2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Guya biz de kimseye soylemeyecektik ama esim arkadaslarina soyledi. Is yerinde de anlasildi olay benim de kanamam var. allaha emanet ediyoruz artik napalim. Soylememek kotu degil bence sonucta bir kac biliyormus.

yaa cok sevindim kuzuuummm inşallah daha da iyi olcaksın
bende patates kızartmasına sardım bu ara
Sagol cnm . Valla bende patates kizartmasini yogurtlu yiyorum. Kayinvalidem hergun yemek yapiyor bana diyor sen ne yicen patates peynir o da diyor cok degisik.. simdi de yemek yapti ama midem bulaniyor valla tosta talim napalim artikkkkk

İnşallah planladığın gibi olur canım. Benim de işte çok değişik bi duygu bi yandam herkes duysun artık istiyorum bi yandan da korku. Hayırlısı bakalım hakkımızda :)
Ben de gecen ogretmenler odasinda yemek yerken bir sey ikram ettiler cok kilo aldim almiyim dedim hemen hayirdir bir sey mi var kilo aldin deyince simdi hamileyken de hayir diyemedim tabiki yani. O ogrenince de herkese yayildi zaten

İyi akşamlar kızlar keyifler nasıl ara ara girdim okuduklarımı okuyabildim :)
Yarın bizim randevumuz var teyzeleri bakalım nasılmış fındık kurdu :) ikili tarama testimiz de yapılacak inşallah sağlığı yerindedir ve cinsiyetide görebiliriz.

Yaaa ama patates kizartmasi dediniz beni benden aldiniz

Ben de gecen ogretmenler odasinda yemek yerken bir sey ikram ettiler cok kilo aldim almiyim dedim hemen hayirdir bir sey mi var kilo aldin deyince simdi hamileyken de hayir diyemedim tabiki yani. O ogrenince de herkese yayildi zaten
İşte böyle köşeye sıkışıp söylemek zorunda kalmak daha kötü oluyor. Gittiğim her ortamda korkuyorum biri hamilemisin diye soracak diye. Aslında saklıcak ve utanılacak birşey değil ama insan planladığı gibi gitsin istiyor herşeyi.

Süpermiş genelde ikili taramalarda en azından tahminleri söylüyorlar . Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım :)
Patates kızattması beni de benden aldı da evde de yemeğim var yapamıyorum :)

Kızlar benim de birkaç kişi dışında bilen Yok şu 3 ay meselesi var ya işte dediğiniz gibi insan yaymak istemiyor okulda neden halsizsin diyen oluyor Uykusuzum falan diye geçiştiriyorum

Lazer epilasyona hamilelik öncesi gidiyordum. Hamilelik düşüncesinden sonra bıraktım ama tabi fazla gidemediğim için tam sonuç alamadım. O zaman ağdaya mecbur kalıyoruz
Aynen canım epilatör yada jilet kullanan da var ama bana batık yaptığı için herşey sir ağda ile geç çıktığı için idare ederim zaten kollarım dışında pek bir şey yok

Umarim bakalim bu cumartesi de kontrol var her sey yolundaysa biraz daha rahatlariz allahin izniyle sana da pasa geliyormus heralde hayirlj olsun istiyor muydun erkek?
Bir kızım var zaten canım Sağlıklı olsun ama bir de oğlumuz olsun istiyorduk. İlk bebekte farketmiyor ama ikincide daha meraklanıyor insan :)

Ben anneme dahi söylemedim kızlar..15-16 ya kadar dayanmak istiyorum..ilkini iş yerinde herkes ben istemediğim halde duymuştu ve 10.hafta kaybedince herkese laf anlatmak çok acı gelmişti bu sefer daha da temkinli davranıyorum mümkünse 7 aya kadar söylemezdim de artık belli olmaya başlayınca söylicem mecbur

Ben de saklamak istedim ama herkezcikler duymuş komşularım bile duymuş şok oldum ama rabbime emanet artık bebeklerimiz seninde kanama alanın geçer inşallah söylersin ya bide bakarak anlayanlar var çok şaşırıyorum onlara bn saklayamadım anlayacağın saklamak isterdim ama nazardan değilde aslında ilk bebeğimi kaybettim netleşmesi için saklardım ama iş işten geçmişti

Umarım iyi gelir de bir nebze rahatlarsın
Bende bugun soyledim okulda arkadaşlarıma. Zaten yakın arkadaşlarım bılıyordu. Okuldan bırı hamile misin dedi hayır dıyemedım. Diğerlerıninde ondan değil, benden öğrenmesini istedim. Söyledim gitti. Hayırlısı artık.

O bakarak anlayanlara bende çok şaşırıyorum. Gözden falan anlayanlar var. Hatta ilk hamile olduğumu öğrendiğimde iyice inceledim kendimi gözlerimi falan inceledim değişiklik var mı diye yoktu yani bence hala yok gerçi

En iyisini yapmışsın canım. Bu sefer saklıyo diye laf olurdu.

Benim görümceciğim kalır kalmaz anlamış nasıl ya dedim kirpiklerim karışıyomuş ama cidden öyleydi normalde olmayan kirpiklerim uzadı çapraz çapraz duruyodu eltimde anlamıştı zaten ikisi herkeze söylemiş geçen hiç tanımadığım biri hayırlı olsun dedi sağol dedim ne diyim saklayanları tebrik ediyorum cidden

Benim çin takvimi kız diyo diye kesin kızdır diyodum genelde herkezde tutuyomuş diye demek bu teoride yalan oldu yaa
Çin takvimi atmasyon canım, zaten iki ihtimal var ya kız ya erkek yani o sallıyor yarısı tutuyor yarısı tutmuyor bakmaya değmez buradaki 50kişiye bende sallasam illa 20tuttururum öyle düşün
Doktorum fatma ersan canım, kızımda da ona gidiyordum 10.haftada sölemişti bunda da 12.haftada öğrendim kesin konuştu ama tabi Allah bilir canım hayırlısı

Nisa Hastanesi mi o meraktan atlayıp gidesim geldi
Kızına kızkardeş geliyor sankiiimsşallah büyümüş kuzu

Hayır canım ilk ultrasonda soldaydı kız oluyomuş ama olmadı. Sonra büyüyünce sağa geçti. Çin takvimi de tutmadı. Kızımda da tutmamıştı. Sanırım bende işe yaramıyo:)
Zırvalık Çin takvimi ama canım ramzi zaten soldaysa erkek ilk görüntü
Kabız olmaman gerekiyor bol su kayısı hoşafı falan, ora içinde dr jel veriyor şırıngalı o rahatlatıyor her hamilelikte olur hemenhrmwn geçer sonra

Kızlar aşırı bacak ve ve bel ağrım vardı, devlet hastanesine gittim doktor magvital magnezyum verdi. Hiç kullanan oldu mu?

Kızlar selam. Bu bebeğimin sata göre 9+5 teki , ultrasona göre 10+2 deki görüntüsü. Cinsiyet tahmini olan var mı acaba ? Nub a göre kız gibi geldi ama bilemedim:/

Eklentiler

• 7EB061D5-89DA-42A8-BDFF-C3148EC24C74.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 111
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…