- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.441
işte ben genelde unutuyorm :))Benim de almam lazım, biraz baktım ama hangisinden alayım karar veremedimDijital tartılar gibi olmasın, onların da hepsi farklı ölçüyor. Hangisine güveneceğini şaşırıyosun.
En güzeli yazmak valla. Ben aklıma geldikçe not alıyorum. Gidince tek tek okuyup soruyorumyoksa unuturum yarısını.
Evet canım nisa hastanesi :) :) fatma hanımın 5 yıllık devamlı hastasıyımÇin takvimi atmasyon canım, zaten iki ihtimal var ya kız ya erkek yani o sallıyor yarısı tutuyor yarısı tutmuyor bakmaya değmez buradaki 50kişiye bende sallasam illa 20tuttururum öyle düşün
Nisa Hastanesi mi o meraktan atlayıp gidesim geldi
Kızına kızkardeş geliyor sankiiimsşallah büyümüş kuzu
Zırvalık Çin takvimi ama canım ramzi zaten soldaysa erkek ilk görüntü
Kabız olmaman gerekiyor bol su kayısı hoşafı falan, ora içinde dr jel veriyor şırıngalı o rahatlatıyor her hamilelikte olur hemenhrmwn geçer sonra
Bende de vardı hep o korku, kayıplar yaşayanları duyup görünce ya bana da olursa düşüncesi aklımdan çıkmıyordu. Dün bacak ağrım olduğu için gittim ultrasonda bakalım dedi kalp atışını duydum ohh çok şükür dedim. Kesinlikle sen de yaşayacakmışsın gibi düşünme. Yıllardır elime yasin kitabı alıp dua okumazdım ama hamilelikte kötü rüyalar görmeye başlayınca yatmadan önce dua okuyup yatmaya başladım ve rahat uyudum. Sen de dene istersen insan rahatlıyorKizlar yaa benim bilincaltimdq hep bebegin kalbi duracak korkusu var haftada bir mtlaka kanamali dusuk ruyasi goruyorum dun gece yine gordum sabah da sevimlipanduf arkadasi duyunca cok uzuldum tabi. Cumartesi kontrolum nasil gececk zaman bilemiyorum. Napsam bilmiyorum boyle stres de bebege daha cok zarar verir biliyorum ama iste engel olamiyorum hep bir korkunvar icimde .tuple 3.denemede ancak sonuc alabildik bir sey olursa bir daha kimbilir nolur dusuncesi daha da korkutuyor beni
Evet çok şükür canım git git sana da söyler belki genel de erken söylüyor :):)Ne güzel gönlüne göre vermiş Allahgidicem o dra
Kız amma ketummuşsun anadan gizlemekte nedir
Çok net değil bu ama sanki erkek gibi biraz açı var gördüm ben
Kizlar yaa benim bilincaltimdq hep bebegin kalbi duracak korkusu var haftada bir mtlaka kanamali dusuk ruyasi goruyorum dun gece yine gordum sabah da sevimlipanduf arkadasi duyunca cok uzuldum tabi. Cumartesi kontrolum nasil gececk zaman bilemiyorum. Napsam bilmiyorum boyle stres de bebege daha cok zarar verir biliyorum ama iste engel olamiyorum hep bir korkunvar icimde .tuple 3.denemede ancak sonuc alabildik bir sey olursa bir daha kimbilir nolur dusuncesi daha da korkutuyor beni
O bendede var 11 haftalık oldum ama inanamıyorum bile hala sanki 7,8 haftalık hamileymişim gibi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan kürtajdan kötü haber almaktan korkuyorum bu yüzden gece kabus görüyorum öyleki eşimin bile psikolojisi iyi değil oda öyle rüyalar görüyor ultrasona girerken gözlerimi açmıyorum doktor iyi derse açıyorum bilmiyorum çok zor bi an önce doğsalar sağ salim kucaklarımıza alsak inşallah ama şunu söyleyebilirimki kötü bi rüya gördüğünde