- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.321
Normal epilasyon aletinin hiç bir zararı olmaz ağda neyse o da o. Lazer için sorun diyorlarKızlar bende çekinerek bi konu hakkında size danışmak istiyorum. Ben hamilelik öncesi sürekli tüm vücut için epilasyon aleti kullanıyordum. Şimdi bu konuda zorlanıyorum biraz. Zaten korkarım özel bölgemde kullanamam hamilelik süresince ama koltuk altı ve bacakta kullanmamın zararı olur mu acaba bebeğe.
Nub da böyle paralel ise kız.Haftaya salı kontrole gitcem tekrar belki orda verirler eşimde çok merak ediyo. Ben ultrasonda görünce gözlerim doldu bakakaldim ekrana :))) hatta internette benimle aynı haftada olan ultrason fotoğrafı buldum resmen aynısı bak atıyorum :))
Bu belli değil canım hiç bişry
Ben çift çizgiyi gördüğüm anda tüm Türkiye duyduKızlar sizler tüm çevrenize söylediniz mi hamile olduğunuzu. Ben hala tam olarak söylemedim eşimin tarafından sadece annesi ve babası biliyor mesela. Arkadaşlarımızın hiç biri bilmiyor. 2 3 yakın arkadaşım dışında.
Söylemek istiyorum ama korkuyorum birazda kanama alanı konusu hep kafamı bulandırıyor. O olmasa belki söylerdim şimdi herkese. Bi sonraki kontrole gideyim hani kesin netleşsin öyle söylerim düşüncesi var şuan kafamda. Bugün 9+1 kontrole gittiğimde 11+3 olacak.
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum siz ne durumdasınız?
Görünmüyor canımBenimki ne oluyor :)
Hey yarabbim bırakında kim hamileyse o söylesin etrafa. Neyse artık olan olmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Benim görümceciğim kalır kalmaz anlamış nasıl ya dedim kirpiklerim karışıyomuş ama cidden öyleydi normalde olmayan kirpiklerim uzadı çapraz çapraz duruyodu eltimde anlamıştı zaten ikisi herkeze söylemiş geçen hiç tanımadığım biri hayırlı olsun dedi sağol dedim ne diyim saklayanları tebrik ediyorum cidden
Ne güzel gönlüne göre vermiş AllahBir kızım var zaten canım Sağlıklı olsun ama bir de oğlumuz olsun istiyorduk. İlk bebekte farketmiyor ama ikincide daha meraklanıyor insan :)
Kız amma ketummuşsun anadan gizlemekte nedirBen anneme dahi söylemedim kızlar..15-16 ya kadar dayanmak istiyorum..ilkini iş yerinde herkes ben istemediğim halde duymuştu ve 10.hafta kaybedince herkese laf anlatmak çok acı gelmiştibu sefer daha da temkinli davranıyorum mümkünse 7 aya kadar söylemezdim de artık belli olmaya başlayınca söylicem mecbur
Çok net değil bu ama sanki erkek gibi biraz açı var gördüm benKızlar selam. Bu bebeğimin sata göre 9+5 teki , ultrasona göre 10+2 deki görüntüsü. Cinsiyet tahmini olan var mı acaba ? Nub a göre kız gibi geldi ama bilemedim:/
O zaman kız hadi gözün aydın2 gün önce bakıldı daha :) 3 hafta sonra detaylı bakılır iyice netleşir :) bacak arasına kadar gösterdi doktor birşey göremedik kız gibi dedibirde ultrason fotolarına göre nub teorisi de tutuyor :)
hurafe mi bilmiyorum rüyamda da kız çocuğu görmüştüm,gönlümüzden geçen de kız evlat. suratım sivilce attı, basenlerim genişledi, tatlıdan tiksindim vs. :)
Kaşınmanın karaciğerle ilgili biproblemden kaynaklı olabileceğini okumuştum bi yerde bi araştırın netten istersenizkaşınıyoruzinşallah o kadar uzun sürmez bnm sürekli değil zaten öyle rahatsız edici boyutta değil yani
hayırdır cnm ne yogunlugu o
Ben kullanmıştım ama 32. Haftamda olmuştu erken başlamış ama zararı yokKızlar aşırı bacak ve ve bel ağrım vardı, devlet hastanesine gittim doktor magvital magnezyum verdi. Hiç kullanan oldu mu?
