2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

emizki yeni birakti 1 aydik kelimeler soyluyor sarki falan bir iki kelime ama gerektigi zaman gereken kelimeyi kulanamiyor.

Bende tam konusmakla ilgili yazacaktim. Ne kadar guzel dilli bi bebegin var. Bizde isler pek oyle gitmiyor sanirim abiyle ayni olacak. Istekli konusmak icin ama anne, baba, mama, alo dan baska bisey demiyor.
Cok gecmis olsun ilk dogumdan sonra bende yasadim ayni problemi ve bende de fitik cikti. Sebebini de daha vucut oturmadan yaptigim ani hareketlere bagladim. Ilac kullanamiyorum yazmissin ama bana en agir agri kesicileri verdigi halde kullanmadigin zaman yine aynisin sonuc degismiyor. Sert yatakta yatmaya bak en guzel cozum bu.

Daha incede soylemistin bebegim sinyal veriyor diye cok sanlisin. Ben buyuk ogluma 2. Bebek olduktan sonra ogretebildim. Eminim yaza kalmaz siz bu isten kurtulursunuz

Ağustos doğumlu mu bebeğin tam olarak? Hey maşşallah yani şaşırdım açıkçası benimki 21 temmuz doğumlu. Birkaç kelime anca söylüyor. Emziği vermiyorum iki gündür, bıraktırmaya çalışıyorum. Bakalım hızlanacak mı konuşması?

Ya geçekten yaşayan biliyor çok berbat bi ağrı. Sanki bütün kemiklerim dağılacak gibi. Ben kızımın odasına bi sandalye koydum gece elli kere uyanıyor ve emmedennuyumuyor bende yılmadan gece elli kere kalkıp o sandalye tepesinde tosun gibi çocuğu kucağımda tuttum . Ondan bence artık son duruma geldim. O yizden de memeyi bıraktım zaten . Artık ağrılarım iyice artımca yanıma alıyorum 2 aydır falan geceleri ama bu seferde yan durmaktan tutuluyorum. Bide yemidoğan gibide ağzındaa olcak hep
Bebek büyütmek gerçekten ne zor bir iş

Daha incede soylemistin bebegim sinyal veriyor diye cok sanlisin. Ben buyuk ogluma 2. Bebek olduktan sonra ogretebildim. Eminim yaza kalmaz siz bu isten kurtulursunuz
Bende öyle düşünüyorum bakalım. Şu meme travmasını atlatalım o iş üzerine yoğunlaşıcam

15 ağustos doğumlu canım. Emzik sanıyırym çok etkili bu konuşma işinde. Devamlı emzik ağızlarında olduğu için yeltenmiyolar sanırım. Bence bırakınca patır patır konuşur birden. Abi veya abla var değil mi onu taklit etmeye de çLışabşlir bence

yok canım ya ilk kızıma hiç emzik vermemiştik ama hiç. 2 yaşından sonra patlamıştı o da.

Kızlar bizimki de hiç emzik almadı. Meme emiyor zaten, gerek duymadık. Abla da var evde ama gel gelelim konuşma tembeli :) Anca çeşitli yaramazlık icat eder ))) Rabbim sağlık versin, susmayan zamanları da gelecektir elbet :)

Ya canım ülke değişikliği yapmışsınız Ya şimdi aklıma geldi eşinin kızı ne oldu? Bebiş doğduktan sonra hali tavrı ne oldu

Ya canım ülke değişikliği yapmışsınız Ya şimdi aklıma geldi eşinin kızı ne oldu? Bebiş doğduktan sonra hali tavrı ne oldu
Kıskanıyor haliyle canım. 6 ay kadar bizimle kaldıktan sonra baktı olmuyor annesiyle yaşamak istedi. Bence de böyle daha iyi daha huzurlu olduk canım benim.

Kıskanıyor haliyle canım. 6 ay kadar bizimle kaldıktan sonra baktı olmuyor annesiyle yaşamak istedi. Bence de böyle daha iyi daha huzurlu olduk canım benim.
Tabi öyle onun içinde sizin içinde travma haline gelebilirdi bir müddet sonra, sanki biraz sorunları da vardı diye htırlıyorum. Hayırlısı canım . Bu arada mereye yerleştini ne iş yapıyorsun nasıl bi işe girdin. Bende çok istiyorum işe başlamak, çalışmak çok güzel bişrşey. Ama kızımın kreş zamanı gelene kdar beklemek zorundayım bakacak kimsem yok.

