- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.601
Bi iki saat yeterli bence .Kizlar bu disligi buzdolabina koyun deniyor ya hasta etmesin birde?suresi varmi mesela dolapta kalma suresi?
Kahvaltısına koyuyorum.yumurta,Hipp tahıllı mama,herhangi bir meyve ile 2 ölçek mama katıyorum canım.meyve ve tahılın kokusunu bastırmasın diye tadına bakıp ayarlıyorum dikkat ediyorum yoksa yoğun mama kokusu olursa yemiyorMesela neylere koyuyorsun sma ayi cnm?kac olcek koyuyosun birde ?tadini degistiriuormu ek gidanin?
Biz hergün saat başı kalkıyoruz.2 saatte uyandığı olursa ki gecede bazen bir kez oluyor( diğer saatler hep kalkıyor ) o gün daha dinç oluyorumKızlar günaydın, bir süredir giremedim hiç neler oldu neler bitti bebişler nasıl biraz göz gezdirdim şimdi. Benim kız 2 gecedir uyumuyor, uyutmuyor.. Kurulmuş saat gibi, gece 12'de yatırabildik, 02:00'de uyandı. Biraz mama içirdim geri yatırdım uyudu ama 04:00'te tekrar uyandı zorla uyuttuk ve 06:00'da tekrar uyandu... 2'şer saat ara ile uyandı durdu. Uyurken de huzursuz uyuyor devamlı sağa sola atınıyor mızır mızır.. Bir sıkıntısı mı var anlayamıyorum burnu mu tıkandı diyorum değil.. Diş mi çıkarıyor diyorum ama dişte yok görünürde. Deliksiz gece uykumuz vardı, neden böyle olmaya başladı anlamış değilim. Sersem gibi kalktım işe geldim sabah
Kızlar günaydın, bir süredir giremedim hiç neler oldu neler bitti bebişler nasıl biraz göz gezdirdim şimdi. Benim kız 2 gecedir uyumuyor, uyutmuyor.. Kurulmuş saat gibi, gece 12'de yatırabildik, 02:00'de uyandı. Biraz mama içirdim geri yatırdım uyudu ama 04:00'te tekrar uyandı zorla uyuttuk ve 06:00'da tekrar uyandu... 2'şer saat ara ile uyandı durdu. Uyurken de huzursuz uyuyor devamlı sağa sola atınıyor mızır mızır.. Bir sıkıntısı mı var anlayamıyorum burnu mu tıkandı diyorum değil.. Diş mi çıkarıyor diyorum ama dişte yok görünürde. Deliksiz gece uykumuz vardı, neden böyle olmaya başladı anlamış değilim. Sersem gibi kalktım işe geldim sabah
Benim kız da dişsiz daha , damağı çizik gibi ama gelen giden yok, dün oğlumun resimlere bakıyorum da 6. Ayda iki koca diş varmış :)benim kiz 6 bcuk oldu hala dis yok kismet nezmana bakalim:)))
benimki brakmiyoki bakayim elmi koydugum an emiyoo:) gec cikarmasi ii dyolar ama alttan 2 cikinc cok dadli oluyolarBenim kız da dişsiz daha , damağı çizik gibi ama gelen giden yok, dün oğlumun resimlere bakıyorum da 6. Ayda iki koca diş varmış :)
Evet keşke imkanları olsa herkesin hayat herkese adil olsa .bir yanda çok zengin bir yanda çok fakir.ama yine de insan evladından nasıl vazgeçer aklım almiyor.yan odada yatarken aklım ruhum onun yanında nasıl bırakıp giderim.cok zor çok.anne olmak bence bir parçanın senden bağımsız haraket etmesi.kizim yanımda yokken nasıl hissediyorsun diyorlar sanki vücudumun bir parçası yok gibi diyorum.Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın.Haberlerde 3 yaşındaki çocuğunu avmye getirip, oyun alanına bırakarak giden anneyi gördüm.. Çok üzüldüm.. Oğlunu bırakacağını bile bile gitti.. Çocuk ise gezip, oynayacağım sanıyordu.. Süre dolunca fark edilmiş.. Üzerinden not çıkmış, annesi bakamayacağına dair not bırakmış.. Hayat öyle zorlaştı ki.. Kimin başına ne geleceği belli değil maalesef.. İnanılmaz üzüldüm.. Olay bursa da oluyor.. Keşke diyorum o kadını ve oğlunu evime alsam.. Kadın benimde oğluma baksa.. Durumu düzeltene kadar evimde yaşasalar.. Anne de evladından ayrılmış olmasa.. Bugünümüzü biliyoruz.. Yarın başımıza ne gelir Allah bilir.. Allahım bizlere evlatlarımızdan ayrılmamıza sebep olabilecek hiçbir sıkıntıyı vermesin, bizleri ayırmasın inşallah.. Onları da kavuştursun inşallah.. Şu Suriyeli arkadaşlara yapılan yardımlar bizim insanımıza da yapılsa keşke diyorum birde..
