2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bende istiyorum aslinda ama coronadan oturu erteliyorum ama bu ay demeyecem bakalim kismet
Bende erteleyecektim ama hep bişey çıkıyor artık , bide benim kızım cok fazla arkadaş edınemıyr sürekli benimle oynamk ıstyr bende birazda onun için istyrm kardes hayırlısıyla

Kızlar selam. 21 haziranda 23 aylık olacak kızım. Gündüzleri sütten kestim, bazen akşam 21.30 gibi çok tutturursa emziriyorum ama o da mesela haftada 1 falan. Ancak şu gece işi nasıl olacak? İştahsız çocuk, gündüzleri az besleniyor, gece devamlı uyanıyor. Emzirmeden beşiğini sallayıp tekrar uyutuyorum. Sabaha karşı durmayınca emziriyorum. Bari geceyi bire indireyim diye yapıyorum bunu, bilmiyorum doğru mu? Fikri olan var mı nasıl bitecek bu gece emzirmeleri?

Once gunduzu kes canm surekli oyala emmek isterse eline meyve ver hep unutsn biraz zor bi sürec ama yemesi bile duzeliyo benm kız artk rahat yemeknyıyor gece bıdaz daha zor kesmek ama karrlı olman lazm aglasa da veröe unutuyo bi iki gune zaten azaltmışsn baya ben kademeli kesmiştim mesela

Ben de kademeli kestim ve bu kadar getirdim gece ve gündzü. Dün gece uyanınca süt bitti dedim ilk kez, bir bastı çığlığı... korktum emzirdim yine

Can
Ben de kademeli kestim ve bu kadar getirdim gece ve gündzü. Dün gece uyanınca süt bitti dedim ilk kez, bir bastı çığlığı... korktum emzirdim yine
Bi kere verirsen hep aynı şeyi yapmak ister bence benm kız bı hafta agladı su verdm hep unuttu gitti canm biraz zor ama dayanmak lazm hem kendşsi için de iyi olur yemek yemeye başlıyr bu sayede benm kız meme de yaşıyodu

Gece çok ağlıyor muydu?

Ama ben zaten çok yorgunum 23 aydır deliksiz uyumadım hatta her saat kalktığım çok gece oldu ya hiç gücüm yok
Bende oyleydm emzik gibş kullnıyodu brni ayakta uyuyodm her 10 kere kalkıyodu ama ciddi ciddi bu kadar kalkıyor du bi hafta zor oldı ama şimdi maşallh bi kere falan bazen kalkıyo su içip yatiyo

Babadan biraz destek alin bence uyaninca birazda o su icirip yatirsin oyalasin falan cabuk birakir insallah.. biz tam gaz devam ama artik gece kalkmalarina benimde sabrim kalmadi
YAa muhteşem fikir sorma babası dünden razı zaten Allah yardımcın olsun senin de

Gece emzirmeyi kestim, birkaç gün oluyor. Ama gece uykusuna başlayamadık ne zaman uyuyacak bu çocuk
Sabırlı ol canm benim kız bi hafta sabaha kadar agladı hiç uyumadı ciddi ciddi eşin biraz yardımcı olmalı tabi sonra ara ara kalktı ama aglamadı ben alıştrma bardagı dıye suluk var ondan kullanıydm kalkınca onunla su verdm yavas yavas onu da bıraktı kalkarsa da kendi alıp içip yatıyo şimdi şükür park yatak benim ki istedgn de girip cıkıyo çünkü sana da kolay gelsn biraz yoruluysn ama şimdi deliksz uyku süper

Emmeyi bıraktı diye hemen geçer sandım uykuya

Gece emzirmeyi kestim, birkaç gün oluyor. Ama gece uykusuna başlayamadık ne zaman uyuyacak bu çocuk
Benim 1 ay oldu emzirmeden keseli aksi gibi diş dönemi girdi kurulu saat gibi gece 3 de uyanıyor ağlayarak zar zor susuyor 1 saat öyle oturuyor geri kendiliğinden uyuyup gidiyor ne kadar sürecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…