- 29 Aralık 2017
- 202
- 256
- 18
- 30
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.361
10 haftada ki görüntümüz ama bu hafta da nub oluşmuş oluyor mu ayy buraya baktıkça daha çok merak saldımKız gördüm ben de :) sağlıkla gelsin kuzucuk :)
Aminn canım inşallahKız gördüm ben de :) sağlıkla gelsin kuzucuk :)
Sanırım beklicez netleşmesi için off bazen zaman ne çabuk geçiyo diyorum bazende niye geçmiyo ruh halim bile karışık
Ora ama pek net değil gibi canım
Bende de o war ama %90ı şişkinlik kilo gaz yapan yemesen bile hazımsızlık şişkinlik oluyo bu dönem
Severmisin oraları ben pek ısınamadım eşim istiyor yıllardır artık direnemedim normalde Beşiktaş Etiler de oturuyorum ve çokta mutluyum zorlu avm, Akmerkez yanı başım sırf gönlü olsun mutlu olsın diye tamam dedim artık
Evet yamuk çekmiş 13+1de artık nub netleşir diye düşünerek o çıkıntıyı erkektir diye düşündüm ama bilemem tabi henüz klitoris çıkıntısı olup yok olmamamışta olabilir. Allah gönlüne göre versin canım
Yüz üstü yatıyor ve paralel çizgisi var bencede kız :)Bu da benim bebiş bu arada bence bebiş kız ama ben bu görüntüden birşey anlamadımusg de çok netti resmen bize bakıyordu ama doktor hanım sırf ben daha fazla merak edeyim diye böyle almış usg yi sanırım arkasımı dönük yanmı anlamadım ama yüz üstüydü
Maşallah çıkmış ama akşam olduğu için şişlikte olabilir benim de akşamları belirgin sabahları sönük oluyor ama yinede büyüyorlar yakında hepten kendilerini gösterecekler inşKızlar bu bebek karnı mıdır sizce akşam da az bir makarna yedim çok yemedim gaz falan da yok alt tarafta daha
Benim de öyleydi 10. Haftadaki kontrolümde. Yüzüstü secde eder gibi duruyordu :)İnşallah dağılır canım bide benim bebek yüzüstü duruyodu herkesinki sırtüstü niye ters duruyoki acaba
Bencede doktor da bu yüzden demedi benceYüz üstü yatıyor ve paralel çizgisi var bencede kız :)
Maşallah çıkmış ama akşam olduğu için şişlikte olabilir benim de akşamları belirgin sabahları sönük oluyor ama yinede büyüyorlar yakında hepten kendilerini gösterecekler inş
Allah gonlunuze gore versin canim aynen oncelikle saglikli olsun diye dua ediyoruz ama insallah doktorun dedigi gibi de erkek olurBir kızım var zaten canım Sağlıklı olsun ama bir de oğlumuz olsun istiyorduk. İlk bebekte farketmiyor ama ikincide daha meraklanıyor insan :)
10 haftada ki görüntümüz ama bu hafta da nub oluşmuş oluyor mu ayy buraya baktıkça daha çok merak saldım
Aynen oyle canim ne yapalim artij hayirlisini allahtan dileyecegiz. Insallah rabbim kimseye aciklama yapmak zorunda biraktirmaz bizleri de bebeklerimizi saglikla kucagimiza alirizİşte böyle köşeye sıkışıp söylemek zorunda kalmak daha kötü oluyor. Gittiğim her ortamda korkuyorum biri hamilemisin diye soracak diye. Aslında saklıcak ve utanılacak birşey değil ama insan planladığı gibi gitsin istiyor herşeyi.
Rabbim sabır versin ama en önemlisi sağlık versinKızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için
Canım öncelikle geçmiş olsun sana ve eşine sabır diliyorum tabiki çok zor ama dediğin gibi nasibi yokmuş su an önemli olan senin sağlığın insallah en kisa zamanda tekrar hayırlı haberlerini alırızKızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için
Canım benim burda herşeyi paylaşıyoruz hayat hep pembe bulutlarla geçmiyor mutluluklarımız Sevinçlerimizi paylaştığımız gibi acımıZıda paylaşabilmeliyiz yoksa buranın samimiyetinden şüphe ederim. Acını paylaşıyorum, senşn için dua edeceğim herşey insanlar için dilerim çabuk atlatır ve yeniden annelik heyecanını tadarsın, üzme kendini demekki sağlıkla tutunamamış yawrum sana bi daha yaşatmasın allahım dilerim kaçıncı haftada kaybettin bebeğini?Kızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için
10. Haftada kaybettim meleğimi inşaallah en kuşa zamanda kardeşini gönderir yerineCanım benim burda herşeyi paylaşıyoruz hayat hep pembe bulutlarla geçmiyor mutluluklarımız Sevinçlerimizi paylaştığımız gibi acımıZıda paylaşabilmeliyiz yoksa buranın samimiyetinden şüphe ederim. Acını paylaşıyorum, senşn için dua edeceğim herşey insanlar için dilerim çabuk atlatır ve yeniden annelik heyecanını tadarsın, üzme kendini demekki sağlıkla tutunamamış yawrum sana bi daha yaşatmasın allahım dilerim kaçıncı haftada kaybettin bebeğini?
Çok çok üzüldüm canım benim inşallah bir sonra ki ay yine hamile kalırsın sağlıkla dünyaya gelir nasipten ötesi yokKızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için
Kesinlikle şuan yeniden bebek isteyip istemediğimi bile bilmiyorum sadece psikolojik olarak toparlanmak istiyorum gene aynı şeyi yaşarım diye çok aklıma geliyor doktor sadece bir regl donemi korunmamın yeterli olduğunu söyledi ama ben 3-4 ay toparlanmak istiyorum galibaRabbim sabır versin ama en önemlisi sağlık versin
Sen iyi olacaksın toparlanacaksınki Rabbim tekrardan sağlıkla nasip etsin inş
Kendini üzüp yıpratırsan zaman olumsuz geçer,bol moral ve sağlıklı olman önemli inş
Bi de ilk olduğu için nedenini araştırmıyorlarmış en çok koyan da bu herhalde illa 2-3 bebek kaybedip iyice psikolojimi bozunca mı araştıracaklar nedeniniÇok çok üzüldüm canım benim inşallah bir sonra ki ay yine hamile kalırsın sağlıkla dünyaya gelir nasipten ötesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?