2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Akşama kadar iş,koştur koştur ev. Keşke yatabilsem evde birde çocuk:) oyun oyna vs.. onu uyut derken ben pert.. ev,iş ve çocuk bi şekilde oluyordu ama bu hamilelik beni çok yordu :)

Akşama kadar iş,koştur koştur ev. Keşke yatabilsem evde birde çocuk:) oyun oyna vs.. onu uyut derken ben pert.. ev,iş ve çocuk bi şekilde oluyordu ama bu hamilelik beni çok yordu :)
İlk 3 aydan sonra yavaş yavaş azalır dediler, ben artık 12. haftaya giriyorum ama tık yok! Bütün semptomlarım tavan halde devam ediyor. Acaba diyorum iş yüzünden, psikolojik olarak mı bitkinim ama lanet olsun bu halde işi de bırakamıyorsun, başka yerde iş bulamayacağın için. Resmen sürünüyorum. Allah kolaylık versin size de, ben bir de eve gidip çocukla uğraşmayı yapamam heralde. 5 yaşında bir köpeğim var, artık onunla bile ilgilenemiyorum, vicdan yapıyorum çocuk oyuncağı ağzında gözlerimin içine içine bakınca.

Arkadaşım bak stres en kötü şey bende ilk bebeğimde işyerinde çok stresliydim maalesef o hamilelik devam etmesi dedim keşke hiç sallamasaymışım
Sende sallama hiç biraz bebek için bencil olmak gerek
Gerekirse konuş üstlerinle hissiyatını anlat ama gerginliğini azaltmak için bişiler yap
Çünkü stresli bir hamilelikte çocukları etkileyebiliyormuş

Ben oğluma hamileyken 12. Haftam dolmuştu çat diye yorgunluk halsizlik kesildi aksine bir enerji geldi sürekli bişeyler yapmak istiyordum,bende özel okulda öğretmenlik yapıyordum o dönem çok yoğundu,işin etkisi var tabi ama 13 . Haftada umarım geçecek

Burun kaşıntısı olan var mı? Özellikle sabah kalkinca ve gece yatarken. Bahar alerjisi gibi sanki hapsurma da geliyor arada... Cok hafif de kanamali. Arkadaşım demisti ikiz bebegi olan 11. Haftalarda burun kanamaları da baslar diye. Dogru cikti.

Yanımdaki arkadaşı bir hiç uğruna işten kovdular, hamileyim kovamazlar falan diye güvenemiyorum çünkü çok bıçak sırtı bir iş.

İnşallah benim de geçer. Geçsin de...

Benimki haftaya cuma . Sanki daha çok erken diye söylemez gibi geliyor ama bı ümit işte :))
bnmde sonraki carsamba tuh
ama ben 1 ay sonra gitmeyi planlıyorum özele garanti olsun diye bol çikolata ye git emi kıpır kıpır olsun

Merhaba anneler bugun ikili tarama için devlet hastanesine gitmiştim ama bugun hemen yapılır sandım pazartesiye gün verdiler. Bebeğimi gördüm 12+0 bugun normalde ultrasonda 12+6 çıktı boyumuzda 6.16 cm olmuş. Eskiden geriden gelen bebeğim iki kontroldür ileri çıkıyor çok şükür. Geri olan arkadaşlar korkmayın sonra ileriye gidebiliyor. Resimdeki de bebeğim

Eklentiler

• AFDCBC5C-BC0E-4953-B20C-CDFE8FED2EE4.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 123
Hamileliğe bağlı uyku ve yorgunluk halim minimum düzeye indi aslında ama yinede daha fazla yoruluyor insan.. Benim iş bırakma durumum hiç yok,kendi işim :) geçici durumlar bunlar idare edeceğiz napalım artık..

Maşallah canım insan resime bakınca bile mutlu oluyor

maşallah kuzuya

ben de kilolu hamile kaldım canım
bende gebelikte uzman bir diyetisyen arıyorum. haftaya dr a gidince soracağım tavsiye ettiği biri var mı diye

çok sevindim canım kalp atışını duymana
Teşekkür ediyorum gerçekten cevap vermiş olmanız bile çok hoşuma gitti

Beslenme ile alakali olabiliyor gelişimi. Kasar sut et balik yumurta ceviz kuruyemiş destekliyor

Beslenme ile alakali olabiliyor gelişimi. Kasar sut et balik yumurta ceviz kuruyemiş destekliyor
Cnm bulantılarımdan yediğim tek şey peynir ekmek ben yediklerimizden değilde vücudumda depolu vitaminler ve halen kullandığım vitaminlerin katkısı olduğunu düşünüyorum midem ne kadar zor da olsa ögürsem de doktorun verdiği vitaminleri düzenli kullanıyorum

Canım senin kanama geçti mi bayadır giremedim herşey yolundadır umarım
Kuzum en son kontrolumde biraz kalmis kanama alani dedi doktor ama keseye uzak korkma dedi. Ama tabi 2-3 hafta daha dikkat et yorulma ayakta kalma uzun sure dedi. Kanamam lekelenmem falan olmadi tekrar cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…