- 9 Ocak 2018
- 10
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.241
Kızlar şimdi dr dan geldim, normalde 9+0 dık ultrasonda 9+5 çıktı iki kere ölçtü 9+5 dedi benimkisi atılım yapmış kesenin altında kanama alanı gördü böyle ince ay şeklinde, ev işi yaptığımı söyleyince çok kızdı yatcan dedi yemek bile yapmıcan 1 saat ayakta dikilmicen dedi pruluton depot verdi 4 kutu, 5 günde bir kullan dedi alan büyük değil ama büyürse damar çatlarsa önüne geçemeyiz dedi...benil lekelenmem kanamam yok şükür içe birikme yapıyo dedi...napıcam bilmiyorum moralim bozuldu...tüp bebek drumu aradım coraspirini kesti crinone jele devam iğnelerini vurul ddi...bişe olmaz dimi kızlar
yaa işte bak ilklerde bişeye benzemedikleri için anlamıyoruz da insan böyle görünce evet içimde bi can var diyo duygulanıyoHaftaya salı kontrole gitcem tekrar belki orda verirler eşimde çok merak ediyo. Ben ultrasonda görünce gözlerim doldu bakakaldim ekrana :))) hatta internette benimle aynı haftada olan ultrason fotoğrafı buldum resmen aynısı bak atıyorum :))
yaa cok sevindim kuzuuummmKizlar nasilsiniz kac gundur giremiyirdum. Ben hala yatiyorum kanamam kesildi cok sukur kontrole gitmedim daha ama insallah 1. 2. Gune gidicem. Insallah sorun yoktur. Ama hic bisey yiyemiyorum ya hayatim patates peynir et oldu valla napacam bilemiyorum. Cinsiyet kinusuna gelince ya ben hic bisey hissetmiyorum ne erkek ne kiz bazi arkadaslarim erkek diyorlar ama bende hic hissiyat yok bakalim. Yarin 10 haftalik olucam artik kendini ne zaman gosterirse yani
Aynen canım Allah sağ salim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah dediğin gibi çok güzel bişeyyaa işte bak ilklerde bişeye benzemedikleri için anlamıyoruz da insan böyle görünce evet içimde bi can var diyo duygulanıyo
Hemen hemen her gebede oluyo sanrım burdada bi çok arkadaşta var benimde senin gibi hipotroidi ama benim gebelikten öncede vardı ilaç veriyolar genelde leviteron yada eutrox veriyolar tsh görede dozu ayarlanıyo ilacın bebeğe hiç bir zararı yok içmemen daha kötü ve ilaç 2 haftada düzene sokuyo tsh. korkulcak bişey değil ama dikkat edilmesi gerek sadece tsh değerniz kaç çıktı pekiherkeze merhaba,
size bir soru soracağım hamileliğimin 12. haftasındayım kan tahlillerimi yaptırdım troidim yavaş çalışıyor olarak görünüyor dedi doktor sizin başınıza böyle birşey geldi mi ilk bebeğim ve bira tedirgin oldum. nasıl ilerliyor tedavi?
amiiin canım :)Aynen canım Allah sağ salim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah dediğin gibi çok güzel bişey
Nuba göre demi? Bana da nub teorisi doğru ise kız gibi geldi. Ama sormadım söylemedi de. Olsun evimize ikinci bi prenses gelmiş olur.Maşallah canımama bence bu bir prenses cinsiyet söyledi mı
Ama gebelik takviminde 11. Hafta görünüyor sizin yanlış mı giriş yaptınızEvet devlet hastanesi İstedim canım benim 2 gün önce hafif kanamam oldu acile gittim orda gösterdi acilde fotoğraf vermiyoruz dedibenim sata göre 13+1 acildeki ultrasonda 11+2 çıktı hastanede yattım 2 gün ikili tarama da yaptrdm orda 12+2 çıktı bir gün sonra kafalar karışık yani
Ayyy inşallah inşallahamiiin canım :)
dur daha bunun bide tekmelerini hissetmesi var onda oturur aglarız artık
inşallah öyledir şimdi doktor bakıyorum tedavi için her hastanede bçlümü yok maalesef TSH değerim. 1.4197 çıktı normali nedir bilmiyorum.Hemen hemen her gebede oluyo sanrım burdada bi çok arkadaşta var benimde senin gibi hipotroidi ama benim gebelikten öncede vardı ilaç veriyolar genelde leviteron yada eutrox veriyolar tsh görede dozu ayarlanıyo ilacın bebeğe hiç bir zararı yok içmemen daha kötü ve ilaç 2 haftada düzene sokuyo tsh. korkulcak bişey değil ama dikkat edilmesi gerek sadece tsh değerniz kaç çıktı peki
bence kız :)Merhaba kızlar :)
Dr dan geliyoruz. Minnoşum iyiymiş şükür ama kanama alanı devam ediyor, progestana devam.
Ense kalınlığına baktı iyi dedi, el salladı minnoş bize :) cinsiyetini de göstermedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah. Eki Görüntüle 2113679
Hayır benim sat 21 kasımAma gebelik takviminde 11. Hafta görünüyor sizin yanlış mı giriş yaptınız
Nub u ben bilmiyorum ama ne bileyim kız gibi geldi bana :)))Nuba göre demi? Bana da nub teorisi doğru ise kız gibi geldi. Ama sormadım söylemedi de. Olsun evimize ikinci bi prenses gelmiş olur.
ben son haftaya kadar çalışmak düşüncesindeyim sağlığım el verirsegaliba bendedejavu_one gibi izinlerimi raporu fln birleştirip erken cıkıcam
ama senin rütben var sanırım iş yerinde o yüzden cıkmanda zor olur ben düz ofis elemanı sayıldıgım için kimseye hespa verme derdim yok.
ayrıca biz bunları yasamak zorunda da değiliz keşke ülkemizde hamilelere annelere yeterince önem verilse
İnşallah dağılır canım bide benim bebek yüzüstü duruyodu herkesinki sırtüstü niye ters duruyoki acabaCanım öncelikle bebeğin öndeymiş gelişimi iyi bebeği etkileyen birşey yok o kanama alanı da dağılır merak etme burada çoğu kişide vardı zaten ve kayboldu dikkat et yat birşey yapma geçecektir canım.
ben son haftaya kadar çalışmak düşüncesindeyim sağlığım el verirsedediğin gibi o kadar saçma bir kanun varkı resmen bize doğuma iki ay kala çık izine diyor bebeğin iki aylıkken işe dön diyor aynı zamanda da kamu spotları bas bas bağırıyor 2 yaşına kadar anne sütü önemli diye
2 aylık el kadar bebeği nasıl bırakabilirizki ben oğlumda 2 yıl işe ara verdim bunda da 8 ay falan ara vereceğim gibi duruyor
Tansiyonunu doğal yollarla düşürmeye çaluş canım. Sarımsak ve limon tansiyonu düşürürArkadaşlar bugün 9 haftalık olduk 15 gün önce doktorum ultrasonda lekelenme gördü ve tansiyonum yüksek çıkıyor düşük tehlikesi var dedi tansiyon için ne önerirsiniz bir de lekelenme için endişeleniyorum sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?