli değil zaten inş içerHadiya bide onumu denesek acaba ya
Bebelac in içinde nişasta ve pirinç unu var gold un içinde Yok. İstersen bi araştır canım.Hadiya bide onumu denesek acaba ya
Neler aldın canım? Bende ruseym ve keçiboynuzu tozu istedim dün . Bence atabilirsin yasak değildirKızlar makarnavitma yı merak edenler.bugun gittim kızıma mamalar aldım.cok guzel bir yer bayağı çeşit var.hep bebekli anne babalar vardı bayağı kalabalık içeri giren cikan çok.ben video çektim görüntüler var.kalabalikti insanları çekmemek için kısa çektim atayimmi serbest mi video
Video çekmiştim fotoğraf hiç yok ama video yükleyemedim neden olmuyor anlamadım resim seçiyor video cikmiyorNeler aldın canım? Bende ruseym ve keçiboynuzu tozu istedim dün . Bence atabilirsin yasak değildir
Pankek için erken değil mi :)Eki Görüntüle 2222450 bebeğimin mamalari
Keçiboynuzu özlü pankek kek karışımları muhallebide vardı alacaktım ama görevli bayan 8. Ayda başlarsanız daha iyi olur dedi ben almadım.cok güzel çeşitler var
Havuçlu pankek poğaça karışımı vs...
Yooo zaten almadım erken daha ben çeşitleri yazdım.yani çok iyi oldu çeşit bebeklere çok seç seç al yedir.diger kizimda babymix yoğurdu bulmak için fizana gidiyorduk:))Pankek için erken değil mi :)
İçinde olanları biliyorum ama hiçbirini içmedi, hipp, bebelac gold ilk denediklerim, aptamil, sma ama içmedi işte. Bunu da zor içiyor ama 120 cc faşan içirebiliyorum. Ek gıdayı arttırdım içmediği zamanlrda ama o da doğru değil daha 7 aylık sütü daha önemli. Zaten ayda 200 gr anca alıyor. Olsun sevdiğini içsin çok dert etmiyorum artık içeriğiniBebelac in içinde nişasta ve pirinç unu var gold un içinde Yok. İstersen bi araştır canım.
Geçmiş olsun bu ventolinin hava ile verilen ilacını kullandık ilerlerse bronşit olur hatta astıma döner demişti istersen ver sanırım çok uzun süre kullanılmamali onuda Dr demiştirKızlar bebeği oksurenler ventolin şurup kullanan varmı sizce yararını zararımı olur.doktor yazdı bize öksürük var hırıltılı. Ve nezle olmuş gribal şurup yazdi
Ben prospan kullanıyorum öksürüğe bitkisel içerikliKızlar bebeği oksurenler ventolin şurup kullanan varmı sizce yararını zararımı olur.doktor yazdı bize öksürük var hırıltılı. Ve nezle olmuş gribal şurup yazdi
Bu şurubu günde iki kez bir çay kaşığı verdim halde ne uyku ne huzur kalmadı.dun gece uyumadan yaşadık gece ve gündüz.huzursuz ve uykusuzluk yok şurubun yaptığından eminim.bugun kestim üç çay kaşığı bizi bu hale getirdiGeçmiş olsun bu ventolinin hava ile verilen ilacını kullandık ilerlerse bronşit olur hatta astıma döner demişti istersen ver sanırım çok uzun süre kullanılmamali onuda Dr demiştir
Ben bitkisel içerikli şeylerin masum olduğuna hiç inanmıyorum.daha keskinler.bana doktor bir bitkisel pastil verdi soğuk algınlığı için emzirdiğimden dolayıBen prospan kullanıyorum öksürüğe bitkisel içerikli
Kullandığın ilaçlarda da çoğunlukla bitkisel içerik var yalnız, ben bebeklerde içeriği nispeten temiz ürünlerin kullanılmasından yanayım. Kızımın ilk günkü öksürüğü kalmadı çok şükür, bende kullandım banada iyi geldi. İlaçların yan etkileri olduğu gibi bitkisel ürünlerinde olabilir. Alerjik bünyesine rağmen bizde bir etkisi olmadı aklında bulundurabilirsinBen bitkisel içerikli şeylerin masum olduğuna hiç inanmıyorum.daha keskinler.bana doktor bir bitkisel pastil verdi soğuk algınlığı için emzirdiğimden dolayı
Beni mafetti
Dahada kötü oldum midemi tetikleyen bitkiler vardı içinde.bir sürü bitki var neyin neye yaradığını ve zarar vereceğini bilemeyiz.ben bu yuzden asla bitkisel birşeyi kullanmiyorum
Nerdeyse 1 aylıkken aldım kehribarı ama hiçbir etkisini görmedikSelam kizlarr...
Uzun zaman oldu giremedim. Oğlum 7 aylık oldu. 2 disimiz var. Kehribar kolye sayesinde dış çıkardığını anlamadik bile görünce anladım. Onun dışında ek gıdaya başladık. Çok şükür bugunlerimize geçen sene bu aralar yeni yeni kipirdiyordu. Hepinizi öpüyorum
Valla ben tek çocukla zorlanıyorum, Allah yardımcın olsun canım.. Demek senin minikte sallanarak yatıyor.. Benimki de.. Uyku eğitimi filan girişmedim bile..Canım valla kosturuyorum tam anlamıyla :) iş var ,3,5 yaşında kızım var bı de 7 aylık bicirik.. Yemek,temizlik,çamaşır falan filan derken haftasonu bile kendime zaman ayıramaz oldum. Şükür tabi halimize :) Uyku eğitimi vereyim dedim onu da beceremedim. Oğlan uyurken bile sallanmak istiyor hala. Okuyorum sizi,bazen birikiyor son sayfalara bakıyorum bazen tek tek okuyorum. 15 tatilde sünnet işini de halledelim diyorum bakalım. Sen yaptirdin sünneti kurtuldun valla
Hafizana uzun zamandir imrenerek dikkat ediyorum masaallahin var kim ne dedi unutmuyorsun:))
Haklısın valla hiçbirşeye fırsat olmuyor ki.. Sen görüşünce selamlarımızı ilet.. Bakalım Melike neler yapıyormuş? Yusuf ile uyumları nasılmış?Canım bende epeydir görüşmüyorum benim sipalardan hiç vakit bulamıyorumki birşeye ama yarın bi sorarım neler yapıyor melike nasıl diye .. uzaktan takip ediyodu ama hala öylemi bilemiyorum ...
Selam canım, valla göremiyoruz sizleri yaa.. Aman maşallah paşana.. Bizde de var ama etkisi olmadı ya da etkisi olmuş hali buSelam kizlarr...
Uzun zaman oldu giremedim. Oğlum 7 aylık oldu. 2 disimiz var. Kehribar kolye sayesinde dış çıkardığını anlamadik bile görünce anladım. Onun dışında ek gıdaya başladık. Çok şükür bugunlerimize geçen sene bu aralar yeni yeni kipirdiyordu. Hepinizi öpüyorum
Ben de büyük oğlumda kullanmıştım prospan iyi geliyordu. Yazınca aklıma geldi. Nane içerikli bir şurıKullandığın ilaçlarda da çoğunlukla bitkisel içerik var yalnız, ben bebeklerde içeriği nispeten temiz ürünlerin kullanılmasından yanayım. Kızımın ilk günkü öksürüğü kalmadı çok şükür, bende kullandım banada iyi geldi. İlaçların yan etkileri olduğu gibi bitkisel ürünlerinde olabilir. Alerjik bünyesine rağmen bizde bir etkisi olmadı aklında bulundurabilirsin