-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.941
kesme ihtimalin varsa simdiden kes bence. Zaten 2 yasini gecti. Dogumdan sonra ozellikle ilk gunler cok zordu. Kucuk emerkem agzindan cikariyordu. Ben cok stres olmustum lohusa lohusa. Benim ki hic memeye duskun degildi ama bu cocuktan sonra bir duskunluk geldimerhaba aa gercektenmii ya benim oglum memeye cok düskün benle kavga ediyor resmen süt icin nasil sütten kesecegimi hic bilmiyorum. Bende senin gibi ikisini bir emzirecem gibi görünüyo:)
Gündüz gene oyaliyorum ama meme olmadan uyumuyor heleki bu aralar grip oldu sürekli emmek istiyor kiyamiyorum bi türlü. Biseyi merak ediyorum hamileligin ilerleyen zamanlarinda sütte azalma olacakmis ozaman birakabilirmis sende oldumu öyle birsey? Birde emzirme devam ederse ikinci cocukta o ilk gelen yesilimsi sütü alabiliyormu?kesme ihtimalin varsa simdiden kes bence. Zaten 2 yasini gecti. Dogumdan sonra ozellikle ilk gunler cok zordu. Kucuk emerkem agzindan cikariyordu. Ben cok stres olmustum lohusa lohusa. Benim ki hic memeye duskun degildi ama bu cocuktan sonra bir duskunluk geldi
Cok güzelmis buda aklimda olsunONTK şimdi babil dizisini izliyorum da ordan aklıma geldi İlay da çok güzel isim öztürkçe. Ben ikinci kıza koyacaktım da eşim istemedi. Memleketin en güzel kızı demek
Evet hamileligin 16. Haftasindan itibaren azaliyormus. Kolostrom denilen su gibi sut uretiliyormus ve cok faydaliymis. Yesil dedigin sut o oluyor. Dogumdan sonra 5 gun dagha o sut geliyormus buyuk emse de emmese de.benim buyuk dogumda 1 hafta kadar esimin annesinde kaldi. Kucuk emdi dogumdan sonra o sutu yaniGündüz gene oyaliyorum ama meme olmadan uyumuyor heleki bu aralar grip oldu sürekli emmek istiyor kiyamiyorum bi türlü. Biseyi merak ediyorum hamileligin ilerleyen zamanlarinda sütte azalma olacakmis ozaman birakabilirmis sende oldumu öyle birsey? Birde emzirme devam ederse ikinci cocukta o ilk gelen yesilimsi sütü alabiliyormu?
İyi ozaman çok sevindim. Ben kararsızım oğlumu doğumdan sonra yanıma alsammı almasammı diye tek kişilik odada kalacağım için. Yanıma almazsam anneme bırakırım bendeEvet hamileligin 16. Haftasindan itibaren azaliyormus. Kolostrom denilen su gibi sut uretiliyormus ve cok faydaliymis. Yesil dedigin sut o oluyor. Dogumdan sonra 5 gun dagha o sut geliyormus buyuk emse de emmese de.benim buyuk dogumda 1 hafta kadar esimin annesinde kaldi. Kucuk emdi dogumdan sonra o sutu yani
Merhaba. Bende tüp bebektir aşılamadır tedavilerden sonra pes edip herseyi akışına bıraktıktan sonra kendiliğinden oldu agustos annesi olacakken temmuz annesi oldum ve Allah kısmet ederse nisan ayında ikinci çocugumu kucagıma alacagım senle aynı gidiyoruz:) Saglıkla kucagımıza alırız inşallah.Merhabalar bende Ağustos annesi olacakken erken doğum yapmış temmuz annesi olmuştum. Şimdi tekrar Allah nasip ederse ikinci bebeğimi bekliyorum mucize gibi kızım tüp bebek tedavisiyle olmuştu şimdi kendiliğinden oldu şaşırdık beklemiyorduk. Gördüm ki tekrar anne olmaya hazırlanan arkadaşlarım var hayırlısı olsun hepimiz için sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah. Darısı tüm isteyen ve bekleyenlere olsun ❤
Amin inşallahMerhaba. Bende tüp bebektir aşılamadır tedavilerden sonra pes edip herseyi akışına bıraktıktan sonra kendiliğinden oldu agustos annesi olacakken temmuz annesi oldum ve Allah kısmet ederse nisan ayında ikinci çocugumu kucagıma alacagım senle aynı gidiyoruz:) Saglıkla kucagımıza alırız inşallah.
