2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
herkeze merhaba,

size bir soru soracağım hamileliğimin 12. haftasındayım kan tahlillerimi yaptırdım troidim yavaş çalışıyor olarak görünüyor dedi doktor sizin başınıza böyle birşey geldi mi ilk bebeğim ve bira tedirgin oldum. nasıl ilerliyor tedavi?

Kızlar şimdi dr dan geldim, normalde 9+0 dık ultrasonda 9+5 çıktı iki kere ölçtü 9+5 dedi benimkisi atılım yapmış kesenin altında kanama alanı gördü böyle ince ay şeklinde, ev işi yaptığımı söyleyince çok kızdı yatcan dedi yemek bile yapmıcan 1 saat ayakta dikilmicen dedi pruluton depot verdi 4 kutu, 5 günde bir kullan dedi alan büyük değil ama büyürse damar çatlarsa önüne geçemeyiz dedi...benil lekelenmem kanamam yok şükür içe birikme yapıyo dedi...napıcam bilmiyorum moralim bozuldu...tüp bebek drumu aradım coraspirini kesti crinone jele devam iğnelerini vurul ddi...bişe olmaz dimi kızlar

Canım öncelikle bebeğin öndeymiş gelişimi iyi bebeği etkileyen birşey yok o kanama alanı da dağılır merak etme burada çoğu kişide vardı zaten ve kayboldu dikkat et yat birşey yapma geçecektir canım.

yaa işte bak ilklerde bişeye benzemedikleri için anlamıyoruz da insan böyle görünce evet içimde bi can var diyo duygulanıyo

yaa cok sevindim kuzuuummm inşallah daha da iyi olcaksın
bende patates kızartmasına sardım bu ara

Hemen hemen her gebede oluyo sanrım burdada bi çok arkadaşta var benimde senin gibi hipotroidi ama benim gebelikten öncede vardı ilaç veriyolar genelde leviteron yada eutrox veriyolar tsh görede dozu ayarlanıyo ilacın bebeğe hiç bir zararı yok içmemen daha kötü ve ilaç 2 haftada düzene sokuyo tsh. korkulcak bişey değil ama dikkat edilmesi gerek sadece tsh değerniz kaç çıktı peki

Ama gebelik takviminde 11. Hafta görünüyor sizin yanlış mı giriş yaptınız

inşallah öyledir şimdi doktor bakıyorum tedavi için her hastanede bçlümü yok maalesef TSH değerim. 1.4197 çıktı normali nedir bilmiyorum.

ben son haftaya kadar çalışmak düşüncesindeyim sağlığım el verirse dediğin gibi o kadar saçma bir kanun varkı resmen bize doğuma iki ay kala çık izine diyor bebeğin iki aylıkken işe dön diyor aynı zamanda da kamu spotları bas bas bağırıyor 2 yaşına kadar anne sütü önemli diye
2 aylık el kadar bebeği nasıl bırakabilirizki ben oğlumda 2 yıl işe ara verdim bunda da 8 ay falan ara vereceğim gibi duruyor

İnşallah dağılır canım bide benim bebek yüzüstü duruyodu herkesinki sırtüstü niye ters duruyoki acaba

evet işine gelmiyosa 6 ay daha benden izin demiş işte ama maas vermem diyede eklemiş
bende bu ilk oldugu için 2 yıl ara vericem zaten ekndi meslegimi yapmıyorm kendi meslegime dönerim sonrasında

Tansiyonunu doğal yollarla düşürmeye çaluş canım. Sarımsak ve limon tansiyonu düşürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…