2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mesela neylere koyuyorsun sma ayi cnm?kac olcek koyuyosun birde ?tadini degistiriuormu ek gidanin?
Kahvaltısına koyuyorum.yumurta,Hipp tahıllı mama,herhangi bir meyve ile 2 ölçek mama katıyorum canım.meyve ve tahılın kokusunu bastırmasın diye tadına bakıp ayarlıyorum dikkat ediyorum yoksa yoğun mama kokusu olursa yemiyor
Pirinç ununu mama ile yemiyor çünkü çok belli ediyor tadını içinde.ama tahıllı olanın kendi kokusu var bir de meyve vs ile kokusunu bastırıyor o şekilde yiyor.yoğurtta yemiyordu bizimki tatlıcı biraz o yüzden yoğurdu da kuru kayısıyı ve hurmayı haşlayıp süzgeçten geçirip yoğurtla karıştırıp veriyorum canım.
Seninki sebzeçorbası yiyorsa ona da mama koyabilirsin ayrıca.ben 2 öğün ek gıda veriyorum genelde çok nadir 3 oluyor

Kızlar günaydın, bir süredir giremedim hiç neler oldu neler bitti bebişler nasıl biraz göz gezdirdim şimdi. Benim kız 2 gecedir uyumuyor, uyutmuyor.. Kurulmuş saat gibi, gece 12'de yatırabildik, 02:00'de uyandı. Biraz mama içirdim geri yatırdım uyudu ama 04:00'te tekrar uyandı zorla uyuttuk ve 06:00'da tekrar uyandu... 2'şer saat ara ile uyandı durdu. Uyurken de huzursuz uyuyor devamlı sağa sola atınıyor mızır mızır.. Bir sıkıntısı mı var anlayamıyorum burnu mu tıkandı diyorum değil.. Diş mi çıkarıyor diyorum ama dişte yok görünürde. Deliksiz gece uykumuz vardı, neden böyle olmaya başladı anlamış değilim. Sersem gibi kalktım işe geldim sabah :KK43:
Biz hergün saat başı kalkıyoruz.2 saatte uyandığı olursa ki gecede bazen bir kez oluyor( diğer saatler hep kalkıyor ) o gün daha dinç oluyorum

Kızlar günaydın, bir süredir giremedim hiç neler oldu neler bitti bebişler nasıl biraz göz gezdirdim şimdi. Benim kız 2 gecedir uyumuyor, uyutmuyor.. Kurulmuş saat gibi, gece 12'de yatırabildik, 02:00'de uyandı. Biraz mama içirdim geri yatırdım uyudu ama 04:00'te tekrar uyandı zorla uyuttuk ve 06:00'da tekrar uyandu... 2'şer saat ara ile uyandı durdu. Uyurken de huzursuz uyuyor devamlı sağa sola atınıyor mızır mızır.. Bir sıkıntısı mı var anlayamıyorum burnu mu tıkandı diyorum değil.. Diş mi çıkarıyor diyorum ama dişte yok görünürde. Deliksiz gece uykumuz vardı, neden böyle olmaya başladı anlamış değilim. Sersem gibi kalktım işe geldim sabah :KK43:

Bizim de her zamanki halimiz dicem ama siz yine iyisiniz iki saat sonra uyanirsa ben kendimi sansli hissediyorum.dun aksam ilk defa dogdugundan beri ilk kez arkadaslarla disari ciktm kizi babasina birakip.kahve fln icince uyuyamadm ikiye kadar cocuk da uyumadi zatn.yedide temelli uyandi.o saate kadar yani bes saatte kac kez kalkti sayamadim.bide ben yokken uyku molasi vermis sipa iki saat uyumadi geldigimde uyanikti berbat hic uyumadan nasil duruyorlar boluk boluk yorulur insan yine uyur.ayakta sallaniyorum ve birazdan terasta mangal yapmak icin misafirler gelicek kar yagiyor da burda:işsiz:

