2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bizde tembihlemiştik canım ama ertesi gün bu kişi nerden duydu dediğimde bilmem söylemiştir biri die cvp verdi
ya bn 1 hafta sonra tesadüfen duydm eşimin başka şehirdeki kardeşinin komsusu tebrik içina aradı
Sizde yanii :) söylemiştir işte biri
Şaka bi yana kabul da etmiyorlar he ilginçmiş valla. Ama baya baya çabuk yayılmış sizinki.

Kızlar gözlerde karıncalanma oluyormu sizde. Böyle siyah noktalar halinde karıncalanma oluyor resmen kör oluyorum bir süre. Sonrada baş ağrısı başlıyor
hiç yaşamadım daha önce cnm tansiyonun mu cıkıyo acaba annemde yüksek tansiyon varda o da böyle anlatıyodu galiba

bazı doktorlar öyle oluyo evet :) bnm doktorumda cok seviyeli donuk ama bende cok resmi oldugum için sorun etmiyorum :) sorularımı ben yazıpta gidicem sanırım veririm eline o cvplar tek tek :))
Hahaaa dilekçe mi yazsak Gereğinin yapılmasını arz ederim dıyelim sonunada. Başka türlü olmayacak gibi.

Hahaaa dilekçe mi yazsak Gereğinin yapılmasını arz ederim dıyelim sonunada. Başka türlü olmayacak gibi.
bi şekilde doktorla uzlaşmak gerek :))
ama gercektn insan unutuyo sormak istediklerini ben mesela ilacım bitiyo yenisini alaym mı diye sorcaktm unuttum simdide 1 haftalk kaldı napcam diye düşünüyorum

canım merhaba bende tedavi ile hamile kaldım sat 2 Aralık ama benim yumurtalar ilaçlara geç cevap verdi ve çatlatma iğnesi geç yapıldı. doktorum çatlatma iğnesini baz alarak satı 5 Aralık a çekti. Sende ultrasonları takip et hep sat ile 2-3 günlük fark oluyorsa ultrasonu baz al.

Endokrinolojiye randevu alınmıyor ki devlet hastanelerinde sevk ediyolar diye biliyorum 1.4 se yokama 14 se var ve yüksekbaya net olarak kaç dedi doktorunuz
valla doktorla henüz yüz yüze görüşemedik ama dediğin gibi yapıcam önce dahiliyeye gidicem o sonuçlara baksın sonrasında artık nereye yönlendirir bilemem sanırım 1.4 dediği 14 olarak okunuyo bilemedim

Canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm herşeyin hayırlısı doktorunun da dediği gibi illa bir şekilde olacakmış zayıfmış çünkü daha ilerleseydi daha da zor olurdu nasipten ötesi yok hepimiz aynı korkularla yaşıyoruz. Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla hayırlısıyla bir gebelik nasip etsin tez zamanda. Maalesef kalp durmasının çok herhangi bir sebebi yok kalp gelişmiyor yavaş atıyor sonra da böyle oluyor işte tıp buna bir açıklama getiremiyor. Her ne kadar risk azalıyor ileriki aylarda deseler de aslında doğana kadar var sabır tevekkül canım Allah sabrını veriyor inşallah güzel haberlerini alacağız yine bir hamilelikten sonra tekrar hamile kalmak kolay oluyor

Başın sağolsun, inan çok üzüldüm. Dualarım seninle. Üzülme desem de fayda yok ama umudunu kaybetme, ben de 8 haftalık düşük yaptım, 2 ay sonra hamile kaldım. Hala ödüm kopuyor, acaba şu an içimde yaşıyor mu diye ama Allah'ın takdiri. Doktorun çok güzel söylemiş. Benim doktorum da kusura bakma tatlım ama ben çok sevindim, sağlıksız bir bebekti, ömür boyu seni kendine mahkum edeceğine sağlıklı kardeşi için kendini feda etti demişti. Dualarımız seninle, hazır olduğunda bebeğin de gelecek inşallah.

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım, inan çok üzüldüm. Ama vardır bunda da bir hayır demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Kısa zamanda ve en uygun zamanda umarım hamile kalır ve sağlıkla tamamlarsın.

Sende ondan önce masaya kafanı koy uyuyormus gibi yap hatta uyu

Canım ben yapamıyorum işte öyle rahatsız olurum yani bir odamız var kızlarla öğlen oturduğumu yatıyoruz da ayrıca çıkıp yatayım diyorum ama iyice aptal gibi oluyorum sonra öğleleri yemekten sonra biraz yatıyorum ben hamileyim ama adam uyuyor ya

O kadar yoruldum ki işi bırakmak istiyorum kendimi hep kötü hissediyorum baş ağrısı, mide bulantısı, kusma birde o sırada akademik çalışma yap derse gir. Oraya git buraya git dayanamıyorum artık

Galiba tansiyon canım bende öyle olduğunu düşünüyorum tansiyon aleti alıcam

Benim de almam lazım, biraz baktım ama hangisinden alayım karar veremedim Dijital tartılar gibi olmasın, onların da hepsi farklı ölçüyor. Hangisine güveneceğini şaşırıyosun.

bazı doktorlar öyle oluyo evet :) bnm doktorumda cok seviyeli donuk ama bende cok resmi oldugum için sorun etmiyorum :) sorularımı ben yazıpta gidicem sanırım veririm eline o cvplar tek tek :))

En güzeli yazmak valla. Ben aklıma geldikçe not alıyorum. Gidince tek tek okuyup soruyorum yoksa unuturum yarısını.

Hadi yaa kötü olmuş. Biz özellikle tembihledik kimsenin haberi olmasın diye çok şükür sorun yaşamadık. Ki tembihlemesekte kv bu tarz haberleri zaten erken söyleme taraftarı değil söylemezdi yani yine.
Bizim tup bebek ve daha once kimyasal da olmustu sirf o yuzden kesinlikle kimseye soylemeyin demistik ama kv sayesinde butun sulale duydu tabiki. Onlar da heyecanli diye knsan bir sey diyemiyor tabi ama ben 14-15.haftalara kadar kimseye soylemek istemiyordum ama maalesef herkes duydu su an

Bende şuan hamile olsam 15. Haftaya kadar falan eşim dışında kimseye demiycem hoş olacak olduktan sonra 15. Haftadan sonra da olur nasibi yoksa, yine de demek istemiyorum
Canım geçmiş olsun,çok zor biliyorum ama yeni bir bebek unutturacak inşallah acını.27 Kasımda kalp atışı durması sebebiyle kürtaj oldum bende. 20-25 gün sonra tekrar hamile kalmışım.. şimdi hep bi korku,hep bi acaba var kafamda.. her kontrole giderken acaba yine mi kötü bişey duyacağım diye düşünüyorum. Resmen doktor fobim oldu ama inşallah sorunsuz ilerleyecek bu sefer. Allah sanada en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah.. Geçen sefer yaşadığım şeyden sonra bizde eşimle kimseye söylememe kararı aldık. Annem,kardeşim ve yakın bir arkadaşım biliyor sadece. Eşimin ailesi bilmiyor hala düşünsene.. cinsiyet belli olunca söyleyeceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…