- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.181
Akşama kadar iş,koştur koştur ev. Keşke yatabilsem evde birde çocuk:) oyun oyna vs.. onu uyut derken ben pert.. ev,iş ve çocuk bi şekilde oluyordu ama bu hamilelik beni çok yordu :)Selam kızlar,
Ah bu iş güç yok mu! Günün 12 saati zaten lanet iş yerinde geçiyor, eve gelince de yatıp uyuyorum. Bitmedi ne yorgunluğum, ne bulantılarım,kusmalarım. Kan testlerimde (2016'dan beri olan) MPV yüksekliği fark ettim, biraz araştırınca da bayağı huylandım, kan pıhtılaşması ile ilgili bir şeymiş, 1 de düşüğüm var zaten, ilk düşük olduğu için de test falan yapılmamıştı. O yüzde önümüzdeki hafta hem dinleneyim, hem doktora gideyim diye 1 güncük izin aldım... Başıma toplantı çıkarttılar. Bütün randevuları iptal ettim, başka zamana aldım, eğitim çıkarttılar. Kafayı yememek içten bile değil. Başıma (kendi aptallığım yüzünden) hiç bir işten anlamayan gencecik bir çocuk getirdiler zaten, bensiz burnunu kaşıyamıyor! Halbuki zamanında iş yükümü hafifletip bana rahat bir hamilelik geçirticeklerine söz verdikleri için o pozisyonu reddetmiştim. Neyse kızlar, yazsam roman olur. Bir de bana diyorlar ki bebek daha önemli,stres yapma... Nasıl yapmayayım, daha bir gün ayarlayıp doktora gitmeme izin vermiyorlar...
İlk 3 aydan sonra yavaş yavaş azalır dediler, ben artık 12. haftaya giriyorum ama tık yok! Bütün semptomlarım tavan halde devam ediyor. Acaba diyorum iş yüzünden, psikolojik olarak mı bitkinim ama lanet olsun bu halde işi de bırakamıyorsun, başka yerde iş bulamayacağın için. Resmen sürünüyorum. Allah kolaylık versin size de, ben bir de eve gidip çocukla uğraşmayı yapamam heralde. 5 yaşında bir köpeğim var, artık onunla bile ilgilenemiyorum, vicdan yapıyorum çocuk oyuncağı ağzında gözlerimin içine içine bakınca.Akşama kadar iş,koştur koştur ev. Keşke yatabilsem evde birde çocuk:) oyun oyna vs.. onu uyut derken ben pert.. ev,iş ve çocuk bi şekilde oluyordu ama bu hamilelik beni çok yordu :)
Arkadaşım bak stres en kötü şey bende ilk bebeğimde işyerinde çok stresliydim maalesef o hamilelik devam etmesi dedim keşke hiç sallamasaymışımİlk 3 aydan sonra yavaş yavaş azalır dediler, ben artık 12. haftaya giriyorum ama tık yok! Bütün semptomlarım tavan halde devam ediyor. Acaba diyorum iş yüzünden, psikolojik olarak mı bitkinim ama lanet olsun bu halde işi de bırakamıyorsun, başka yerde iş bulamayacağın için. Resmen sürünüyorum. Allah kolaylık versin size de, ben bir de eve gidip çocukla uğraşmayı yapamam heralde. 5 yaşında bir köpeğim var, artık onunla bile ilgilenemiyorum, vicdan yapıyorum çocuk oyuncağı ağzında gözlerimin içine içine bakınca.
Ben oğluma hamileyken 12. Haftam dolmuştu çat diye yorgunluk halsizlik kesildi aksine bir enerji geldi sürekli bişeyler yapmak istiyordum,bende özel okulda öğretmenlik yapıyordum o dönem çok yoğundu,işin etkisi var tabi ama 13 . Haftada umarım geçecekİlk 3 aydan sonra yavaş yavaş azalır dediler, ben artık 12. haftaya giriyorum ama tık yok! Bütün semptomlarım tavan halde devam ediyor. Acaba diyorum iş yüzünden, psikolojik olarak mı bitkinim ama lanet olsun bu halde işi de bırakamıyorsun, başka yerde iş bulamayacağın için. Resmen sürünüyorum. Allah kolaylık versin size de, ben bir de eve gidip çocukla uğraşmayı yapamam heralde. 5 yaşında bir köpeğim var, artık onunla bile ilgilenemiyorum, vicdan yapıyorum çocuk oyuncağı ağzında gözlerimin içine içine bakınca.
