- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.461
sağol canım benim rabbim sana daallah bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşAllah , bende 2016 Aralıkta parsiyel Mol geçirdim . bana da 6 ay - 1 sene hamile kalma dediler ondan önce de bir düşüüğüm vardı. 1 yılı doldurduktan sonra hamile kaldım şuanda 8 haftalığız
Bi regl donemi bekleyin demişti doktorum ama sizin de hemen olmuş, çok seviniyorum böyle okuyunca kürtaj sonrası zor oluyor bebek diyenleri çok duydum da iyiki yazdınız umut oluyorsunuz bana gerçektenCanım geçmiş olsun,çok zor biliyorum ama yeni bir bebek unutturacak inşallah acını.27 Kasımda kalp atışı durması sebebiyle kürtaj oldum bende. 20-25 gün sonra tekrar hamile kalmışım.. şimdi hep bi korku,hep bi acaba var kafamda.. her kontrole giderken acaba yine mi kötü bişey duyacağım diye düşünüyorum. Resmen doktor fobim oldu ama inşallah sorunsuz ilerleyecek bu sefer. Allah sanada en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah.. Geçen sefer yaşadığım şeyden sonra bizde eşimle kimseye söylememe kararı aldık. Annem,kardeşim ve yakın bir arkadaşım biliyor sadece. Eşimin ailesi bilmiyor hala düşünsene.. cinsiyet belli olunca söyleyeceğiz inşallah.
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Benimde ilk gebeliğin 9 haftalık kalp durması sonucu kürtajla alındı. Ben hep sukrettim Allah'ıma demek ki sağlıklı değilmiş. Ama en önemlisi çocuk sahibi olabildiğime sukrettim en azından hamile kalabiliyoruz demi canım? O yüzden kurtul stresten sıkıntıdan ben kürtaj dan sonraki 6.ayda hamile kaldım çok şükür şimdilik iyi gidiyor biliyorum insan bı daha yaşarım aynı şeyi diye korkuyor ama biraz toparlan tekrar istiyceksin ve olacak inşallah Allah'a emanet ol sıkma canını ve bol bol şükret bu da bir sınav çünküMinikPiranha ya özel msj attım canım gerçekten sizleri üzmek istemedim ama hepiniz hamilesiniz dualarınız kabul olur sizlerin şimdi dua istemek istedim biraz da belki dertleşmek, eşim bir haftadır yanımdaydı ayda bir kez şehir dışı işleri oluyor eşimin şimdi bi de o gitti hepten dertlendim, içimi rahatlattın kürtaj sonrası gebelik zor olur diyordu herkes iyi ki yazdın
Canım benim korkma nolur o oyle aklına geldi düşündün diye olmuyor ki benim aklımın ucundan geçmedi bebeğe kıyafetler alıyorum, Doğum yapacağım hastaneyi annemlerin oradan seçeriz bi hafta annemlerde kalırız diye planlar yapıyoruz rüyalarımda güzel kız bebekler goruyorum herşey çok normaldi yani, düşünüp de üzme kendini de bebeğini de, hem tüp bebeklerde sağlıklı olan yumurtalarla sağlıklı kromozomlar eşleştiriliyor oyle değil mi o yüzden korkmaKizlar yaa benim bilincaltimdq hep bebegin kalbi duracak korkusu var haftada bir mtlaka kanamali dusuk ruyasi goruyorum dun gece yine gordum sabah da sevimlipanduf arkadasi duyunca cok uzuldum tabi. Cumartesi kontrolum nasil gececk zaman bilemiyorum. Napsam bilmiyorum boyle stres de bebege daha cok zarar verir biliyorum ama iste engel olamiyorum hep bir korkunvar icimde .tuple 3.denemede ancak sonuc alabildik bir sey olursa bir daha kimbilir nolur dusuncesi daha da korkutuyor beni
Doktorum aksine beklemememi söyledi bana. Ben regl olmadan hamile kalamam diye düşünmüştüm ama kalınıyormuş. Kürtajdan sonra 20. Günlerde yumurtlama oluyormuş o ara hamile kalabilirsin. Hiç üzülme vardır her işte bi hayır..Bi regl donemi bekleyin demişti doktorum ama sizin de hemen olmuş, çok seviniyorum böyle okuyunca kürtaj sonrası zor oluyor bebek diyenleri çok duydum da iyiki yazdınız umut oluyorsunuz bana gerçekten
