2018 de kilolara veda.

Beyzanurs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
14
6
1
Kızlarrrr yeni uyenizim. Herkese merhaba sizi çok takip ediyorum. Bende araniza katıldım çünkü yeni arkadaşlıklar edinmek ve birbirimize destek olalım istiyorum. Kısaca kendim den bahsediyim evliyim 3 tane dünya tatlısı kızım var ilk hamileliğim ikiz aradan 18ay geçti ve bir kızım daha oldu. Şükür sebeblerim ayrı konu ama artık sıra geldi zayıflamaya. çünkü üst üste yaptığım doğumlar geride yağları göbek basen bırakarak gitti. Benimle bırlıkte zayıflamak isteyenler olursa birbirimize destek olalım sürekli iletişim halinde olarak hem kendimizi hem irademizi konrtol altında tutabiliriz. Tabiki aranizda zayiflayanlar olduysa öneri olarak istediginizzz kadar yazabilirsiniz,:) bu arada en önemli detay kızım daha 4aylık sütüm de cok az yine de sık sık emzirmeye çalışıyorum olduğu kadar buna şükür. Kısaca böyle kızlar mesajlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Bende emziriyorum ve diyet yapiyorum ve kızım 6 ay olmak uzere

Yavas veriyorum cunku karnimi doyuruyorum.ac kalsam birkac gun sonra tatliya saldirirm yoksa

Yavas veriyorum cunku karnimi doyuruyorum.ac kalsam birkac gun sonra tatliya saldirirm yoksa

Önemli olan tatlı zaten onuda kesebilsem bende suan oncelik olarak ekmegi azalttim ozellikleri akşamları. Aksam spor yaparim diyordum suan yorgunluktan kalkicak halimde yok. Artık nasıl zayıflarım bilmiyorum.

He bende tatli delisiyimdir ama 3 hafta oldu 1 kere cikolata yedim.karnim tok aklima bile gelmiyor karatayi oneririm

Kitabini aldim ama aynilari burdada yaziyor zaten diyet gunluklerinde ve diywt yontemlerinde aciklamalar var.gruplara katilabilirsin daha iyi oluyor

Benimde bir kızım var 10 aylık şu an kilolarımla başım dertte bugün soğan kürüne başladım bakalım onu deneyeceğim Off çok sıkıldım kilolardan

Selam kızlar,

Kilo vermek istiyorsanız yemeyeceksiniz bu kadar basit. İki dilim ekmek, kibrit kutusu peynir şeklindeki diyetlerle hiç uğraşmayın. Karatay'ın beslenme önerilerini uygularsanız kilo vermeniz hem kalıcı hem de etkili olur.

Sakın o çakma yorumlarla dolu zayıflama içeceklerini ya da tozlarını kullanmayın. Kesinlikle sağlığınızı riske atarsınız. Un ve mamülleri, şeker ve abur cuburu kestiğinizde zaten kilo vermeniz kaçınılmaz oluyor.

1 hafta zamanı var. 1 hafta bunları yemeden durursanız, sonra aramayacaksınız bile. Acıktıkça limonlu zencefilli su için. Hem tok tutar hem de hasta olmazsınız. Taze zencefil ve limonun üzerine kaynar su dökün. Daha sonra ılınınca için gün boyu.

Onun dışında kendinize küçük paketler yapın. içine ceviz, fındık, kuru çilek falan ekleyip dışarda yemek saatinizi kaçırdığınızda bunları tüketin. İnanın zor değil.

Yillardir kilo verme cabasindayim surekli diyet yapiyorum karnim ac basim donuyor halsizim canim tatli istiyor
1 aydir karatay diyeti yapiyorum doyarak kilo vermeyle tanistim haftada yarim kilo kadar gidiyor ama benim acelem yok.

Yillardir kilo verme cabasindayim surekli diyet yapiyorum karnim ac basim donuyor halsizim canim tatli istiyor
1 aydir karatay diyeti yapiyorum doyarak kilo vermeyle tanistim haftada yarim kilo kadar gidiyor ama benim acelem yok.

Aynen şekeri ve unu kestiğinizde otomatikman kilo verme süreci başlıyor. Sigara gibi bir bağımlılık şeker de ne kadar tüketirseniz o kadar fazla istiyorsunuz. Zaten bir süre süre cildinizdeki değişimleri de fark edersiniz. Benim cildime renk geldi resmen.

Normalde soluk bir ifadem vardır hatta annem "ceset" diye dalga geçer ama yanaklarım pembeleşti. Daha enerjik ve canlı hissediyorum kendimi. Sabah erken kalkmakta zorlanırdım ama şimdi alarm çalmadan uyanıyorum ve kafamda berraklık var. Sürekli yeşil çay içiyormuşum gibi bir hissiyattayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…