2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
sağol canım benim rabbim sana da

Bi regl donemi bekleyin demişti doktorum ama sizin de hemen olmuş, çok seviniyorum böyle okuyunca kürtaj sonrası zor oluyor bebek diyenleri çok duydum da iyiki yazdınız umut oluyorsunuz bana gerçekten

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Benimde ilk gebeliğin 9 haftalık kalp durması sonucu kürtajla alındı. Ben hep sukrettim Allah'ıma demek ki sağlıklı değilmiş. Ama en önemlisi çocuk sahibi olabildiğime sukrettim en azından hamile kalabiliyoruz demi canım? O yüzden kurtul stresten sıkıntıdan ben kürtaj dan sonraki 6.ayda hamile kaldım çok şükür şimdilik iyi gidiyor biliyorum insan bı daha yaşarım aynı şeyi diye korkuyor ama biraz toparlan tekrar istiyceksin ve olacak inşallah Allah'a emanet ol sıkma canını ve bol bol şükret bu da bir sınav çünkü

Canım benim korkma nolur o oyle aklına geldi düşündün diye olmuyor ki benim aklımın ucundan geçmedi bebeğe kıyafetler alıyorum, Doğum yapacağım hastaneyi annemlerin oradan seçeriz bi hafta annemlerde kalırız diye planlar yapıyoruz rüyalarımda güzel kız bebekler goruyorum herşey çok normaldi yani, düşünüp de üzme kendini de bebeğini de, hem tüp bebeklerde sağlıklı olan yumurtalarla sağlıklı kromozomlar eşleştiriliyor oyle değil mi o yüzden korkma

Bi regl donemi bekleyin demişti doktorum ama sizin de hemen olmuş, çok seviniyorum böyle okuyunca kürtaj sonrası zor oluyor bebek diyenleri çok duydum da iyiki yazdınız umut oluyorsunuz bana gerçekten
Doktorum aksine beklemememi söyledi bana. Ben regl olmadan hamile kalamam diye düşünmüştüm ama kalınıyormuş. Kürtajdan sonra 20. Günlerde yumurtlama oluyormuş o ara hamile kalabilirsin. Hiç üzülme vardır her işte bi hayır..

S Sevimlipanduf
Canım benim, çok geçmiş olsun. Doktorun söylediklerinde çok haklı. Tabi ki yaşadığın çok zor, tahmin bile edemem. Ama her işte bir hayır vardır. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Dualarımız seninle.

Dün gece aynı rüyayı gördüm. Kontrole gıdıyorum, yalnızım birde, dr söylüyor... Yalnız değilsin yani.

S Sevimlipanduf cnm okudum yazdıklarını gecmısı bırdaha yasadım ve geri geldim... suan dusuncelerın bebek hayallerın ısteklerın okadar uzak gelırkı ınan 1 ay bu surec bır ay sonra hayallerın yeserır yıne... bıraz kendımden bahsedeyım sanada umut olsun inş ilk bebegımde 9. Haftada kurtaj oldum kalbı atmadı hep bekledık neyse bı operasyon bıttı gıttı sonra 3 ay korundum 2. Ayımda saglıcakla kızım geldı karnıma hersey guzel aksılıksız gectı sukur... sonra kızım 3. Bucuk yasındayken korunmayı bıraktık ve benım 15 ay gebelıgım olmadı dr lara gezmeye başladım fsh amh testlerı derken menopaza gırdıgımı ve bıdaha dogal yolla gebe kalamıyacagımı tup bebek sansımın yuzde 20 olduğunu falan soyledıler ben tabı günlerce haftalarca agladım neyse sarac oglunun kurlerını yaptıktan 5. Ay kendılıgımden gebe kaldım drum bu bızım mucıze bebegımız cok degerlı dedı hep 14. Haftafakı kontrolde esım ben ve kızım erkrana baka kaldık ve hareket etmıyordu neyse bebek buyudugu ıcın normal kurtaj olmadım zor bı 24 saat sancı cektıkten sonra kurtaja gırdım... dedıgım tek cumle cocuk konusu kapandı allah ısteyene versın demek oldu lohusa gıbı uzun adetlerım oldu 3. Bıtırdık yıne benı bı bebek askı durtmeye basladı etrafım kızım neler yasadın zorlama dedıler ama kalbıme soz gecıremeıdm zaten gebe kalmam zordu bıde korunsaydım kızıma kardes vermemk ıcın korunma pısmanlıgımı cok yasardım esım ıstemıyorum dedı günlerce agladım bılıyo cektıklerımı... genetık genetık gezdım onlarda temız kıcınca korunmayo bıraktıgım ay gebe kaldım yıne yanı kurtajın bı ayagı ıcerdedır... o korku hep var hıc gecmıycek ama veren rabbım drların olmaz dedıgı seyı rabbım bana 2 kere oldurdu ıns hersey guzel olucak once ınan ve hayat cok guzel mutlu ol ve kendını toparla bak yolun bası daha senın ıcın daha ne guzel gunler gorceksın hepımız gorcez ınsuzun oldu ama buda benım ıcımdekılerdı