Haberlerde 3 yaşındaki çocuğunu avmye getirip, oyun alanına bırakarak giden anneyi gördüm.. Çok üzüldüm.. Oğlunu bırakacağını bile bile gitti.. Çocuk ise gezip, oynayacağım sanıyordu.. Süre dolunca fark edilmiş.. Üzerinden not çıkmış, annesi bakamayacağına dair not bırakmış.. Hayat öyle zorlaştı ki.. Kimin başına ne geleceği belli değil maalesef.. İnanılmaz üzüldüm.. Olay bursa da oluyor.. Keşke diyorum o kadını ve oğlunu evime alsam.. Kadın benimde oğluma baksa.. Durumu düzeltene kadar evimde yaşasalar.. Anne de evladından ayrılmış olmasa.. Bugünümüzü biliyoruz.. Yarın başımıza ne gelir Allah bilir.. Allahım bizlere evlatlarımızdan ayrılmamıza sebep olabilecek hiçbir sıkıntıyı vermesin, bizleri ayırmasın inşallah.. Onları da kavuştursun inşallah.. Şu Suriyeli arkadaşlara yapılan yardımlar bizim insanımıza da yapılsa keşke diyorum birde..

Haberlerde 3 yaşındaki çocuğunu avmye getirip, oyun alanına bırakarak giden anneyi gördüm.. Çok üzüldüm.. Oğlunu bırakacağını bile bile gitti.. Çocuk ise gezip, oynayacağım sanıyordu.. Süre dolunca fark edilmiş.. Üzerinden not çıkmış, annesi bakamayacağına dair not bırakmış.. Hayat öyle zorlaştı ki.. Kimin başına ne geleceği belli değil maalesef.. İnanılmaz üzüldüm.. Olay bursa da oluyor.. Keşke diyorum o kadını ve oğlunu evime alsam.. Kadın benimde oğluma baksa.. Durumu düzeltene kadar evimde yaşasalar.. Anne de evladından ayrılmış olmasa.. Bugünümüzü biliyoruz.. Yarın başımıza ne gelir Allah bilir.. Allahım bizlere evlatlarımızdan ayrılmamıza sebep olabilecek hiçbir sıkıntıyı vermesin, bizleri ayırmasın inşallah.. Onları da kavuştursun inşallah.. Şu Suriyeli arkadaşlara yapılan yardımlar bizim insanımıza da yapılsa keşke diyorum birde..
Evet keşke imkanları olsa herkesin hayat herkese adil olsa .bir yanda çok zengin bir yanda çok fakir.ama yine de insan evladından nasıl vazgeçer aklım almiyor.yan odada yatarken aklım ruhum onun yanında nasıl bırakıp giderim.cok zor çok.anne olmak bence bir parçanın senden bağımsız haraket etmesi.kizim yanımda yokken nasıl hissediyorsun diyorlar sanki vücudumun bir parçası yok gibi diyorum.Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın.

Evet keşke imkanları olsa herkesin hayat herkese adil olsa .bir yanda çok zengin bir yanda çok fakir.ama yine de insan evladından nasıl vazgeçer aklım almiyor.yan odada yatarken aklım ruhum onun yanında nasıl bırakıp giderim.cok zor çok.anne olmak bence bir parçanın senden bağımsız haraket etmesi.kizim yanımda yokken nasıl hissediyorsun diyorlar sanki vücudumun bir parçası yok gibi diyorum.Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın.
Amin canım.. Aynen ama mecbur kalabilmiş diyorum ben.. Eskiden demezdim bunu da.. Çocuğun üstü güzel giyinimli, vücudunda bir iz Vs yok ve üç yaşında.. Öyle olunca elinden geleni yapmış demek ki diyorum.. En başta bıraksa, hiç çabalamamış derdim.. Hayat kadınlar için daha ağır.. Keşke hepsi okuyup kendi ayaklarının üzerinde dursalar.. Öyle bile garantimiz yokta..

