- 29 Aralık 2017
- 202
- 256
- 18
- 30
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.341
Canım 6 aylık olunca bebiş göbek deliği hizasına geliyor yani senin şu anki durum bildiğin gaz aynı durumdayım şu an gaz yapacak bişey yemedim ama sindirim yavaş işte...sanırım bu yüzden birazda çarpıntım var şu anda ve canım sıkıldıKızlar bu bebek karnı mıdır sizce akşam da az bir makarna yedim çok yemedim gaz falan da yok alt tarafta daha
Kan tahlili yapılmıştı ama magnezyum yok. Benimki de toz. Bunu da devlet hastanesindeki doktor yazdı. Kendi doktorum başka ilçedeKanda bakmadı mı? Benim 32. De de aynı şikayetlerim olmuştu hatta ben sancı sandım erken doğum yapacağım sandım kan testi istedi sonuçta magnezyum düşük geldi toz şeklinde magnezyum verdi
Resmen sırtını yukarı vermiş kafayıda sana dönmüş bn öyle gördüm minnoşu rabbim gönlüne göre versin 1 oğlun vardı sanırım bide kızın olsa tadından yenmez valla sağlıcakla gelsin kuzu bacak arasına bakmadımı doktorunuz bakıp bişey görmediyse kızdır belkiBu da benim bebiş bu arada bence bebiş kız ama ben bu görüntüden birşey anlamadımusg de çok netti resmen bize bakıyordu ama doktor hanım sırf ben daha fazla merak edeyim diye böyle almış usg yi sanırım arkasımı dönük yanmı anlamadım ama yüz üstüydü
Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde zaten kullanılıyor bu ilaçlar, merak etme. Rahatlatır seni.Dünden beri felaket bacak ve bel ağrım var, topallayarak yürüdüm resmen. Doktora şikayetlerimi söyleyince bunu yazdı
Canım 6 aylık olunca bebiş göbek deliği hizasına geliyor yani senin şu anki durum bildiğin gaz aynı durumdayım şu an gaz yapacak bişey yemedim ama sindirim yavaş işte...sanırım bu yüzden birazda çarpıntım var şu anda ve canım sıkıldı
Canım çok teşekkür ederim güzel duaların için.. valla anladığım kadarıyla hiç dikkat etmedi hep ensesine burun kemiğine baktı cinsiyet dediğimde asla söylemem yanılma olur bişeyler alırsın sonra falan dedi oğlumda var dedim ama yok demedi bi türlü oysa hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun .. bir de doktorum yeni devlet hastanesinden gelmiş orda da söylemiyorlar ya ondan biraz otoriter sanırımResmen sırtını yukarı vermiş kafayıda sana dönmüş bn öyle gördüm minnoşu rabbim gönlüne göre versin 1 oğlun vardı sanırım bide kızın olsa tadından yenmez valla sağlıcakla gelsin kuzu bacak arasına bakmadımı doktorunuz bakıp bişey görmediyse kızdır belki
Hiçbir fikrim yok, bugün soracaktım unuttum... Adam öyle gıcıktı ki, sinirimden unuttum.belki kan dolasımıyla alakalıdır bnm aklıma bi tek o geliyo kanımız arttıkca o yapıyo olabilir mi ki
Hiç sevmiyom böyle doktorları ya uff sanki bakaydı ne olurdu dimi sende deseydinki keyfin bilir bi kaç hafta sonra mecbur söylicennCanım çok teşekkür ederim güzel duaların için.. valla anladığım kadarıyla hiç dikkat etmedi hep ensesine burun kemiğine baktı cinsiyet dediğimde asla söylemem yanılma olur bişeyler alırsın sonra falan dedi oğlumda var dedim ama yok demedi bi türlü oysa hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun .. bir de doktorum yeni devlet hastanesinden gelmiş orda da söylemiyorlar ya ondan biraz otoriter sanırım
