2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende işyerinde çok stresliyim daha önceden de böyleydi. Ünivertsite bir yüksekokulun kütüphanesinde çalışıyorum işim hafif tenefüslerde öğrenciler kitap alıp veriyor bilgisayara giriş yapıyoruz hocalara ders kitabı veriyoruz falan ama yanımdaki bey aşırı tembel zaten güvenlik görevlisiymiş 15 sene ve sonralarını yaştan dolayı masabaşı iş verdiler bana da bu adamı verdiler tabi yatmaya alışmış. Evi çok çok yakın üstelik arabası var sabahları geç geliyor hamileliğimi öğrendiğinden beri öğlenleri de 1.30 da başlayan mesaiye 2 de geliyor ki 1.5 saat öğle tatilimiz var bizim. Öğrenci işçi bakıyor öğlen o da 1.30 da gidiyor nasıl olsa ben geliyorum diye sallamıyor. Bugün uyudu mesela bildiğiniz masada uyudu tenefüs oldu öğrenci geliyor o uyuyor dürttüm uyumuşsunuz dedi ya uyudum diyor yine devam. Ben hamileyim geç yattım uyku akıyor gözümden uyumuyorum. Küçük bebeği de yok ki ama ilk de değil hep uyuyor esniyor sürekli geç yatıyormuş resmen misafir oyuncu gibi. Hala daha da yok şu anda. Haftaya izin alacakmış daha iyi olur benim için sinirlerim bozulmaz. Nasılsa gideceğim diye beni kullanıyor amire söyleyeceğim ama artık.

Selam kızlar
Bende ilk 8 hafta hiç bulantı yoktu o kadar çok istahim acilmistiki çok yiyordum
Sonra koku hassasiyeti başladı hep bulantim oldu sabah akşam.
2 gundurde midem fena bulanıyor ve kusuyorum. Bende tam tersi oluyor gittikçe duzelecekken artıyor

Bu ne rahatlik ya resmen içimden öküz demek geldi

bence de söylemelisin o ne öyle yatarak para kazanıyo bide sana eziyet ediyo resmen helal mi o kazandıgı hakediyo mu

Hemde nasillll. Gözlerime inanamıstim . Tek yumurta olduklarından cinsiyetleri aynı olacak . Bir kizim var . Ya kızları 3 leyecegiz yada iki oğlan katacagiz aileye :) hayırlısı bakalım :)
aslında 3 kız daha güzel ama eşinde veya sende erkek isteği varsa inşallah erkek olur diyelim
bu arada tek yumurta ikizlerinin cinsiyetlerinin aynı oldugunu ilk kez duyuyrom

iş konusunda bende sorunluyum kızlaarr.. yanımdaki arkdasım ben hamile oldugumu öğrendikten sonra işi bıraktı. daha dogurus bırakmada değil 1 aydır raporlu ve yeni birisi de alınamıyo ben debeleniyorum
zaten normal mesai saatlerinde yeterince yoruluyorum bide mesai teklif ediyolar kalmıyorm bu sefer surat cekiyrm sürekli bişeyler acil diye geliyolar fln bende koyverdim artık ugrasmıyorm

bence de söylemelisin o ne öyle yatarak para kazanıyo bide sana eziyet ediyo resmen helal mi o kazandıgı hakediyo mu

Canım bir de ben işçiyim o memur yani benden kat kat fazla alıyor ama asla da haketmiyor. Hiçbirşey öğrenmek istemiyor bilgisayarda kaç kere öğrettim yapamıyorum diyor program kuruldu ikimizin bilgisayarında da var mecbur öğrendi sırf bana yıkamayacağı için ödünç fişlerini ama hamilelikten beri öğrencilerle de ben ilgileniyorum takıyor kulaklığı tenefüste bile çıkarmıyor öğrenci masasına giderse lütfedip ilgileniyor. Ben gidince ne yapacak merak ediyorum zaten doğumdan sonra çalışmayacağım umarım herşey yolunda gider de çıkar giderim zaten yıllık izin rapor doğum izni birleştirince haziran başında çıkıcam sabrediyorum

inanmıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz resmen :) benimde muhasebecim ayrıldı işten önce 1 ay rapor aldı bugünde ayrılmak istediğini söyledi. Normalde ben kalite sistem yöneticisiyim. Aynı zamanda sosyal sorumluluk denetmeniyim muhasebeye biri alınana kadar ben idare edeceğim gibi gözüküyor yandım yaniiii

cok zor zaten binbir stres içindeyiz doktordu kontroldü insanlar neden bu kadar anlayıssız..

Yahu çok erken değil mi? Ne bileyim.. ben de on ikide gidicem de doktorum duyduklarıma göre tahminde bulunuyormuş bakalım :)
Sanırım doktordan doktora değişiyor banada erken geliyo bn 13 de gidicektim 1 hafta daha bekliycem 14 gidicem inşallah gösterir ya yada doktorum söyler ne diyelim söylmezsede şunun şurasında 2 hafta daha bekleriz

galiba bende dejavu_one gibi izinlerimi raporu fln birleştirip erken cıkıcam
ama senin rütben var sanırım iş yerinde o yüzden cıkmanda zor olur ben düz ofis elemanı sayıldıgım için kimseye hespa verme derdim yok.
ayrıca biz bunları yasamak zorunda da değiliz keşke ülkemizde hamilelere annelere yeterince önem verilse

Kuzum en son kontrolumde biraz kalmis kanama alani dedi doktor ama keseye uzak korkma dedi. Ama tabi 2-3 hafta daha dikkat et yorulma ayakta kalma uzun sure dedi. Kanamam lekelenmem falan olmadi tekrar cok sukur
Çok şükür 10.haftadan sonra tehlike çok azalıyo
Kuzum en son kontrolumde biraz kalmis kanama alani dedi doktor ama keseye uzak korkma dedi. Ama tabi 2-3 hafta daha dikkat et yorulma ayakta kalma uzun sure dedi. Kanamam lekelenmem falan olmadi tekrar cok sukur
Çok şükür canım artık 10.haftadan sonra birşey olmaz Allahın izniyle yorulma dikkat et sen yine de bir kaç haftaya daha da iyi olursun inşallah canımmm

Selam kızlar bi konu var ama söyleyip söylememekte kararsız kaldım. Benim hemoroidim vardı gebelikten önce ilaç kullandım geçmişti. Ama şimdi yine kendini göstermeye başladı napıcam önerisi olan varmı yada benim gibi olan?

Hayır canım ilk ultrasonda soldaydı kız oluyomuş ama olmadı. Sonra büyüyünce sağa geçti. Çin takvimi de tutmadı. Kızımda da tutmamıştı. Sanırım bende işe yaramıyo:)
Benim çin takvimi kız diyo diye kesin kızdır diyodum genelde herkezde tutuyomuş diye demek bu teoride yalan oldu yaa

Ben bu kadar yoğun değildi gebelik le beraber arttı canım ben çareyi anestolle buldum en azından ağrısı geçiyo birde zeytinyağı başka ilaç kullanılmıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…