ben de kilolu hamile kaldım canım
bende gebelikte uzman bir diyetisyen arıyorum. haftaya dr a gidince soracağım tavsiye ettiği biri var mı diye
Yanımdaki arkadaşı bir hiç uğruna işten kovdular, hamileyim kovamazlar falan diye güvenemiyorum çünkü çok bıçak sırtı bir iş.Arkadaşım bak stres en kötü şey bende ilk bebeğimde işyerinde çok stresliydim maalesef o hamilelik devam etmesi dedim keşke hiç sallamasaymışım
Sende sallama hiç biraz bebek için bencil olmak gerek
Gerekirse konuş üstlerinle hissiyatını anlat ama gerginliğini azaltmak için bişiler yap
Çünkü stresli bir hamilelikte çocukları etkileyebiliyormuş
İnşallah benim de geçer. Geçsin de...Ben oğluma hamileyken 12. Haftam dolmuştu çat diye yorgunluk halsizlik kesildi aksine bir enerji geldi sürekli bişeyler yapmak istiyordum,bende özel okulda öğretmenlik yapıyordum o dönem çok yoğundu,işin etkisi var tabi ama 13 . Haftada umarım geçecek
bnmde sonraki carsambaBenimki haftaya cuma . Sanki daha çok erken diye söylemez gibi geliyor ama bı ümit işte :))
Hamileliğe bağlı uyku ve yorgunluk halim minimum düzeye indi aslında ama yinede daha fazla yoruluyor insan.. Benim iş bırakma durumum hiç yok,kendi işim :) geçici durumlar bunlar idare edeceğiz napalım artık..İlk 3 aydan sonra yavaş yavaş azalır dediler, ben artık 12. haftaya giriyorum ama tık yok! Bütün semptomlarım tavan halde devam ediyor. Acaba diyorum iş yüzünden, psikolojik olarak mı bitkinim ama lanet olsun bu halde işi de bırakamıyorsun, başka yerde iş bulamayacağın için. Resmen sürünüyorum. Allah kolaylık versin size de, ben bir de eve gidip çocukla uğraşmayı yapamam heralde. 5 yaşında bir köpeğim var, artık onunla bile ilgilenemiyorum, vicdan yapıyorum çocuk oyuncağı ağzında gözlerimin içine içine bakınca.
tekrar kan verdim ultrason çekildi yarin sonuçları göstericem ona gore ilaç verecekGebelikte çabuk yükselebiliyormuş canım. İlaç verir doktor her ay kontrole çağırır. Ben bu sabah başladım ilaca. Benim de 3 çıkmıştı
Canım ya Allah insaf versin o zaman onlara yazık ya sen genede rahat ol hayırlısı olur inşaallahYanımdaki arkadaşı bir hiç uğruna işten kovdular, hamileyim kovamazlar falan diye güvenemiyorum çünkü çok bıçak sırtı bir iş.
İnşallah benim de geçer. Geçsin de...
Maşallah canım insan resime bakınca bile mutlu oluyorMerhaba anneler bugun ikili tarama için devlet hastanesine gitmiştim ama bugun hemen yapılır sandım pazartesiye gün verdiler. Bebeğimi gördüm 12+0 bugun normalde ultrasonda 12+6 çıktı boyumuzda 6.16 cm olmuş. Eskiden geriden gelen bebeğim iki kontroldür ileri çıkıyor çok şükür. Geri olan arkadaşlar korkmayın sonra ileriye gidebiliyor. Resimdeki de bebeğim
Teşekkür ediyorum gerçekten cevap vermiş olmanız bile çok hoşuma gittimaşallah kuzuya
ben de kilolu hamile kaldım canım
bende gebelikte uzman bir diyetisyen arıyorum. haftaya dr a gidince soracağım tavsiye ettiği biri var mı diye
çok sevindim canım kalp atışını duymana
Beslenme ile alakali olabiliyor gelişimi. Kasar sut et balik yumurta ceviz kuruyemiş destekliyorMerhaba anneler bugun ikili tarama için devlet hastanesine gitmiştim ama bugun hemen yapılır sandım pazartesiye gün verdiler. Bebeğimi gördüm 12+0 bugun normalde ultrasonda 12+6 çıktı boyumuzda 6.16 cm olmuş. Eskiden geriden gelen bebeğim iki kontroldür ileri çıkıyor çok şükür. Geri olan arkadaşlar korkmayın sonra ileriye gidebiliyor. Resimdeki de bebeğim
Cnm bulantılarımdan yediğim tek şey peynir ekmek ben yediklerimizden değilde vücudumda depolu vitaminler ve halen kullandığım vitaminlerin katkısı olduğunu düşünüyorum midem ne kadar zor da olsa ögürsem de doktorun verdiği vitaminleri düzenli kullanıyorumBeslenme ile alakali olabiliyor gelişimi. Kasar sut et balik yumurta ceviz kuruyemiş destekliyor
Kuzum en son kontrolumde biraz kalmis kanama alani dedi doktor ama keseye uzak korkma dedi. Ama tabi 2-3 hafta daha dikkat et yorulma ayakta kalma uzun sure dedi. Kanamam lekelenmem falan olmadi tekrar cok sukurCanım senin kanama geçti mi bayadır giremedim herşey yolundadır umarım
Hayır canım ilk ultrasonda soldaydı kız oluyomuş ama olmadı. Sonra büyüyünce sağa geçti. Çin takvimi de tutmadı. Kızımda da tutmamıştı. Sanırım bende işe yaramıyo:)hayatbenimm senin ramzi teorisi tuttu mu cinsiyette canım :) merak içindeyim :)
Biraz internette araştırdım ama bişey çıkmadı. Ben de doktora sorayım bari. İnşallah bulabiliriz cnm
ne demek burada hepimiz birbirimizin sevincini paylaşıyoruzTeşekkür ediyorum gerçekten cevap vermiş olmanız bile çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?