üstünde durma bilinçaltımdır de hayırlara vesile olsun de inşallah bebeklerimiz rabbime emanetKizlar yaa benim bilincaltimdq hep bebegin kalbi duracak korkusu var haftada bir mtlaka kanamali dusuk ruyasi goruyorum dun gece yine gordum sabah da sevimlipanduf arkadasi duyunca cok uzuldum tabi. Cumartesi kontrolum nasil gececk zaman bilemiyorum. Napsam bilmiyorum boyle stres de bebege daha cok zarar verir biliyorum ama iste engel olamiyorum hep bir korkunvar icimde .tuple 3.denemede ancak sonuc alabildik bir sey olursa bir daha kimbilir nolur dusuncesi daha da korkutuyor beni
Canm başın sagolsun cok üzüldüm,Allah saglıklı evlatlar nasip etsin dr un cok guzel acıklamış,Allahtan yiyecek ekmegi varsa geliyorlar dünyaya yoksa hepimiz aracıyız.bir an önce kendini toparlamaya bak en hayırlısı en saglıklısı gelecek sana inşallah.Benim annemde de ablamlarda da olmamış düşük ya da kalp durması falan, eşimin tarafıyla görüşmüyoruz eşim söyledi bebeği kaybettik diye aman bişiy olmaz emine ablanda 4 tane düşürdü diye gayet normalleştirerek bu durumu cevap verdi annesi, sonra ben de bi durdum düşündüm eşimin annesi ablası etki eder mi falan diye kendi anneme ablamlara sordum bizimkilerde olmamış
almşm valla saglık ocagındaki tartıda 62 gösterdikaptinn aynem canim zorlamiyorum zaten.. kiz sen ne cabuk 3 kilo aldin dikkat et bu aylarda almaman lazim
arkadaşlar tansiyon aleti olarak omron marka koldan ölçenleri tavsiye ederim..bilekten ölçenler tamamen uyduruk ürünler..bildiğim en yanılmaz ve iyi marka omron..yıllardır annem şimdi de eşim için evimizde var klasik aletle de ölçer kıyaslarım hiç şaşmaz...ama pilleri zayıflarsa doğru çıkmaz pillerini zayıfladıkça bitmeden yenilemeniz gerek...Benim de almam lazım, biraz baktım ama hangisinden alayım karar veremedimDijital tartılar gibi olmasın, onların da hepsi farklı ölçüyor. Hangisine güveneceğini şaşırıyosun.
En güzeli yazmak valla. Ben aklıma geldikçe not alıyorum. Gidince tek tek okuyup soruyorumyoksa unuturum yarısını.
aynen canım annemde onu kullanıyor teyzemde bizde bugün ondan alıcaz. Bende bilekten ölçenleri tavsiye etmiyorum koldan ölçenler daha doğru.arkadaşlar tansiyon aleti olarak omron marka koldan ölçenleri tavsiye ederim..bilekten ölçenler tamamen uyduruk ürünler..bildiğim en yanılmaz ve iyi marka omron..yıllardır annem şimdi de eşim için evimizde var klasik aletle de ölçer kıyaslarım hiç şaşmaz...ama pilleri zayıflarsa doğru çıkmaz pillerini zayıfladıkça bitmeden yenilemeniz gerek...
S Sevimlipanduf arkadaşım inan çok üzüldüm ama bunda da vardır bir hayır.ben de geçen yıl 31 martta kürtaj olmak zorunda kaldım çünkü 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. seni çok iyi anlıyorum ama inan yeniden sağlıkla bebek sahibi olacaksın. benim bebeğimin kalbinin durma sebebi parsiyel mol gebelik olmasıydı. biyopsi sonucunda ortaya çıktı.bebeğin biyopsiye gitti mi? eğer benimki gibi mol gebelik ise takip yapılması gerekiyor. dr en az 6 ay yasakladı bebek sahibi olmayı. çok şükür 9 ay sonra tekrar hamile kaldım. inan sen de tekrar bebek sahibi olacaksın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?