2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Normal epilasyon aletinin hiç bir zararı olmaz ağda neyse o da o. Lazer için sorun diyorlar
Nub da böyle paralel ise kız.
Bu belli değil canım hiç bişry
Ben çift çizgiyi gördüğüm anda tüm Türkiye duydu niye saklayayım bana hep anlamsız geldi kötü bişey olursada allah korusun bilenler en fazla acıma ortak olur ne olmuş
Benimki ne oluyor :)
Görünmüyor canım

Hey yarabbim bırakında kim hamileyse o söylesin etrafa. Neyse artık olan olmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Bir kızım var zaten canım Sağlıklı olsun ama bir de oğlumuz olsun istiyorduk. İlk bebekte farketmiyor ama ikincide daha meraklanıyor insan :)
Ne güzel gönlüne göre vermiş Allah gidicem o dra
Kız amma ketummuşsun anadan gizlemekte nedir
Kızlar selam. Bu bebeğimin sata göre 9+5 teki , ultrasona göre 10+2 deki görüntüsü. Cinsiyet tahmini olan var mı acaba ? Nub a göre kız gibi geldi ama bilemedim:/
Çok net değil bu ama sanki erkek gibi biraz açı var gördüm ben

Bugün Çeneler düşmüş yine:) bizde kocayla gittik Tarabya da ev baktık 3.çocuğun heyecanı adamda semt değişikliği yapma isteği getirdi zaten hep oraları severdi bizim tekne war o da orda bağlı eş dostta oralarda çok. Bakalım yarında iki ew war bakacağız ama acelemiz yok yaza kadar en ideal evi bulana kadar adım atmam, hAyırlısı artık. Doktora da artık cuma giderim

O zaman kız hadi gözün aydın
kaşınıyoruz inşallah o kadar uzun sürmez bnm sürekli değil zaten öyle rahatsız edici boyutta değil yani

hayırdır cnm ne yogunlugu o
Kaşınmanın karaciğerle ilgili biproblemden kaynaklı olabileceğini okumuştum bi yerde bi araştırın netten isterseniz

Genelde kaybı olanlar saklamak istemiş insanda ister istemez bi korku oluyor ama bu sefer bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza alacağız inşallah ben de annemden bir hafta saklayabildim ancak eşimin ailesine de dün söyledik ben de daha söylemezdim ama eşimin halaları ben demeden direk hamileyim diye konuşmaya başladılar yüzümden anlamışlar
nasıl oluyorsa ben de hiç bi değişiklik göremiyorum kilomda hiç değişmedi ama fark oluyor demek ki

Kızlar bu bebek karnı mıdır sizce akşam da az bir makarna yedim çok yemedim gaz falan da yok alt tarafta daha

Eklentiler

• 20180221_205600-1-1.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 132
Ben nasıl bulantılara adapte olduysam cınsıyet merakım baslamadı bıle sanırım kızımda oldugu ıcın farketmez dıyorum ben bulantılar gecsın kana kana su ıceyımde ıns sıra cınsıyet düşünmeyede gelır yaa ruyamında cıkacagını dusunuyorum hatta sabah esım aradı ısteyken ruya gordum gece dedı hayırl olsun dedım bı cocukla oyun oynuyodum hatta kızım dıe bıde ruyasında dayısı soruyomus cınsıyet bellı oldumu dıe benım kocada senın gıbı kızları ıkıledım dayı demıs falan bız karı koca kız ruyaları gorıuoruz bakalım cıkıcakmı

Oooo tarabya :) 3. Çocuk eşine iyi gelmiş :)) bizdede var taşınma muhabbeti,off çok zor ya :/

Dünden beri felaket bacak ve bel ağrım var, topallayarak yürüdüm resmen. Doktora şikayetlerimi söyleyince bunu yazdı
Kanda bakmadı mı? Benim 32. De de aynı şikayetlerim olmuştu hatta ben sancı sandım erken doğum yapacağım sandım kan testi istedi sonuçta magnezyum düşük geldi toz şeklinde magnezyum verdi

Orayı nasıl anlıyosun canım benimde içimden kız geçiyo ilk olduğu için pek bi önemi yok ama heycanlanıyorum öğrenmek için doğru çıkarsa yazarım artık
Öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsunlar. O çizgi yani nub popoya paralelse kız 30 dereceyle dikse erkek senin aslında yukarıya doğru belli belirsiz bi çıktı da görünüyor. Allahım sağlıkla herhangi birine tam cinsiyet versin de evladın kızı erkeği yok. Benim dünya tatlısı bi kzıım var bir kızım daha olsa asla üzülmem elhamdulillah derim ama erkek evlat annesi olmayı çok isterim o nedenle görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

Ay canım belki bende kız isterim oğlan isterim derdim ama ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı e bide 1,5 yıl geçti eşimle benim için hiç önemi yok şaka gibi geliyo zaten anne baba olmak çok mucizevi bişey rabbime tek duam hayırlı sağlıklı olması çok şükür ki anne baba olmayı nasip etti hiç önemli değil sadece merak içim içime sığmıyor ondan bu merak ee bide alışveriş yapmak istiyoruz eşimde bende neyseki bi kaç haftaya öğreneceğizinşallah rabbim hepimizin yavrularını kucağana almayı nasip etsin mesajın içinde ayrıca teşekkürler

Kızlaaar bir önceki sayfaya foto koydum bakar mısınız
Ben gördüm resmi sanırım şişlik ya benimde gece böyle oluyo gündüz iniyo bi kaç haftaya daha çok belli olur tabi canım böyle top gibi minnoş durcak yaaa bende bi an önce çıksın istiyorum gece çıkıyo seviyorum sanah yok oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…