- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.401
Bende şuan hamile olsam 15. Haftaya kadar falan eşim dışında kimseye demiycem hoş olacak olduktan sonra 15. Haftadan sonra da olur nasibi yoksa, yine de demek istemiyorumÜzme canını canım kadın olmak anne olmak işte düşün biz bu doğmamışa böyleyiz bizim sahibimiz bize kıyar mı hiç! Bilmediğimiz ne hayırlar var bizim için.. bugün rahat söylediğime bakma aylarca bebeğimi gördüm ben rüyamda sonunda Rabbim merhameti ile bir mesaj verdi de acım ferahladı.. biz geçtik bu yollardan ondan anlarız geçmeyen ne bilsin anneme hala hamileyim yine diyemedim sırf bundan ama 8. Ayda dediğin gibi olmayacağını kim ne bilecek Rabbim korusun! O yüzden bende kendimi teskin ediyorum Rabbim bilir inş hayırla sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza hepimiz duada dilim sürekli!
Eskiler hareketli olmadan 4 ayı geçmeden demezmiş bundan demek ki.. bende diyorum 16 olsun söylim bakalım napcaz..hadi sende yarın ara dr hastane fiyat al sonra da önünü görürsün canım..İnan kalbim acıdı sana ama kimsenin hiç bir konuda garantisi yok hep hayırı dileyelim ondan..iyi geceler arkadaşım SevgilerimleBende şuan hamile olsam 15. Haftaya kadar falan eşim dışında kimseye demiycem hoş olacak olduktan sonra 15. Haftadan sonra da olur nasibi yoksa, yine de demek istemiyorum
Bana özelde bile yapmadılar canım ilk gebelikte olabilir diye devlette 3 kayıptan sonra yapıyolar diye duydum üzlme inşallah ikincide bi sorun yaşamazsın canımİnşaallah canım inşaallah bak Yen'i bişiy daha öğrendim şuan çok şaşkınım aslında eşimin anne ve ablasının da tekrarlayan düşükleri olmuş bu da kromozom analizi testinde soru olarak karşımıza geliyormuş kesinlikle bu testi yaptırmam gerek tekrar bebek olmadan
Benimde özelde oldu kürtajım ben söylediğim halde yapmadı doktor gerek yok ilk gebelikte bu çok normal falan dedi bi de o gün kendimde değildim HAtırlamıyorum bile bi çok şeyi sonrasinda kontrol için gidince bi daha sordum bundan sonra hamile kalmadan önce veya kaldıktan sonra yapmam gereken bişiy var mı baktırmam gereken bi test falan dedim yok dedi buradan daha fazla bilgi ediniyorum valla bi de özele dünya paralar döküyoruzBana özelde bile yapmadılar canım ilk gebelikte olabilir diye devlette 3 kayıptan sonra yapıyolar diye duydum üzlme inşallah ikincide bi sorun yaşamazsın canım
Canım olabiliyo ama cidden ilk gebelliklerde etrafımdada çok duyuyorum çok şükür ikincide bi sorun yaşamıyolar kucaklarına alıyolar anlayacağın kendini üzme bak bn çok ağladım senin gibi kabul etmedim ben 1 gün odadan çıkmadan ağladım kürtajdadaağladım ama sonra isyan etmenden dua ettim kendimi toparladım psikolojin bozulursa hamile kalman dahada zorlaşır çünkü kendime iyi baktım bol bol dua ettim çok şükür rabbim çok bekletmeden tekrar nasip etti çok şükür o yüzden kendine iyi bak olurmuBenimde özelde oldu kürtajım ben söylediğim halde yapmadı doktor gerek yok ilk gebelikte bu çok normal falan dedi bi de o gün kendimde değildim HAtırlamıyorum bile bi çok şeyi sonrasinda kontrol için gidince bi daha sordum bundan sonra hamile kalmadan önce veya kaldıktan sonra yapmam gereken bişiy var mı baktırmam gereken bi test falan dedim yok dedi buradan daha fazla bilgi ediniyorum valla bi de özele dünya paralar döküyoruz
Allah sabir versin gercekten bizler de her an ayni korkuyla yasiyoruz. Dua etmekten baska da elimizden bir sey gelmiyor. Insallah en kisa zamanda saglikla kucagina alirsin yavrunuKızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için
Bende işyerinde çok stresliyim daha önceden de böyleydi. Ünivertsite bir yüksekokulun kütüphanesinde çalışıyorum işim hafif tenefüslerde öğrenciler kitap alıp veriyor bilgisayara giriş yapıyoruz hocalara ders kitabı veriyoruz falan ama yanımdaki bey aşırı tembel zaten güvenlik görevlisiymiş 15 sene ve sonralarını yaştan dolayı masabaşı iş verdiler bana da bu adamı verdiler tabi yatmaya alışmış. Evi çok çok yakın üstelik arabası var sabahları geç geliyor hamileliğimi öğrendiğinden beri öğlenleri de 1.30 da başlayan mesaiye 2 de geliyor ki 1.5 saat öğle tatilimiz var bizim. Öğrenci işçi bakıyor öğlen o da 1.30 da gidiyor nasıl olsa ben geliyorum diye sallamıyor. Bugün uyudu mesela bildiğiniz masada uyudu tenefüs oldu öğrenci geliyor o uyuyor dürttüm uyumuşsunuz dedi ya uyudum diyor yine devam. Ben hamileyim geç yattım uyku akıyor gözümden uyumuyorum. Küçük bebeği de yok ki ama ilk de değil hep uyuyor esniyor sürekli geç yatıyormuş resmen misafir oyuncu gibi. Hala daha da yok şu anda. Haftaya izin alacakmış daha iyi olur benim için sinirlerim bozulmaz. Nasılsa gideceğim diye beni kullanıyor amire söyleyeceğim ama artık.
