2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
MErhaba kızlar bugün ikilim yapıldı şükür herşey normal bebek 13+1 gözüküyor kan sonucumda pazartesi çıkıcak doktor cinsiyet söylemedi yanılırım sonra birşeyler almış olursun olmaz dedi ilk bebeğim erkek dedim hani bazıları erkek meraklısı malesef benide öyle bilmesin farketmez de dedim ama demedi bakalım bebiş iyimiş ya ona Şükrettik tabi :KK200::dua:darısı sizlere inşaAllah hepimiz iyi haberler alalım:dua:

Kızlar bu bebek karnı mıdır sizce akşam da az bir makarna yedim çok yemedim gaz falan da yok alt tarafta daha o_O
Canım 6 aylık olunca bebiş göbek deliği hizasına geliyor yani senin şu anki durum bildiğin gaz aynı durumdayım şu an gaz yapacak bişey yemedim ama sindirim yavaş işte...sanırım bu yüzden birazda çarpıntım var şu anda ve canım sıkıldı

Kanda bakmadı mı? Benim 32. De de aynı şikayetlerim olmuştu hatta ben sancı sandım erken doğum yapacağım sandım kan testi istedi sonuçta magnezyum düşük geldi toz şeklinde magnezyum verdi
Kan tahlili yapılmıştı ama magnezyum yok. Benimki de toz. Bunu da devlet hastanesindeki doktor yazdı. Kendi doktorum başka ilçede

Bu da benim bebiş bu arada bence bebiş kız ama ben bu görüntüden birşey anlamadım :deli:usg de çok netti resmen bize bakıyordu ama doktor hanım sırf ben daha fazla merak edeyim diye böyle almış usg yi sanırım :halay:arkasımı dönük yanmı anlamadım ama yüz üstüydü :deli:

Eklentiler

• F46A849C-70EA-4CD6-939D-EB40E67F2256.jpeg
    F46A849C-70EA-4CD6-939D-EB40E67F2256.jpeg
    37,8 KB · Görüntüleme: 97
Bu da benim bebiş bu arada bence bebiş kız ama ben bu görüntüden birşey anlamadım :deli:usg de çok netti resmen bize bakıyordu ama doktor hanım sırf ben daha fazla merak edeyim diye böyle almış usg yi sanırım :halay:arkasımı dönük yanmı anlamadım ama yüz üstüydü :deli:
Resmen sırtını yukarı vermiş kafayıda sana dönmüş bn öyle gördüm minnoşu rabbim gönlüne göre versin 1 oğlun vardı sanırım bide kızın olsa tadından yenmez valla sağlıcakla gelsin kuzu bacak arasına bakmadımı doktorunuz bakıp bişey görmediyse kızdır belki

Canım 6 aylık olunca bebiş göbek deliği hizasına geliyor yani senin şu anki durum bildiğin gaz aynı durumdayım şu an gaz yapacak bişey yemedim ama sindirim yavaş işte...sanırım bu yüzden birazda çarpıntım var şu anda ve canım sıkıldı

Canım benim bu karın bikaç gündür gündüz de var sabit yani daha önce akşam oluyordu sabah yoktu yemek yemedim çok az makarna yedim gündüz tuvalete de çıktım. 6 ayda karnımızın çıkması lazım o zaman geç değil mi. 3.ay sonunda belirmrye başlıyormuş 4.ayda da çıkmaya başlıyormuş diyorlar kuzenimin eşinin de öyle çıkmış iç.karınla da alakası var çıplakken daha çok belli oluyor göbek deliğimde biraz içine göçmeye başladı pantolonlarım dar geliyor ama ancak böyle üstüm çıplakken atlet varken belli oluyor insan sabırsızlanıyor işte

Resmen sırtını yukarı vermiş kafayıda sana dönmüş bn öyle gördüm minnoşu rabbim gönlüne göre versin 1 oğlun vardı sanırım bide kızın olsa tadından yenmez valla sağlıcakla gelsin kuzu bacak arasına bakmadımı doktorunuz bakıp bişey görmediyse kızdır belki
Canım çok teşekkür ederim güzel duaların için.. valla anladığım kadarıyla hiç dikkat etmedi hep ensesine burun kemiğine baktı cinsiyet dediğimde asla söylemem yanılma olur bişeyler alırsın sonra falan dedi oğlumda var dedim ama yok demedi bi türlü oysa hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun .. bir de doktorum yeni devlet hastanesinden gelmiş orda da söylemiyorlar ya ondan biraz otoriter sanırım:deli:

