- 8 Şubat 2018
- 883
- 1.066
- 33
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.421
Sizde yanii :) söylemiştir işte biribizde tembihlemiştik canım ama ertesi gün bu kişi nerden duydu dediğimde bilmem söylemiştir biri die cvp verdi
ya bn 1 hafta sonra tesadüfen duydm eşimin başka şehirdeki kardeşinin komsusu tebrik içina aradı
hiç yaşamadım daha önce cnm tansiyonun mu cıkıyo acaba annemde yüksek tansiyon varda o da böyle anlatıyodu galibaKızlar gözlerde karıncalanma oluyormu sizde. Böyle siyah noktalar halinde karıncalanma oluyor resmen kör oluyorum bir süre. Sonrada baş ağrısı başlıyor
işte düşünemedik kadını suclar gibi sorduk bideSizde yanii :) söylemiştir işte biri
Şaka bi yana kabul da etmiyorlar he ilginçmiş valla. Ama baya baya çabuk yayılmış sizinki.
Hahaaa dilekçe mi yazsakbazı doktorlar öyle oluyo evet :) bnm doktorumda cok seviyeli donuk ama bende cok resmi oldugum için sorun etmiyorum :) sorularımı ben yazıpta gidicem sanırım veririm eline o cvplar tek tek :))
bi şekilde doktorla uzlaşmak gerek :))Hahaaa dilekçe mi yazsakGereğinin yapılmasını arz ederim dıyelim sonunada. Başka türlü olmayacak gibi.
canım merhaba bende tedavi ile hamile kaldım sat 2 Aralık ama benim yumurtalar ilaçlara geç cevap verdi ve çatlatma iğnesi geç yapıldı. doktorum çatlatma iğnesini baz alarak satı 5 Aralık a çekti. Sende ultrasonları takip et hep sat ile 2-3 günlük fark oluyorsa ultrasonu baz al.Kızlar benim tüp bebek, son adet tarihim yok çünkü menapozla yapıldı, 1 ocakta transfer oldu..şimdi 1 ocağa göre embriyo 15 günlük sayılıyo benim bebeğin 9+2 olması lazım ama ultrasolnda 9+5 çıktı...hangisini baz alıcaz dr 9+5 dedi direk...
valla doktorla henüz yüz yüze görüşemedik ama dediğin gibi yapıcam önce dahiliyeye gidicem o sonuçlara baksın sonrasında artık nereye yönlendirir bilemem sanırım 1.4 dediği 14 olarak okunuyo bilemedimEndokrinolojiye randevu alınmıyor ki devlet hastanelerinde sevk ediyolar diye biliyorum 1.4 se yokama 14 se var ve yüksekbaya net olarak kaç dedi doktorunuz
Kızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için
Başın sağolsun, inan çok üzüldüm. Dualarım seninle. Üzülme desem de fayda yok ama umudunu kaybetme, ben de 8 haftalık düşük yaptım, 2 ay sonra hamile kaldım. Hala ödüm kopuyor, acaba şu an içimde yaşıyor mu diye ama Allah'ın takdiri. Doktorun çok güzel söylemiş. Benim doktorum da kusura bakma tatlım ama ben çok sevindim, sağlıksız bir bebekti, ömür boyu seni kendine mahkum edeceğine sağlıklı kardeşi için kendini feda etti demişti. Dualarımız seninle, hazır olduğunda bebeğin de gelecek inşallah.Ya bi de doktorumla çok uzun uzun konuştuk baba gibi yaşlı da bir doktor profesördü zaten, anlattı anlattı kalbi gelişmemiş bebeğinin atmış başlamış ama dayanmamış dedi 8 aylık olduğunda da durabilirdi Doğuma kadar kalbi dayanmayabilirdi ya da kalbi gelişmediği için yeterli kan pompalanmayacaktı ve beyin gelişmeyecekti dedi doğsaydı da eksik olacaktı dedi, hatta ne dedi biliyor musun bu bebek ölümleri ve düşükler iyi ki var Allah dengeyi ona göre sağlıyor yoksa dünya da sağlıklı insandan çok engelli insan olurdu engelli olan bebeği vücut tutamayıp atarmış doğada güçlü olanlar yaşar falan dedi düşününce o kadar mantıklı şeyler ki yılda 4 milyon bebek ölümü ve düşük yaşanıyor bu çok normal dedi insan o an bi tek kendi başına geliyor sanıyor