Amin canım.. Aynen ama mecbur kalabilmiş diyorum ben.. Eskiden demezdim bunu da.. Çocuğun üstü güzel giyinimli, vücudunda bir iz Vs yok ve üç yaşında.. Öyle olunca elinden geleni yapmış demek ki diyorum.. En başta bıraksa, hiç çabalamamış derdim.. Hayat kadınlar için daha ağır.. Keşke hepsi okuyup kendi ayaklarının üzerinde dursalar.. Öyle bile garantimiz yokta..Evet keşke imkanları olsa herkesin hayat herkese adil olsa .bir yanda çok zengin bir yanda çok fakir.ama yine de insan evladından nasıl vazgeçer aklım almiyor.yan odada yatarken aklım ruhum onun yanında nasıl bırakıp giderim.cok zor çok.anne olmak bence bir parçanın senden bağımsız haraket etmesi.kizim yanımda yokken nasıl hissediyorsun diyorlar sanki vücudumun bir parçası yok gibi diyorum.Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın.
EvetBirde bizim grup kuran arkadaş nerde etiketleuemedim
Bizim abimiz 8 yasinda o bile ayni. Aralari çok actikca hepsi kiskaniyo ve huyu degisiyor. Aksamlari abimiz le babamiz ilgileniyor ben bebise. Diyorum bizim evde iki tane bebek var oglum büyüdü derken yeniden buyutuyoruz valla
Benimkide 18 haziran doğumlu hiç dis yok ama baya kabarmış çok huysuz yakında çıkarır herhalde allahın izniyleIki dişimiz cikti 19 haziran dogumluyuz biz
Canım valla kosturuyorum tam anlamıyla :) iş var ,3,5 yaşında kızım var bı de 7 aylık bicirik.. Yemek,temizlik,çamaşır falan filan derken haftasonu bile kendime zaman ayıramaz oldum. Şükür tabi halimize :) Uyku eğitimi vereyim dedim onu da beceremedim. Oğlan uyurken bile sallanmak istiyor hala. Okuyorum sizi,bazen birikiyor son sayfalara bakıyorum bazen tek tek okuyorum. 15 tatilde sünnet işini de halledelim diyorum bakalım. Sen yaptirdin sünneti kurtuldun vallaZermina Myhsa maknemakin fnd_50 fpamuk ozge_3506 Mydestinyy Beybisi123
Kızlar nerelerdesiniz?
Ay profil fotoğraflarından tanımaya çalıştım.. Umarım yanlış etiket olmadı..Zermina da hiç etiket yapamadım ama.. Birde "limon ağacım" vardı, adresini hatırlayamadım..
Amin canım amin şu yazdıklarının altına imzamı atarım aynısını hatta daha fazlasını yaşıyorum benimde kimsem yok eşim işinden dolayı sabah 9 da gidip akşam 12 de geliyor onunda bana faydası yok ...benimde iki cocuguma faydam yok çok yetersiz bir anneyim cokkkBenimki de tam tersi , normalde sakindi yani yetişkin gibi birbirimizle konuşur anlaşırdık, ilgisi falan hiç eksik olmazdı, tamam bebek olunca o ilgi baya azaldı hatta kalmadı gibi, tamam anlıyorum benimle oynamaya , vakit geçirmeye ihtiyacı var ama olmuyoryetemiyorum hissi var hep, yalnız buyutuyorum. Eşim işteyken evde bebekle, o uyuyunca yemek yapma ev temizleme, yeri geliyor yığılıp kalıyorum. Kendime kişisel bakimima bile vakit ayiramamak, kendimi aynada bitik halde görmekte psikolojimi ve sinirlerimi bozuyor , çocukla aramda sorun olunca da içimden hep yetersiz ve kötü bi anne oldugumu düşünüyorum bu da daha da beni bitiriyor ayyy kızlar çok uzun yazdım, Allah tabiki evlatlarımıza sağlık sıhhat versin, onlar tabiki canlarım ama sanırım ben depresyondayım biliyorum geçecek , Allah kolaylık versin hepimize
Canım bende epeydir görüşmüyorum benim sipalardan hiç vakit bulamıyorumki birşeye ama yarın bi sorarım neler yapıyor melike nasıl diye .. uzaktan takip ediyodu ama hala öylemi bilemiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?