Bu çarpıntı banada dert oldu kardiyolojiye gittim bugün holter cihazı bağladılar yarına kadar kaydedecekmiş benim ayağa kalkınca 150 yatınca 100 :)Canım 6 aylık olunca bebiş göbek deliği hizasına geliyor yani senin şu anki durum bildiğin gaz aynı durumdayım şu an gaz yapacak bişey yemedim ama sindirim yavaş işte...sanırım bu yüzden birazda çarpıntım var şu anda ve canım sıkıldı
Aynen canım sanki nolcak en azından tahmin yürüt ay bi de dedimki hocam ne hazırlığı şimdiden detaylıya kadar beklerim yok dedi :/ ben haftaya başka bir doktora giderim büyük ihtimalHiç sevmiyom böyle doktorları ya uff sanki bakaydı ne olurdu dimi sende deseydinki keyfin bilir bi kaç hafta sonra mecbur söylicenn
14 haftada gidicem söylemezse 10 günlük kontrole giderim 15 + 3 olcak her türlü söyler sanırım 2 li test yaptırmayacağım için 12 haftada gitmicem söyler inşallah 14 de diye umuyorum inşallahAynen canım sanki nolcak en azından tahmin yürüt ay bi de dedimki hocam ne hazırlığı şimdiden detaylıya kadar beklerim yok dedi :/ ben haftaya başka bir doktora giderim büyük ihtimal
İnşallah öğreniriz aman sağlıklı olsunlar da insan sadece severken seslenmek istiyor iyi olsun da miniklermiz öğrenirz14 haftada gidicem söylemezse 10 günlük kontrole giderim 15 + 3 olcak her türlü söyler sanırım 2 li test yaptırmayacağım için 12 haftada gitmicem söyler inşallah 14 de diye umuyorum inşallah
Kilo mu aldın sen :) akşam yemekten sonra şişmesi normal. Rahim şuanda orta boy greyfurt kadar oldu düşün işte :) bi avuç bişey..Kızlaaar bir önceki sayfaya foto koydum bakar mısınız
Ora ama pek net değil gibi canımEki Görüntüle 2114340 Nub burası mı oluyo benide aydınlatın
Bende de o war ama %90ı şişkinlik kilo gaz yapan yemesen bile hazımsızlık şişkinlik oluyo bu dönemKızlar bu bebek karnı mıdır sizce akşam da az bir makarna yedim çok yemedim gaz falan da yok alt tarafta daha
Severmisin oraları ben pek ısınamadım eşim istiyor yıllardır artık direnemedim normalde Beşiktaş Etiler de oturuyorum ve çokta mutluyum zorlu avm, Akmerkez yanı başım sırf gönlü olsun mutlu olsın diye tamam dedim artıkOooo tarabya :) 3. Çocuk eşine iyi gelmiş :)) bizdede var taşınma muhabbeti,off çok zor ya :/
Evet yamuk çekmiş 13+1de artık nub netleşir diye düşünerek o çıkıntıyı erkektir diye düşündüm ama bilemem tabi henüz klitoris çıkıntısı olup yok olmamamışta olabilir. Allah gönlüne göre versin canımBu da benim bebiş bu arada bence bebiş kız ama ben bu görüntüden birşey anlamadımusg de çok netti resmen bize bakıyordu ama doktor hanım sırf ben daha fazla merak edeyim diye böyle almış usg yi sanırım arkasımı dönük yanmı anlamadım ama yüz üstüydü
Kızlar selam. Bu bebeğimin sata göre 9+5 teki , ultrasona göre 10+2 deki görüntüsü. Cinsiyet tahmini olan var mı acaba ? Nub a göre kız gibi geldi ama bilemedim:/
Çok teşekkür ederim canım aminn
Ora ama pek net değil gibi canım
Bende de o war ama %90ı şişkinlik kilo gaz yapan yemesen bile hazımsızlık şişkinlik oluyo bu dönem
Severmisin oraları ben pek ısınamadım eşim istiyor yıllardır artık direnemedim normalde Beşiktaş Etiler de oturuyorum ve çokta mutluyum zorlu avm, Akmerkez yanı başım sırf gönlü olsun mutlu olsın diye tamam dedim artık
Evet yamuk çekmiş 13+1de artık nub netleşir diye düşünerek o çıkıntıyı erkektir diye düşündüm ama bilemem tabi henüz klitoris çıkıntısı olup yok olmamamışta olabilir. Allah gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?