2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oyy masallah ne buyuk mucize saglikla kucaklarimiza alicaz bebeklerimizi allahin izniyle insallah

Canım gece azıcık oldu geçti şimdilik iyiyim. Benim ayağım çok degil ama genital bölgedeki kemik ağrıyor daha çok. İnşallah devam etmez Allah korusun bel fıtığı falan çok zor olur
Benim tüp bebek olduğu için direkt heyet raporu aldım ben 3ay doluncaya kadar çalışmak istemedim. İnşallah geçici ağrılardır.

Teşekkür ederm canım inşallah sağlıkla

Benim de basenlerim genisledi suratimda sivilceler cikmaya basladi ki hayatim boyunca sivilce cikarmadim ben. Ama tatli icin geberiyorumhangisi tutacak bakalim

Kızımı 10+4 te öğrenmiştim yüzde 80 kız demişti doktorum kemik ve kafa yapısından eminim demişti kız oldu. Bunda da 11+4 tüm ama bebek 12+2 önden gidiyormuş. Bunda direk kesin konuştu. Doktorum kafa kemik yapısından anlıyormuş ama bunda direk gördüm dedi hayırlısı inşallah canımmm

Oy maşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Tahmini doğum tarihlerimiz aynı benim haftaya cumartesi kontrol inşallah tahminde bulunur doktor :))
İnşallah canım teşekkür ederm ısrar edin biraz mutlaka görür bence en aZından tahmini olur diye düşünüyorum. Sağlıklı olsun tbi ama insan merak ediyor :)

İnşallah canım, bol bol dinlen, geçer, hamilelik cidden zormuş. Benim üst bacağım ağrıyor hafif bakalım geçer inşallah. Önümüzdeki haftasonu da kendi doktoruma randevum var zaten. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da :)

2 haftaya inşallah öğrenirsin canım. Teşekkür ederm hayırlısı olur inşallah. Benimde yüzümde sivilceler oldu ufak ufak ama erkek dedi doktor. sadece bir önceki hamileliğimden biraz farklıydı bu

Canım annemler burada ya gelen gidenimiz oluyor bir de temizlik yapılıyor dip bucak.

İnşallah uzun sürmez canım
ay cok kolay gelsin sen sakın yorma kendini temizlikle fln
bende bi kadın cagırsam cam fln sildirsem cok iyi olcak ama havalar iyice acsında öyle yapayım diyorum

Selam kızlar,

Ah bu iş güç yok mu! Günün 12 saati zaten lanet iş yerinde geçiyor, eve gelince de yatıp uyuyorum. Bitmedi ne yorgunluğum, ne bulantılarım,kusmalarım. Kan testlerimde (2016'dan beri olan) MPV yüksekliği fark ettim, biraz araştırınca da bayağı huylandım, kan pıhtılaşması ile ilgili bir şeymiş, 1 de düşüğüm var zaten, ilk düşük olduğu için de test falan yapılmamıştı. O yüzde önümüzdeki hafta hem dinleneyim, hem doktora gideyim diye 1 güncük izin aldım... Başıma toplantı çıkarttılar. Bütün randevuları iptal ettim, başka zamana aldım, eğitim çıkarttılar. Kafayı yememek içten bile değil. Başıma (kendi aptallığım yüzünden) hiç bir işten anlamayan gencecik bir çocuk getirdiler zaten, bensiz burnunu kaşıyamıyor! Halbuki zamanında iş yükümü hafifletip bana rahat bir hamilelik geçirticeklerine söz verdikleri için o pozisyonu reddetmiştim. Neyse kızlar, yazsam roman olur. Bir de bana diyorlar ki bebek daha önemli,stres yapma... Nasıl yapmayayım, daha bir gün ayarlayıp doktora gitmeme izin vermiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…