Çok geçmiş olsunKızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için
Sende ondan önce masaya kafanı koy uyuyormus gibi yap hatta uyu
Galiba tansiyon canım bende öyle olduğunu düşünüyorum tansiyon aleti alıcamhiç yaşamadım daha önce cnm tansiyonun mu cıkıyo acaba annemde yüksek tansiyon varda o da böyle anlatıyodu galiba
evet takip etmek lazım bende annemdekini alsam mı diyorum ama bnm öyle göz kararması gibi sorunlarım olmuyoGaliba tansiyon canım bende öyle olduğunu düşünüyorum tansiyon aleti alıcam
Tansiyonla alakalı bi sıkıntın varmı canım belki tansiyonun düşüyo veya çıkıyodur ölç istersen sürekli takip alKızlar gözlerde karıncalanma oluyormu sizde. Böyle siyah noktalar halinde karıncalanma oluyor resmen kör oluyorum bir süre. Sonrada baş ağrısı başlıyor
Daha önceden yoktu canım ama bir kaç haftadır tansiyonum düşük hep. Bugün eşim alacak tansiyon aleti bakalım ölçeyim niye böyle oluyor.Tansiyonla alakalı bi sıkıntın varmı canım belki tansiyonun düşüyo veya çıkıyodur ölç istersen sürekli takip al
Galiba tansiyon canım bende öyle olduğunu düşünüyorum tansiyon aleti alıcam
bazı doktorlar öyle oluyo evet :) bnm doktorumda cok seviyeli donuk ama bende cok resmi oldugum için sorun etmiyorum :) sorularımı ben yazıpta gidicem sanırım veririm eline o cvplar tek tek :))
Bizim tup bebek ve daha once kimyasal da olmustu sirf o yuzden kesinlikle kimseye soylemeyin demistik ama kv sayesinde butun sulale duydu tabiki. Onlar da heyecanli diye knsan bir sey diyemiyor tabi ama ben 14-15.haftalara kadar kimseye soylemek istemiyordum ama maalesef herkes duydu su anHadi yaa kötü olmuş. Biz özellikle tembihledik kimsenin haberi olmasın diye çok şükür sorun yaşamadık. Ki tembihlemesekte kv bu tarz haberleri zaten erken söyleme taraftarı değil söylemezdi yani yine.
Canım geçmiş olsun,çok zor biliyorum ama yeni bir bebek unutturacak inşallah acını.27 Kasımda kalp atışı durması sebebiyle kürtaj oldum bende. 20-25 gün sonra tekrar hamile kalmışım.. şimdi hep bi korku,hep bi acaba var kafamda.. her kontrole giderken acaba yine mi kötü bişey duyacağım diye düşünüyorum. Resmen doktor fobim oldu ama inşallah sorunsuz ilerleyecek bu sefer. Allah sanada en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah.. Geçen sefer yaşadığım şeyden sonra bizde eşimle kimseye söylememe kararı aldık. Annem,kardeşim ve yakın bir arkadaşım biliyor sadece. Eşimin ailesi bilmiyor hala düşünsene.. cinsiyet belli olunca söyleyeceğiz inşallah.Bende şuan hamile olsam 15. Haftaya kadar falan eşim dışında kimseye demiycem hoş olacak olduktan sonra 15. Haftadan sonra da olur nasibi yoksa, yine de demek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?