2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Endokrinolojiye randevu alınmıyor ki devlet hastanelerinde sevk ediyolar diye biliyorum 1.4 se yokama 14 se var ve yüksekbaya net olarak kaç dedi doktorunuz

Ben bu kadar yoğun değildi gebelik le beraber arttı canım ben çareyi anestolle buldum en azından ağrısı geçiyo birde zeytinyağı başka ilaç kullanılmıyormuş

Bende de hemoroid cikti simdiden ama 1 haftadir karadut surubu iciyorum internette de faydasi oldugu yaziyordu cok kuculdu cok afedersin ve kanama yapiyordu o da durdu. Tavsiye ederim.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar deniycem bakalım

Slm kızlar bugun hıc yazamadım okudum sadece... sıze bısey ıtıraf edeyımmı gebelık Takvimi 12 haftayı gecenlerı kıskanıyorum saka saka ozenıyırum tabı sankı ozaman olunca bulantılarım bıtcek dıe avutuyorum yada azalacak gorurmuyum dıyorum hala 9 yahuuu zaman gezıp tozunca gecıyırmus evde yatınca deıl

8 lerdeyken bende öyleydim bi su 12 ye gelebilsem diyodum hala gelemedim o ayrı konu ama blantılarım baya geçti şükür

Sanırım doktordan doktora değişiyor banada erken geliyo bn 13 de gidicektim 1 hafta daha bekliycem 14 gidicem inşallah gösterir ya yada doktorum söyler ne diyelim söylmezsede şunun şurasında 2 hafta daha bekleriz
Ben cuma gideceğim bakalım ne diyecek gönlümüze göre olsun inşallah :))

Ultrasondada öyleydi ultrason resmindede herkesin sırt üstü yatıyo benimkisi niye böyleki acep diye düşündüm..dr bişe demedi pozisyona kanama alanıyla ilgilendi canım
Benimki de dik duruyordu muayenemin birinde , ayağa kalkmış gibi :) o anki pozisyonları olsa gerek
Yaa benim 8 +3 de başaşağıydı , bugün 9+5 te yüzüstü duruyodu kalbinini atışını falan gördüm şükür demekki artık dönüyo sürekli
Bence doktora gidip farkedilmesi iyi birsey. Kanaman yada lekelenmen yok diye kendini yorabilirdin. O yüzden tedbirli davraninca insallah bir sorun olmaz.
Evet rutin kontrolümüzdü..gittik bebek hem 5 gün ileri geçmişti hemde kanama alanını gördük..inşallah düzelir birbirimize dua edelim...
Benim 9+3 de sırt üstü yatıyodu 10+3 de yüzü ekrana dönük tü yana yatıyodu sürekli değişiyo anlayacağın
Evet herkesin farklı duruyomuş canım okuyunca anladım bende

Bende aynıyım bende çok şükür bulantı çok zorlamıyor beni ama sanki 12 , 13. Haftalara gelince psikolojik olarak daha rahat olacakmışım gibi geliyor.

Kızlar sizler tüm çevrenize söylediniz mi hamile olduğunuzu. Ben hala tam olarak söylemedim eşimin tarafından sadece annesi ve babası biliyor mesela. Arkadaşlarımızın hiç biri bilmiyor. 2 3 yakın arkadaşım dışında.
Söylemek istiyorum ama korkuyorum birazda kanama alanı konusu hep kafamı bulandırıyor. O olmasa belki söylerdim şimdi herkese. Bi sonraki kontrole gideyim hani kesin netleşsin öyle söylerim düşüncesi var şuan kafamda. Bugün 9+1 kontrole gittiğimde 11+3 olacak.
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum siz ne durumdasınız?

Kızlar herkese merhaba. Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum sürekli öksürüyorum geceleri uyuyamıyorum şiddetinden bebeğime bi şey olucak diye çok korkuyorum dr antibiyotik verdi kullanmayı hiç istememe rağmen kullanmaya başladım. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Benimki ne oluyor :)

Eklentiler

• B62E8E26-C46B-4049-9A3E-3AD6F135D3A5.jpeg
    22,2 KB · Görüntüleme: 83
Eger tereddütlerin varsa tehlike geçene kadar söyleme bende söylemeye korkuyorum çünkü düşükte 12 hafta bitti artık söyleyeyim dedim
O gün kanamam oldu
Şimdi de birine söylerken korku kaldı ama işyerime yeni biri bulmaları için söylemek zorunda kaldım ama aileler bilmiyor 12 hafta bitince söyleyeceğiz
Sende nasıl daha rahat hissedersen öyle söyle düşük tehliken varsa bekle derim bu sefer millete tek tel anlat falan

Canım boğaz enfeksiyonu bende geçirdim. Bana en iyi gelen şey zencefil oldu bir parça taze zencefil ve balı çiğneyip boğazıma onunla gargara yaptım. Yutmıyorsun kesinlikle. Sağlık ocağındaki doktor söylemişti bunu da bana .
Bir an önce iyileşirsin inşallah canım :)

Aslında kötü düşünmek istemiyorum ama bi yanım da rahat değil işte. Rabbim hayırlısını versin inşallah hakkımızda

Canim o haftalarda hiç bitmicek gibi geliyo bende aynı senin gibiydim hoş ben hala yatıyorum ama bulanti zamanla azalıyor tamamen bitmedi benimki ama eskiye nazaran rahatladım çok bunnaldigin ve cok susuz kaldığın zaman serum taktirabilirsin bir kaç gün seni rahatlatır Rabbim kolaylik versin hepimize

Benımde bundan once kotu bı tecrubem olunca bızde daha aıller dısında kımseye söylemedık cok yakın dostlarım bılıyır onlarda gelmek ısteyınce bulantılarım olunca kabul edemedım boylelıkle soyledıklerım oldu yoksa bana kalsa kusmayıp hayat aynı devam etseydı onlarada cınsıyet bellı olana kadar soylemezdım... nıyetım oyle bakalım cınsıyet ogrenıp tehlıkelı zamanı atlatana kadar soylememek kısmetse

İnşallah planladığın gibi olur canım. Benim de işte çok değişik bi duygu bi yandam herkes duysun artık istiyorum bi yandan da korku. Hayırlısı bakalım hakkımızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…