- 4 Ekim 2012
- 16.220
- 31.632
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.901
Benimki de diş çıkarıyormuş doktora götürdüm cuma günü. Emzirmeden keseli birkaç gün oldu dedim, uyanması normal bir ayda anca alışır dedi. Seninki peşpeşe oldu demek ki. Üstünü kalın giydirme ve gece uyanınca su içir dedi. Benimki gece 2-3 kere öyle uyanıp oturuyor, bazen beşiğinde sallıyorum, bazen kucağıma gelmek istiyor, bazen ayağımda sallıyorum... çok yorgunum tükendim .Senin bebiş zayıf mı hala?Benim 1 ay oldu emzirmeden keseli aksi gibi diş dönemi girdi kurulu saat gibi gece 3 de uyanıyor ağlayarak zar zor susuyor 1 saat öyle oturuyor geri kendiliğinden uyuyup gidiyor ne kadar sürecek bilmiyorum
Aynen peş peşe geldi 4 diş aynı anda çıkacak galiba baya zorluyor aynı zayıflıkta en son 9 kiloyduBenimki de diş çıkarıyormuş doktora götürdüm cuma günü. Emzirmeden keseli birkaç gün oldu dedim, uyanması normal bir ayda anca alışır dedi. Seninki peşpeşe oldu demek ki. Üstünü kalın giydirme ve gece uyanınca su içir dedi. Benimki gece 2-3 kere öyle uyanıp oturuyor, bazen beşiğinde sallıyorum, bazen kucağıma gelmek istiyor, bazen ayağımda sallıyorum... çok yorgunum tükendim .Senin bebiş zayıf mı hala?benimki zayıf aynen devam yani
Valla canım ben gündüz emzirmeyi bile bıraktıramadım kıyametler koparıyo bide kendini acındırıp annemm sütt demesi varr dayanamıyorum veriyorum. Nasıl bıraktıracam hiçbir fikrim yokKızlar selam. 21 haziranda 23 aylık olacak kızım. Gündüzleri sütten kestim, bazen akşam 21.30 gibi çok tutturursa emziriyorum ama o da mesela haftada 1 falan. Ancak şu gece işi nasıl olacak? İştahsız çocuk, gündüzleri az besleniyor, gece devamlı uyanıyor. Emzirmeden beşiğini sallayıp tekrar uyutuyorum. Sabaha karşı durmayınca emziriyorum. Bari geceyi bire indireyim diye yapıyorum bunu, bilmiyorum doğru mu? Fikri olan var mı nasıl bitecek bu gece emzirmeleri?
Merhaba emzirdiğin için başka süt almıydr ,sütten kesmek elbette zor ama artık yemek daha önemli onun için ben kızımı mrmedn keseli 6 ay oluyo , önce gündüz kesmek daha kolay sürekli oyala eline biseyler ver tabi arada aglıyor bayaaBenim oğlum hala çıbık gibi. Geçen hafta 2 yaş kontrolü vardı 10,5 kilo olmuşDoktor kilo almamasına alıştık artık dedi:) sağlığı yerinde çok şükür. Zayıf olmasını takmıyorum. Ben sütten kesemedim daha kızlar oğlum başka sütte içmiyo tüm denemelerim boşa çıktı. Nasıl sütten kesecem bilmiyorum. Benim oğlumda hala diş çıkarıyo nezamana kadar sürecek bu arka dişler çok zorluyor
Merhaba, benim oğlum sadece uyuyacağı zaman sütte süt ağlıyor. Memede uyumayı istiyor. Zayıf olmasına ragmen iştahıda iyi aslında yemek ayrımı yapmıyor ama sütün yeri bambaşka. Ya bide artık büyüdü resmen kavga ediyor süt yok dediğimde gelip gösteriyo anne süt burda diyor çıkarıp hemen atıyo agzına. Ben hala yanımda yatırıyorum geceleri uyanıp suyunuda kendi içiyor sütünüde:)) hiç annesinin uykusunu bölmeden içiyo ama yüz üstüysem eger beni çevirmeye çalışıyo uyandığımı görüncede kısık bir tonla anne süt dedimi kıyamıyorum. Ay çok tatlılar ama yaaMerhaba emzirdiğin için başka süt almıydr ,sütten kesmek elbette zor ama artık yemek daha önemli onun için ben kızımı mrmedn keseli 6 ay oluyo , önce gündüz kesmek daha kolay sürekli oyala eline biseyler ver tabi arada aglıyor bayaagündüz unutunca gece kes gece daha zor bi hafta uyumadm ama unuttu şimdi maşallh gayet rahtm ikinci bebek istyrm inş odasında ayrcam kısmetse hep zor süreçlr ama yavaş yavaş hersey oluyo
Amin inşallh canm ama aynın yatakta pek saglıklı degil hele de bebek olunca cok zorlanırsn benm sahsı fikrim tabı , bende kızıma aşırı düşkğnm hatta insanlr dıyo tek sende mi var cocuk ıkıncı olunca napacaksn bu kadar ılgılenmzsn falan fılanMerhaba, benim oğlum sadece uyuyacağı zaman sütte süt ağlıyor. Memede uyumayı istiyor. Zayıf olmasına ragmen iştahıda iyi aslında yemek ayrımı yapmıyor ama sütün yeri bambaşka. Ya bide artık büyüdü resmen kavga ediyor süt yok dediğimde gelip gösteriyo anne süt burda diyor çıkarıp hemen atıyo agzına. Ben hala yanımda yatırıyorum geceleri uyanıp suyunuda kendi içiyor sütünüde:)) hiç annesinin uykusunu bölmeden içiyo ama yüz üstüysem eger beni çevirmeye çalışıyo uyandığımı görüncede kısık bir tonla anne süt dedimi kıyamıyorum. Ay çok tatlılar ama yaaBen ikinci bebeğime hamileyim Allah kısmet ederse inşallah sağlıkla gelir ikisini bir emziririm artık napim. Darısı başına sağlıkla ikinci bebeklerimizide kucağımıza alırız inşallah.
