Kızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için