insallahh. Bende mart annesi olacakmisim gibi geliyor ilki erken doguncaAmin inşallah ☺ ben serklaj olmustum 21. Haftada ilk gebeligimde şimdi de önlem amaçlı erken atılacak dikiş. Yine Nisan görünümlü Mart annesi olurum gibime geliyor kızım 35+4 günlük doğmuştu ama çok şükür bir sıkıntı yaşamamıştık kuvöze falan girmedi inşallah bunuda sağlıcakla kucağıma almak nasip olur insan her hamilelikte ayrı heyecan yaşıyormuş doktora gidip kalp atışını duyana kadar çok sakindim ama o an çok heyecanlandımgüzel haberler veririz inşallah birbirimize
Hayırlı olsun bende ikinci gebelik haberini daha yeni aldım:)Merhabalar bende Ağustos annesi olacakken erken doğum yapmış temmuz annesi olmuştum. Şimdi tekrar Allah nasip ederse ikinci bebeğimi bekliyorum mucize gibi kızım tüp bebek tedavisiyle olmuştu şimdi kendiliğinden oldu şaşırdık beklemiyorduk. Gördüm ki tekrar anne olmaya hazırlanan arkadaşlarım var hayırlısı olsun hepimiz için sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah. Darısı tüm isteyen ve bekleyenlere olsun ❤
Bugün cinsiyeti ögrendik bir oglum daha olacak. Kiz ismi hazirlamistim olmadiSüper isim çok beğendim ❤
Olsun sen bulursun yine güzel bir isimBugün cinsiyeti ögrendik bir oglum daha olacak. Kiz ismi hazirlamistim olmadi
Erkek ismi cok zor ya insallah istedigim gibi birsey bulabilirimOlsun sen bulursun yine güzel bir isim
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin inşallahHayırlı olsun bende ikinci gebelik haberini daha yeni aldım:)
Amin hepimizinki insallahGözünaydın canım sağlıkla gelsin inşallah
Canım benim oglus 20 aylıkken kendi bıraktı emmeyi anne Kapa Kapa dedi. Süt tabi ki azalmıştı hatta bitmişti o zaman 3-4 aylık hamileydim. Benim bebis doğdu 9 günlük oldu abisiyle karsilasmadi daha bakalım neler olcak meme için iddialasmaz İnsAllah diye dua ediyorumGündüz gene oyaliyorum ama meme olmadan uyumuyor heleki bu aralar grip oldu sürekli emmek istiyor kiyamiyorum bi türlü. Biseyi merak ediyorum hamileligin ilerleyen zamanlarinda sütte azalma olacakmis ozaman birakabilirmis sende oldumu öyle birsey? Birde emzirme devam ederse ikinci cocukta o ilk gelen yesilimsi sütü alabiliyormu?
Ben Aybars koydumErkek ismi cok zor ya insallah istedigim gibi birsey bulabilirim
erken dogummu oldu canim? neden 9 gündür karsilasmadilarki ters bir durum yoktur insallahCanım benim oglus 20 aylıkken kendi bıraktı emmeyi anne Kapa Kapa dedi. Süt tabi ki azalmıştı hatta bitmişti o zaman 3-4 aylık hamileydim. Benim bebis doğdu 9 günlük oldu abisiyle karsilasmadi daha bakalım neler olcak meme için iddialasmaz İnsAllah diye dua ediyorum