2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
inşallah öyledir şimdi doktor bakıyorum tedavi için her hastanede bçlümü yok maalesef TSH değerim. 1.4197 çıktı normali nedir bilmiyorum.
Canım 1.41 se troidin yokki normalde sınır 5 ve üstüdür ama gebelikte 2,5 dur doktorun sana var dedimi yoksa değerinimi yanlış yazdın ve troide genel cerrah ve dahiliye bakıyo her hastanedede var bu bölümler ama

ayy canım sen geç git öğlen sonrası sen uyu o kalsın ortada bu nedir yaa bıktım böyle başkalarının sırtından geçinen insanlardan hayatım böyleleri ile çalışmakla geçti benim tahammülüm kalmadı yazık değil mi sana üstüne birde hamilesin

bilmiyorum canım ama ben olsam kullanmam..ben yıllar evvel halletim o meseleyi epilasyonla ama kollarımdaki tüyleri görmediğinden uzun ve ince çıkıyorlar yine..normalde kışları epilasyon yaptırıyordum 2-3 defa uzunlukları rahatsız ettiği için...şimdi de gerekiyor ama korkuyorum yaptırmıyorum nisan-mayıs gibi sir ağda ile aldırırım diyorum idare ediyorum..diğer türlü sonuçta ışın ille yaptırcaksanda ilk 3 ay yaptırma asla derim ben!

Canım 1.41 se troidin yokki normalde sınır 5 ve üstüdür ama gebelikte 2,5 dur doktorun sana var dedimi yoksa değerinimi yanlış yazdın ve troide genel cerrah ve dahiliye bakıyo her hastanedede var bu bölümler ama

doktorum var dedi acil doktora gitmen gerekiyor dedi, değerim doğru ama ben endokrinoloji bölümüne gideyim dedim dahiliye sadece teşhis koyuyormus tedavi için endokrinolojiye görünmem gerekiyormuş bi hastane ile konuştum. en kötü emin olurum sonrasında tadavi için doktor bakarım.

Sorma tatlım ya inan var ya bu kaçıncı kişi kaç kişi şikayetim nedeniyle gittiler bana gelen çalışmıyor anacım ya bıktım artık yani 6 senedir doğru düzgün insan gelmiyor artık buna da birşey demeyeyim dedim yalnız kalıyorum ee tedavi olayı vardu rapor izin vs mecbur dayandım. Yaa getirmeyen öğrenci listesi hazırlıyorum bir çıktı alacak ben alamam bilmem diyor düşün artık. Kadın da değil ki erkek hani dersin çocuğu var geç yatıyor zaten oğlanlar büyük kız da liseye gidiyor o kadar yakın ki evi ama yok. Hiçbir merakı yok. Valla şurada 3 ay sonra gideceğim ne yaparsa yapsın eylülde dönem başlayınca

İnşallah dağılır canım bide benim bebek yüzüstü duruyodu herkesinki sırtüstü niye ters duruyoki acaba

Canım doktor mu dedi yüzüstü duruyor diye sen ultrason fotoğrafından öyle anlamışsındır belki doktor sorun olsaydı söylerdi normal demek ki hareket etmeye başladıysa içeride dönmesi normaldir takma kafana

Lazer epilasyona hamilelik öncesi gidiyordum. Hamilelik düşüncesinden sonra bıraktım ama tabi fazla gidemediğim için tam sonuç alamadım. O zaman ağdaya mecbur kalıyoruz

ya bu nub nedemek biri bana anlatsn bikere daha sordm cvp veren olmadı cinsiyet tahminimi yapılıyor nub nedemek :)
popo tarafında paralel çizgi varsa kız yukarı doğru bi çizgi varsa 30 derecelik o zaman erkek diyorlar ama ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum. kızımda bilmiyordum. bunda bakacağız bakalım benim paylaştığım resme bakarsan popo kısmında çizgi paralel görünüyor.

Bence doktora gidip farkedilmesi iyi birsey. Kanaman yada lekelenmen yok diye kendini yorabilirdin. O yüzden tedbirli davraninca insallah bir sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…