Folikasit mibi şekilde doktorla uzlaşmak gerek :))
ama gercektn insan unutuyo sormak istediklerini ben mesela ilacım bitiyo yenisini alaym mı diye sorcaktm unuttum simdide 1 haftalk kaldı napcam diye düşünüyorum
Dün gece aynı rüyayı gördüm. Kontrole gıdıyorum, yalnızım birde, dr söylüyor... Yalnız değilsin yani.Kizlar yaa benim bilincaltimdq hep bebegin kalbi duracak korkusu var haftada bir mtlaka kanamali dusuk ruyasi goruyorum dun gece yine gordum sabah da sevimlipanduf arkadasi duyunca cok uzuldum tabi. Cumartesi kontrolum nasil gececk zaman bilemiyorum. Napsam bilmiyorum boyle stres de bebege daha cok zarar verir biliyorum ama iste engel olamiyorum hep bir korkunvar icimde .tuple 3.denemede ancak sonuc alabildik bir sey olursa bir daha kimbilir nolur dusuncesi daha da korkutuyor beni
arkadaşlar tansiyon aleti olarak omron marka koldan ölçenleri tavsiye ederim..bilekten ölçenler tamamen uyduruk ürünler..bildiğim en yanılmaz ve iyi marka omron..yıllardır annem şimdi de eşim için evimizde var klasik aletle de ölçer kıyaslarım hiç şaşmaz...ama pilleri zayıflarsa doğru çıkmaz pillerini zayıfladıkça bitmeden yenilemeniz gerek...
Arkadaşlar içinizde alkol kullanan mutlaka vardır. Doktorlarınıza sordunuz mu? Yrn bı partıye gıdeceğim, bir kadeh şarap zarar verır miki ?? Üç ayımı doldurdum. Bır hft önden gıdıyoruz. Soran danışan varsa bilgilendırırse sevinirim.
Bizde bu sabah gittik ikili için 12+5 sıkıntı yok elhamdulillah.ayağıyla o bölgeyi kapattığı için kesin bişey diyemem ama kıza benziyor dedi doktor ben bişey sormadan :) hayırlısı artık sonraki kontrole kadar bekleyeceğizMErhaba kızlar bugün ikilim yapıldı şükür herşey normal bebek 13+1 gözüküyor kan sonucumda pazartesi çıkıcak doktor cinsiyet söylemedi yanılırım sonra birşeyler almış olursun olmaz dedi ilk bebeğim erkek dedim hani bazıları erkek meraklısı malesef benide öyle bilmesin farketmez de dedim ama demedi bakalım bebiş iyimiş ya ona Şükrettik tabidarısı sizlere inşaAllah hepimiz iyi haberler alalım
Arkadaşlar içinizde alkol kullanan mutlaka vardır. Doktorlarınıza sordunuz mu? Yrn bı partıye gıdeceğim, bir kadeh şarap zarar verır miki ?? Üç ayımı doldurdum. Bır hft önden gıdıyoruz. Soran danışan varsa bilgilendırırse sevinirim.
Tabiki değmezde çok canım çekiyor. Teşekkür ederim ama cvp için.Canım hayır kesinlikle yasak 9 ay boyunca. 3 ayı doldursan da bebeğin şu an sağlıklı da olsa riske atamazsın asla. Sigara hadi neyse günde 3 taneye sanırım izin veriyorlar ama alkol tamamen yasak. Riske atmaya değer mi sence 1 kadeh şarap için. Bende arada içiyordum da bir senedir ağzıma sürmüyorum hiç tedavideydim hep zaten ama ara verdiğimizde bile içmedim hiçbir ortamda yine de doktora sor ama sanmam
bence içme canım bebekte zeka geriliğine sebep oluyor alkol. hele sigaradan hiç bahsetmiyorum, içilen ortamda bile bulunmayacaksın. özellikle pıhtılaşma sorunu olanlar için sigara çok zararlı.Arkadaşlar içinizde alkol kullanan mutlaka vardır. Doktorlarınıza sordunuz mu? Yrn bı partıye gıdeceğim, bir kadeh şarap zarar verır miki ?? Üç ayımı doldurdum. Bır hft önden gıdıyoruz. Soran danışan varsa bilgilendırırse sevinirim.
Eki Görüntüle 2114562
Bizde bu sabah gittik ikili için 12+5 sıkıntı yok elhamdulillah.ayağıyla o bölgeyi kapattığı için kesin bişey diyemem ama kıza benziyor dedi doktor ben bişey sormadan :) hayırlısı artık sonraki kontrole kadar bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?