Canım çok teşekkür ederim güzel duaların için.. valla anladığım kadarıyla hiç dikkat etmedi hep ensesine burun kemiğine baktı cinsiyet dediğimde asla söylemem yanılma olur bişeyler alırsın sonra falan dedi oğlumda var dedim ama yok demedi bi türlü oysa hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun .. bir de doktorum yeni devlet hastanesinden gelmiş orda da söylemiyorlar ya ondan biraz otoriter sanırım:deli:
Hiç sevmiyom böyle doktorları ya uff sanki bakaydı ne olurdu dimi sende deseydinki keyfin bilir bi kaç hafta sonra mecbur söylicenn :halay:

Bu çarpıntı banada dert oldu kardiyolojiye gittim bugün holter cihazı bağladılar yarına kadar kaydedecekmiş benim ayağa kalkınca 150 yatınca 100 :)

Hiç sevmiyom böyle doktorları ya uff sanki bakaydı ne olurdu dimi sende deseydinki keyfin bilir bi kaç hafta sonra mecbur söylicenn :halay:
Aynen canım sanki nolcak en azından tahmin yürüt ay bi de dedimki hocam ne hazırlığı şimdiden detaylıya kadar beklerim yok dedi :/ ben haftaya başka bir doktora giderim büyük ihtimal o_O:KK53:

Ama doktor hamilelikte nabzın yükselmesi normal dedi 70-80 ise normalde 90-100 olması normal dedi mühim olan ritim bozukluğunun olmamasıymış benim gebelik önceside 90-100 civarı atıyordu zaten o yüzden şimdi daha yüksek

Aynen canım sanki nolcak en azından tahmin yürüt ay bi de dedimki hocam ne hazırlığı şimdiden detaylıya kadar beklerim yok dedi :/ ben haftaya başka bir doktora giderim büyük ihtimal o_O:KK53:
14 haftada gidicem söylemezse 10 günlük kontrole giderim 15 + 3 olcak her türlü söyler sanırım 2 li test yaptırmayacağım için 12 haftada gitmicem söyler inşallah 14 de diye umuyorum inşallah

14 haftada gidicem söylemezse 10 günlük kontrole giderim 15 + 3 olcak her türlü söyler sanırım 2 li test yaptırmayacağım için 12 haftada gitmicem söyler inşallah 14 de diye umuyorum inşallah
İnşallah öğreniriz aman sağlıklı olsunlar da insan sadece severken seslenmek istiyor iyi olsun da miniklermiz öğrenirz :emir_bebek::KK200:

Kızlar benim tüp bebek, son adet tarihim yok çünkü menapozla yapıldı, 1 ocakta transfer oldu..şimdi 1 ocağa göre embriyo 15 günlük sayılıyo benim bebeğin 9+2 olması lazım ama ultrasolnda 9+5 çıktı...hangisini baz alıcaz dr 9+5 dedi direk...

:KK36:
Eki Görüntüle 2114340 Nub burası mı oluyo benide aydınlatın :halay:
Ora ama pek net değil gibi canım
Kızlar bu bebek karnı mıdır sizce akşam da az bir makarna yedim çok yemedim gaz falan da yok alt tarafta daha o_O
Bende de o war ama %90ı şişkinlik kilo gaz yapan yemesen bile hazımsızlık şişkinlik oluyo bu dönem
Oooo tarabya :) 3. Çocuk eşine iyi gelmiş :)) bizdede var taşınma muhabbeti,off çok zor ya :/
Severmisin oraları ben pek ısınamadım eşim istiyor yıllardır artık direnemedim normalde Beşiktaş Etiler de oturuyorum ve çokta mutluyum zorlu avm, Akmerkez yanı başım sırf gönlü olsun mutlu olsın diye tamam dedim artık:KK14:
Evet yamuk çekmiş 13+1de artık nub netleşir diye düşünerek o çıkıntıyı erkektir diye düşündüm ama bilemem tabi henüz klitoris çıkıntısı olup yok olmamamışta olabilir. Allah gönlüne göre versin canım

:KK36:
Ora ama pek net değil gibi canım

Bende de o war ama %90ı şişkinlik kilo gaz yapan yemesen bile hazımsızlık şişkinlik oluyo bu dönem

Severmisin oraları ben pek ısınamadım eşim istiyor yıllardır artık direnemedim normalde Beşiktaş Etiler de oturuyorum ve çokta mutluyum zorlu avm, Akmerkez yanı başım sırf gönlü olsun mutlu olsın diye tamam dedim artık:KK14:

Evet yamuk çekmiş 13+1de artık nub netleşir diye düşünerek o çıkıntıyı erkektir diye düşündüm ama bilemem tabi henüz klitoris çıkıntısı olup yok olmamamışta olabilir. Allah gönlüne göre versin canım
Çok teşekkür ederim canım aminn:dua::KK200:

Back