Ay aynenn. Bide ben çok zor ve geç kavuştum oğluma hep yanımda gözümün önünde olsunki yetişebileyim diyorum. Geçenlerde iyiki yanımda yatıyormuş dedim. Gece uyurken suratı koluma değdi yanıyordu hemen kalktım ateşini ölçtüm 39.4 aklım gitti hemen üstünü falan çıkardım ateşini düşürdüm. Akşam yatırdığımda hiçbirşeyi yoktu gece ateşlenmiş birden.Amin inşallh canm ama aynın yatakta pek saglıklı degil hele de bebek olunca cok zorlanırsn benm sahsı fikrim tabı , bende kızıma aşırı düşkğnm hatta insanlr dıyo tek sende mi var cocuk ıkıncı olunca napacaksn bu kadar ılgılenmzsn falan fılanama napim yani bende odasını ayrmak ıstyrm ama gece ya deprem olursa ya korkarsa dıye gözüme uyku gırmıyo çok zor süreçler çok agldm ama hepsi gectı
Annelik işte ne bilim hepsi gecer gider bu gunlerimze güleriz ilerde inaşllhAy aynenn. Bide ben çok zor ve geç kavuştum oğluma hep yanımda gözümün önünde olsunki yetişebileyim diyorum. Geçenlerde iyiki yanımda yatıyormuş dedim. Gece uyurken suratı koluma değdi yanıyordu hemen kalktım ateşini ölçtüm 39.4 aklım gitti hemen üstünü falan çıkardım ateşini düşürdüm. Akşam yatırdığımda hiçbirşeyi yoktu gece ateşlenmiş birden.
Aynen:) ikinciside sağlıkla gelse sağ salim gerisi hal olacak şeyler.Annelik işte ne bilim hepsi gecer gider bu gunlerimze güleriz ilerde inaşllh
selam kızlar ikinci bebiş haberleri gelmeye başlamışş gruptann
Bende hiç beklemediğim bi anda hamile olduğumu öğrendim. Allahımın hikmeti çok büyük. Şuncacık haliyle bi evliliği kurtardı miniğim.. rabbim yanıltmasın, evimizden huzuru sağlığı mutluluğu sohbeti eksik etmesin inşallah. Minik kelebeğim abla oluyor anlayacağınız. Bu cuma cinsiyet öğrenmeye gideceğiz kısmetse
Aminn inşallahh. Çok tuhaf ezbere bildiğin ama hiç yaşanmamış gibi durumlar :)Mücizelerimiz hiç farkında olmadan tüm hayatımızı değiştiriyorlar işte. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bizim ilk kontrolümüz 8+5 te olacak 2 eylulde bakalım hayırlısıyla kalp atışını öğreniriz inşallah.
Evet:)Aminn inşallahh. Çok tuhaf ezbere bildiğin ama hiç yaşanmamış gibi durumlar :)
Ayy maşallh darısı bana en kısa zamanda, inşallh sağlıklı evlatlar olur hepsiselam kızlar ikinci bebiş haberleri gelmeye başlamışş gruptann
Bende hiç beklemediğim bi anda hamile olduğumu öğrendim. Allahımın hikmeti çok büyük. Şuncacık haliyle bi evliliği kurtardı miniğim.. rabbim yanıltmasın, evimizden huzuru sağlığı mutluluğu sohbeti eksik etmesin inşallah. Minik kelebeğim abla oluyor anlayacağınız. Bu cuma cinsiyet öğrenmeye gideceğiz kısmetse
Amin aminn inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatliAyy maşallh darısı bana en kısa zamanda, inşallh sağlıklı evlatlar olur hepsi
Amin . benim kız cok badıre atlattı iki yaşa gelene kadar çok hastane gezdm şükğr bu yaz rahtm artık derdını anlatıyo konuşması, yurumesı, yemesi herşeyi iyi maşaalllh . tuvalet egıtımı gündüzü ögrettm sayılır cok uzun sürdü amaAmin aminn inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli
Bebişler nasıl bu arada? Nasıl geçiyor koronalı yaz, tuvalet eğitimi vs ne yaptınızz
Oh çok şükür bugünümüzeAmin . benim kız cok badıre atlattı iki yaşa gelene kadar çok hastane gezdm şükğr bu yaz rahtm artık derdını anlatıyo konuşması, yurumesı, yemesi herşeyi iyi maşaalllh . tuvalet egıtımı gündüzü ögrettm sayılır cok uzun sürdü amaRabbime şükür herşey yoluna girdi . sen ögettn mi tuvalet faln ? Sende durum lar nasıl düzen sagladn mı ?
Maşallah kuzuyaOh çok şükür bugünümüzeHayır olsun hastamıydı kuzucuk neden hastanelerdeydiniz?
Bende şükür bi düzen kurdum artık. Konuşması maşallahı var dilli düdük. İfade edemediği pek bişey yok gibi herşeyi anlatıyor. Memeyi 21 aylık bıraktık tuvaleti 23 aylık öğrendi. Dün doğumgünüydü kuzumun. Sorunsuz atlattık çabucak çok şükür tuvaleti