Evet paralel gibi yani kız gibiEki Görüntüle 2114340 Nub burası mı oluyo benide aydınlatın
Orayı nasıl anlıyosun canım benimde içimden kız geçiyo ilk olduğu için pek bi önemi yok ama heycanlanıyorum öğrenmek için doğru çıkarsa yazarım artıkEvet paralel gibi yani kız gibi
Paralel bi çizgi var gibi gördüm ama net belli değil ayak kısımları nubu kapatmış olabilir
Dünden beri felaket bacak ve bel ağrım var, topallayarak yürüdüm resmen. Doktora şikayetlerimi söyleyince bunu yazdıBen kullanmıştım ama 32. Haftamda olmuştu erken başlamış ama zararı yok
Oooo tarabya :) 3. Çocuk eşine iyi gelmiş :)) bizdede var taşınma muhabbeti,off çok zor ya :/Bugün Çeneler düşmüş yine:) bizde kocayla gittik Tarabya da ev baktık 3.çocuğun heyecanı adamda semt değişikliği yapma isteği getirdi zaten hep oraları severdi bizim tekne war o da orda bağlı eş dostta oralarda çok. Bakalım yarında iki ew war bakacağız ama acelemiz yok yaza kadar en ideal evi bulana kadar adım atmam, hAyırlısı artık. Doktora da artık cuma giderim
Kanda bakmadı mı? Benim 32. De de aynı şikayetlerim olmuştu hatta ben sancı sandım erken doğum yapacağım sandım kan testi istedi sonuçta magnezyum düşük geldi toz şeklinde magnezyum verdiDünden beri felaket bacak ve bel ağrım var, topallayarak yürüdüm resmen. Doktora şikayetlerimi söyleyince bunu yazdı
Öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsunlar. O çizgi yani nub popoya paralelse kız 30 dereceyle dikse erkek senin aslında yukarıya doğru belli belirsiz bi çıktı da görünüyor. Allahım sağlıkla herhangi birine tam cinsiyet versin de evladın kızı erkeği yok. Benim dünya tatlısı bi kzıım var bir kızım daha olsa asla üzülmem elhamdulillah derim ama erkek evlat annesi olmayı çok isterim o nedenle görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerOrayı nasıl anlıyosun canım benimde içimden kız geçiyo ilk olduğu için pek bi önemi yok ama heycanlanıyorum öğrenmek için doğru çıkarsa yazarım artık
Ay canım belki bende kız isterim oğlan isterim derdim ama ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı e bide 1,5 yıl geçti eşimle benim için hiç önemi yok şaka gibi geliyo zaten anne baba olmak çok mucizevi bişey rabbime tek duam hayırlı sağlıklı olması çok şükür ki anne baba olmayı nasip etti hiç önemli değil sadece merak içim içime sığmıyor ondan bu merak ee bide alışveriş yapmak istiyoruz eşimde bende neyseki bi kaç haftaya öğreneceğizinşallah rabbim hepimizin yavrularını kucağana almayı nasip etsin mesajın içinde ayrıca teşekkürlerÖncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsunlar. O çizgi yani nub popoya paralelse kız 30 dereceyle dikse erkek senin aslında yukarıya doğru belli belirsiz bi çıktı da görünüyor. Allahım sağlıkla herhangi birine tam cinsiyet versin de evladın kızı erkeği yok. Benim dünya tatlısı bi kzıım var bir kızım daha olsa asla üzülmem elhamdulillah derim ama erkek evlat annesi olmayı çok isterim o nedenle görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
Ben gördüm resmi sanırım şişlik ya benimde gece böyle oluyo gündüz iniyo bi kaç haftaya daha çok belli olur tabi canım böyle top gibi minnoş durcak yaaa bende bi an önce çıksın istiyorum gece çıkıyo seviyorum sanah yok oluyoKızlaaar bir önceki sayfaya foto koydum bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?