Zermina Zermina Myhsa Myhsa maknemakin maknemakin fnd_50 fnd_50 fpamuk fpamuk ozge_3506 ozge_3506 Mydestinyy Mydestinyy Beybisi123 Beybisi123
Kızlar nerelerdesiniz?

Ay profil fotoğraflarından tanımaya çalıştım.. Umarım yanlış etiket olmadı.. Zermina Zermina da hiç etiket yapamadım ama.. Birde "limon ağacım" vardı, adresini hatırlayamadım..
Canım valla kosturuyorum tam anlamıyla :) iş var ,3,5 yaşında kızım var bı de 7 aylık bicirik.. Yemek,temizlik,çamaşır falan filan derken haftasonu bile kendime zaman ayıramaz oldum. Şükür tabi halimize :) Uyku eğitimi vereyim dedim onu da beceremedim. Oğlan uyurken bile sallanmak istiyor hala. Okuyorum sizi,bazen birikiyor son sayfalara bakıyorum bazen tek tek okuyorum. 15 tatilde sünnet işini de halledelim diyorum bakalım. Sen yaptirdin sünneti kurtuldun valla

Bu arada bir dis çıkardık bu sürede, emekleme pozisyonunda epeydir ama ilerleme yok anca yaylaniyor:) Ek gıdada yumurta ,yoğurt ,meyve,sebze hepsini veriyorum. Artık pütürlüye geçtik gerçi çiğnemeyi de yapabilsin diye. Anne demiyor tabi :) Ama anne der gibi ses çıkarıyor,yiyecem öyle anlarda . Çok meraklı ve yaramaz olacak sanirim. Kızım önceden pek zarar vermiyordu ama son aylarda yanağını sıkıyor,saçını çekiyor :( Kıskançlık fena.. Ben de kardeşimi kiskanmisim :) Bazen aklıma geliyor geçen sene bu zamanlar karnimizdalardi,hareket hissetmeye calisiyorduk :)

Benimki de tam tersi , normalde sakindi yani yetişkin gibi birbirimizle konuşur anlaşırdık, ilgisi falan hiç eksik olmazdı, tamam bebek olunca o ilgi baya azaldı hatta kalmadı gibi, tamam anlıyorum benimle oynamaya , vakit geçirmeye ihtiyacı var ama olmuyor :KK43: yetemiyorum hissi var hep, yalnız buyutuyorum. Eşim işteyken evde bebekle, o uyuyunca yemek yapma ev temizleme, yeri geliyor yığılıp kalıyorum. Kendime kişisel bakimima bile vakit ayiramamak, kendimi aynada bitik halde görmekte psikolojimi ve sinirlerimi bozuyor , çocukla aramda sorun olunca da içimden hep yetersiz ve kötü bi anne oldugumu düşünüyorum bu da daha da beni bitiriyor :KK43: ayyy kızlar çok uzun yazdım, Allah tabiki evlatlarımıza sağlık sıhhat versin, onlar tabiki canlarım ama sanırım ben depresyondayım :kızgın: biliyorum geçecek , Allah kolaylık versin hepimize
Amin canım amin şu yazdıklarının altına imzamı atarım aynısını hatta daha fazlasını yaşıyorum benimde kimsem yok eşim işinden dolayı sabah 9 da gidip akşam 12 de geliyor onunda bana faydası yok ...benimde iki cocuguma faydam yok çok yetersiz bir anneyim cokkk

Kızlar makarnavitma yı merak edenler.bugun gittim kızıma mamalar aldım.cok guzel bir yer bayağı çeşit var.hep bebekli anne babalar vardı bayağı kalabalık içeri giren cikan çok.ben video çektim görüntüler var.kalabalikti insanları çekmemek için kısa çektim atayimmi serbest mi video

Back