İşte ben de bundan korkuyorum, yanlış ölçeceğine hiç ölçmeyelim daha iyi :)
Öneri için teşekkürler, bu markaya bakacağım

Arkadaşlar içinizde alkol kullanan mutlaka vardır. Doktorlarınıza sordunuz mu? Yrn bı partıye gıdeceğim, bir kadeh şarap zarar verır miki ?? Üç ayımı doldurdum. Bır hft önden gıdıyoruz. Soran danışan varsa bilgilendırırse sevinirim.

Sevimlipanduf geçmiş olsun canım üzülme gerçekten üzülme sorunlu bir çocuk hem aileye hem o çocuğa çok zor olurdu gerçekten simdi bir kere üzüleceksin ama allah korusun engelli bir yavruyu her gördüğünde üzüleceksin rabbim biliyor herşeyin hayirlisini benim ilk hamileligimde tıpkı seninki gibi oldu ikili test için gittiğimizde kalbinin durdugunu öğrendik çok aci gerçekten ama nasip herşey simdi bir oğlum bir kızım var daha kolay hamile kaldım sende çok kolay hamile kalacaksın göreceksin canım bunu kafana hic takma dualarımız seninle umarım bu sureci en kolay şekilde atlatıp bize güzel haberlerini verirsin...

Canım hayır kesinlikle yasak 9 ay boyunca. 3 ayı doldursan da bebeğin şu an sağlıklı da olsa riske atamazsın asla. Sigara hadi neyse günde 3 taneye sanırım izin veriyorlar ama alkol tamamen yasak. Riske atmaya değer mi sence 1 kadeh şarap için. Bende arada içiyordum da bir senedir ağzıma sürmüyorum hiç tedavideydim hep zaten ama ara verdiğimizde bile içmedim hiçbir ortamda yine de doktora sor ama sanmam

Bizde bu sabah gittik ikili için 12+5 sıkıntı yok elhamdulillah.ayağıyla o bölgeyi kapattığı için kesin bişey diyemem ama kıza benziyor dedi doktor ben bişey sormadan :) hayırlısı artık sonraki kontrole kadar bekleyeceğiz

Tabiki değmezde çok canım çekiyor. Teşekkür ederim ama cvp için.

bence içme canım bebekte zeka geriliğine sebep oluyor alkol. hele sigaradan hiç bahsetmiyorum, içilen ortamda bile bulunmayacaksın. özellikle pıhtılaşma sorunu olanlar için sigara çok zararlı.

Bazı araştırmalara göre küçük 1 kadeh kırmızı şarap içilebiliyor. Ama bu konuda yeterli sayıda çalışma var mı onu bilmiyorum

Ay Maşallah ne kadar da büyümüş öyle genelde benziyor falan deyince çıkıyor ama biraz daha beklenecek demek ki kesin sonuç için. Bende 1.5 hafta sonra gideceğim bende böyle görürüm inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…