Canım çok geçmiş olsun allah sabır ve atlatma kolaylığı versin. Klasik bir laf belki ama vardır bir hayır, doktorun da ayrıntılı açıklamış. Rabbim istediğin zamanda sağlıkla dünyaya getireceğin bir bebek nasip eylesin inşallah. Kafanı rahat tut. Kuzenimin eşinin 11 yıl bebeği olmadı. Kaç kere düşük yaşadı. Aşılama yaptılar olmadı. 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu. 3. Tüp bebek tuttu ve çok tatlı bir kız bebek dünyaya getirdi. Derken 1.5 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı ve bir oğlu oldu. Rabbimin kapısında umut kesilmez. Sen içini ferah tut.Kızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için
biz ilk öğrendigimizde kv kp anneme babama bide kardeşlere söyledik ertesi gün eşimin bütün sülalesi tebrik için aradı biziKızlar sizler tüm çevrenize söylediniz mi hamile olduğunuzu. Ben hala tam olarak söylemedim eşimin tarafından sadece annesi ve babası biliyor mesela. Arkadaşlarımızın hiç biri bilmiyor. 2 3 yakın arkadaşım dışında.
Söylemek istiyorum ama korkuyorum birazda kanama alanı konusu hep kafamı bulandırıyor. O olmasa belki söylerdim şimdi herkese. Bi sonraki kontrole gideyim hani kesin netleşsin öyle söylerim düşüncesi var şuan kafamda. Bugün 9+1 kontrole gittiğimde 11+3 olacak.
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum siz ne durumdasınız?
canım çok üzüldümKızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için
canın ne istiyosa onu ye hiç zorlama kendini bence ben öyle yapıyorum azıcık bile koksa cnm istemese yemiyorumSagol cnm . Valla bende patates kizartmasini yogurtlu yiyorum. Kayinvalidem hergun yemek yapiyor bana diyor sen ne yicen patates peynir o da diyor cok degisik.. simdi de yemek yapti ama midem bulaniyor valla tosta talim napalim artikkkkk
bnmde şişti iyice ya kabzlıkta var bide cok rahatsız oluyorumKızlar bu bebek karnı mıdır sizce akşam da az bir makarna yedim çok yemedim gaz falan da yok alt tarafta daha
ya noldu kiHiçbir fikrim yok, bugün soracaktım unuttum... Adam öyle gıcıktı ki, sinirimden unuttum.
canım rabbim sabır versin sana ve eşine acınız büyük ama umarım en kısa zamanda hafiflerKızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için
Canım Rabbim sabır versin. En kısa zamanda tekrar hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.Kızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için
Hadi yaa kötü olmuş. Biz özellikle tembihledik kimsenin haberi olmasın diye çok şükür sorun yaşamadık. Ki tembihlemesekte kv bu tarz haberleri zaten erken söyleme taraftarı değil söylemezdi yani yine.biz ilk öğrendigimizde kv kp anneme babama bide kardeşlere söyledik ertesi gün eşimin bütün sülalesi tebrik için aradı bizi
Canım mesajlarını okudum rabbim sabır ve en kısa zamanda sağlıklı birbebiş nasip etsin. Kendine çok dikkat et. Üzülmemek elde değil tabiki ama eğer doğsaydı belki ömrü boyunca sağlıksız olacaktı onun hakkında hayırlısı böyleymiş sizin içinde aynı şekilde. Dualarım seninleBende şuan hamile olsam 15. Haftaya kadar falan eşim dışında kimseye demiycem hoş olacak olduktan sonra 15. Haftadan sonra da olur nasibi yoksa, yine de demek istemiyorum
bizde tembihlemiştik canım ama ertesi gün bu kişi nerden duydu dediğimde bilmem söylemiştir biri die cvp verdiHadi yaa kötü olmuş. Biz özellikle tembihledik kimsenin haberi olmasın diye çok şükür sorun yaşamadık. Ki tembihlemesekte kv bu tarz haberleri zaten erken söyleme taraftarı değil söylemezdi yani yine.
Dün kendi doktoruma değilde, devlette doğum hastanesine gittim. Cmv değerlerim yüksek çıktı, birde devlette yapılsın dedım. İnternettede yorumları okuyarak gitmiş olmama rağmen çok suratsız bır adam çıktı. Neyse tahlıllerım tekrarlandı, ıkılı yaptı, gunu gelmiş dedi. Baska hiçbir şey konuşamadık. Sorumu unutmuşum o ara. Soldan kalkmıştı sanırımya noldu ki
hayırlı haberlerle gel inşallah bakalım nasılmş minnoşgünaydın annisler:)
biz doktora gidiyoruz:)
bazı doktorlar öyle oluyo evet :) bnm doktorumda cok seviyeli donuk ama bende cok resmi oldugum için sorun etmiyorum :) sorularımı ben yazıpta gidicem sanırım veririm eline o cvplar tek tek :))Dün kendi doktoruma değilde, devlette doğum hastanesine gittim. Cmv değerlerim yüksek çıktı, birde devlette yapılsın dedım. İnternettede yorumları okuyarak gitmiş olmama rağmen çok suratsız bır adam çıktı. Neyse tahlıllerım tekrarlandı, ıkılı yaptı, gunu gelmiş dedi. Baska hiçbir şey konuşamadık. Sorumu unutmuşum o ara. Soldan kalkmıştı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?