2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende şuan hamile olsam 15. Haftaya kadar falan eşim dışında kimseye demiycem hoş olacak olduktan sonra 15. Haftadan sonra da olur nasibi yoksa, yine de demek istemiyorum

Bende şuan hamile olsam 15. Haftaya kadar falan eşim dışında kimseye demiycem hoş olacak olduktan sonra 15. Haftadan sonra da olur nasibi yoksa, yine de demek istemiyorum
Eskiler hareketli olmadan 4 ayı geçmeden demezmiş bundan demek ki.. bende diyorum 16 olsun söylim bakalım napcaz..hadi sende yarın ara dr hastane fiyat al sonra da önünü görürsün canım..İnan kalbim acıdı sana ama kimsenin hiç bir konuda garantisi yok hep hayırı dileyelim ondan..iyi geceler arkadaşım Sevgilerimle

Bana özelde bile yapmadılar canım ilk gebelikte olabilir diye devlette 3 kayıptan sonra yapıyolar diye duydum üzlme inşallah ikincide bi sorun yaşamazsın canım

Bana özelde bile yapmadılar canım ilk gebelikte olabilir diye devlette 3 kayıptan sonra yapıyolar diye duydum üzlme inşallah ikincide bi sorun yaşamazsın canım
Benimde özelde oldu kürtajım ben söylediğim halde yapmadı doktor gerek yok ilk gebelikte bu çok normal falan dedi bi de o gün kendimde değildim HAtırlamıyorum bile bi çok şeyi sonrasinda kontrol için gidince bi daha sordum bundan sonra hamile kalmadan önce veya kaldıktan sonra yapmam gereken bişiy var mı baktırmam gereken bi test falan dedim yok dedi buradan daha fazla bilgi ediniyorum valla bi de özele dünya paralar döküyoruz

Canım olabiliyo ama cidden ilk gebelliklerde etrafımdada çok duyuyorum çok şükür ikincide bi sorun yaşamıyolar kucaklarına alıyolar anlayacağın kendini üzme bak bn çok ağladım senin gibi kabul etmedim ben 1 gün odadan çıkmadan ağladım kürtajdadaağladım ama sonra isyan etmenden dua ettim kendimi toparladım psikolojin bozulursa hamile kalman dahada zorlaşır çünkü kendime iyi baktım bol bol dua ettim çok şükür rabbim çok bekletmeden tekrar nasip etti çok şükür o yüzden kendine iyi bak olurmu

Allah sabir versin gercekten bizler de her an ayni korkuyla yasiyoruz. Dua etmekten baska da elimizden bir sey gelmiyor. Insallah en kisa zamanda saglikla kucagina alirsin yavrunu

Sende ondan önce masaya kafanı koy uyuyormus gibi yap hatta uyu

Canım çok geçmiş olsun allah sabır ve atlatma kolaylığı versin. Klasik bir laf belki ama vardır bir hayır, doktorun da ayrıntılı açıklamış. Rabbim istediğin zamanda sağlıkla dünyaya getireceğin bir bebek nasip eylesin inşallah. Kafanı rahat tut. Kuzenimin eşinin 11 yıl bebeği olmadı. Kaç kere düşük yaşadı. Aşılama yaptılar olmadı. 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu. 3. Tüp bebek tuttu ve çok tatlı bir kız bebek dünyaya getirdi. Derken 1.5 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı ve bir oğlu oldu. Rabbimin kapısında umut kesilmez. Sen içini ferah tut.

biz ilk öğrendigimizde kv kp anneme babama bide kardeşlere söyledik ertesi gün eşimin bütün sülalesi tebrik için aradı bizi

canım çok üzüldüm sana üzülme demek kolay biliyorum ama güçlü olmak zorundasın Rabbim en hayırlısını en tez vakitte nasip eder. doktorunun dediği gibi belki 8 aylıkken de kaybedebilirdin yada engelli olabilirdi herseyde bir hayır vardir bundan sonra dualarım seninle

Sagol cnm . Valla bende patates kizartmasini yogurtlu yiyorum. Kayinvalidem hergun yemek yapiyor bana diyor sen ne yicen patates peynir o da diyor cok degisik.. simdi de yemek yapti ama midem bulaniyor valla tosta talim napalim artikkkkk
canın ne istiyosa onu ye hiç zorlama kendini bence ben öyle yapıyorum azıcık bile koksa cnm istemese yemiyorum

Kızlar bu bebek karnı mıdır sizce akşam da az bir makarna yedim çok yemedim gaz falan da yok alt tarafta daha
bnmde şişti iyice ya kabzlıkta var bide cok rahatsız oluyorum

Hiçbir fikrim yok, bugün soracaktım unuttum... Adam öyle gıcıktı ki, sinirimden unuttum.
ya noldu ki

canım rabbim sabır versin sana ve eşine acınız büyük ama umarım en kısa zamanda hafifler
ve meleğinin yerine bi evlat daha nasip eder raabim size

Canım Rabbim sabır versin. En kısa zamanda tekrar hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.

biz ilk öğrendigimizde kv kp anneme babama bide kardeşlere söyledik ertesi gün eşimin bütün sülalesi tebrik için aradı bizi
Hadi yaa kötü olmuş. Biz özellikle tembihledik kimsenin haberi olmasın diye çok şükür sorun yaşamadık. Ki tembihlemesekte kv bu tarz haberleri zaten erken söyleme taraftarı değil söylemezdi yani yine.

Canım mesajlarını okudum rabbim sabır ve en kısa zamanda sağlıklı birbebiş nasip etsin. Kendine çok dikkat et. Üzülmemek elde değil tabiki ama eğer doğsaydı belki ömrü boyunca sağlıksız olacaktı onun hakkında hayırlısı böyleymiş sizin içinde aynı şekilde. Dualarım seninle

Hadi yaa kötü olmuş. Biz özellikle tembihledik kimsenin haberi olmasın diye çok şükür sorun yaşamadık. Ki tembihlemesekte kv bu tarz haberleri zaten erken söyleme taraftarı değil söylemezdi yani yine.
bizde tembihlemiştik canım ama ertesi gün bu kişi nerden duydu dediğimde bilmem söylemiştir biri die cvp verdi
ya bn 1 hafta sonra tesadüfen duydm eşimin başka şehirdeki kardeşinin komsusu tebrik içina aradı

Dün kendi doktoruma değilde, devlette doğum hastanesine gittim. Cmv değerlerim yüksek çıktı, birde devlette yapılsın dedım. İnternettede yorumları okuyarak gitmiş olmama rağmen çok suratsız bır adam çıktı. Neyse tahlıllerım tekrarlandı, ıkılı yaptı, gunu gelmiş dedi. Baska hiçbir şey konuşamadık. Sorumu unutmuşum o ara. Soldan kalkmıştı sanırım

Kızlar gözlerde karıncalanma oluyormu sizde. Böyle siyah noktalar halinde karıncalanma oluyor resmen kör oluyorum bir süre. Sonrada baş ağrısı başlıyor

bazı doktorlar öyle oluyo evet :) bnm doktorumda cok seviyeli donuk ama bende cok resmi oldugum için sorun etmiyorum :) sorularımı ben yazıpta gidicem sanırım veririm eline o cvplar tek tek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…