Ben 14 aylık olunca kreşe verdim. Öncesinden tanıdığım insanlar olduğu için sıkıntı olmadı canım. Hem kamerası telefonumda hel açık duruyordu sık sık bakıyordum , güzel ilgileniyorlardı. Bir ay sonrası sabahları götürdüğümde kollarını açarak gülerek bakıcılarına atlıyordu bana bay bay yapıyordu. Özellikle bayanlardan birine çok düşkündü :) ben de gönlüm rahat işe gidiyordum. Evde kalmasındansa çocuklarla bir arada olmak oynamak daha iyiydi. Ne iş yaptığımı sormuştun estetik güzellik merkezi açtım canım. Dr.kozmetolog olarak da kendim çalışıyordum. Yani dolgu,botoks, microneedling vs.gibi şeyler. Hayata geri dönmüştük ne güzel şimdi evde kalmak zorluyor, buna şükür ne yapalım.
Siz nasıl zaman geçiriyorsunuz evde? Sıkılıyormusunuz? Erkin sık sık ayakkabıları kucağında kapıya dikiliyor yalvarır gibi. Küçük bir bahçe var Allahtan. Bir de tavşan besliyoruz onunla zaman geçiriyor. Ben sıkılıyorum ama Sizin durumlar nasıl?

En tedirgin olduğum konulardan biride bu kreşe nasıl bırakıcam. Benim kızımı bırakacağım çok fazla sebebim ve bakacakta kimsem olmadığı için pek alışkım değil bensiz durmaya. Babasıyla bile durduğunda beni istiyor az zaman sonra. Aslında çok oyuncu bi çocuk tam okul çocuğu çocuklarla oynaması falan bakımından ama bende olucam ortamda.
çok imrendim sana, insanın severek isteyerek keyif alarak yaptığı işten daha güzeli yok bence. Daim olsun inşallah.
bizde evdeyiz herkes gibi ye iç yat durumundayız. Kızım çok sıkıldı ne oynayalım ne yapalım şaşırmışdurumdayım.
bu aralar kafam biraz karışık, aslında uzun zamandır böyleyim. Heralde konuştuğum ikinci ortam burası.
eşimle yollarımızı ayırmayı düşünüyorum. Gündemimizde olan bikpnu zaten ama bi sonuca bağlanmadan kalıyor ve aynı yere dönüp dolaşıyorız.o kalda demiyor gitte. Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden.

Zor bir durum canım Allah yardımcın olsun. Kimse iyi yuvasını yıkmaz sonuç itibariyle demekki vardır bir bildiğin. O zaman gelecek planlarını yapmış olmalısın. Senin çalışma durumunda kim bakacak kızına? Kreş.durumu olursa sakın korkma çocuklar bizden çabuk adapte oluyorlar. Şimdi tüm gün seni gördüğü için sana düşkün, arkadaş oyun ortamını görünce bizi unutuyorlar keratalar. Çabuk sosyalleşiyorlar. Çalışmaz isen nasıl idare etmeyi düşünüyorsun canım, eğer ayrılma durumu olursa?

evet dönüyorum dolaşıyorum aynı noktaya geliyorum hayırlısı
Kış başı yani yeni dönemde vereyimdiyorum kızımı kreşe. Bakacak kimsem de yok zaten. Ayrılmıyor olsamda planım bu şekilde. Evde oturmak bana göre değil pek. Kızımı kendim büyütmek istedim meme bırKana kadar beklerim diye düşündüm çalışma mevzusunu. Memeyide bıraktık artık zaten.
amcamın bi sitesi var oradaki bi dairesine geçerim diye düşündüm. Hemen iş bulanmazsam zaten amcam beni herşekilde idare eder kira konusunda. Eşim kızımın masraflarını ve nafaka da verir zaten. İş bulana kadar az ile yetinirim. Zatenev giderleri dışında kendi cep telefonum hariç hiç birmasrafım yok ona. Birşekilde idate ederim. Yaşadığım yer küçükyer zaten ama ticaret hacmi çok büyük olan bir yer , eş dost akraba vasıtası ile iş bulurum diye düşünüyorum.
Tek korkum kızımda nasıl bi tepki yaratır onu bilemiyorum.

Tabikide idare edersin canım hiç kuşkum yok. Bir çocukla kendinimi idare edemeyeceksin edersin hem de alasından bence. Şunca ülke gezdim, eminim çocuklar yaşı ne kadar az olursa o kadar çabuk adapte oluyor. Kendini düşün, yolunu çizmeye, planını kurmaya bak canım. Hem kız çocukları annelerini bir başka anlar. Anlatmaya gerek olmaz, sadece anlar. Bir kızı olan her anne şanslı bence. Şuan kızım 8 yaşında, inanırmısın gurbetlerde annem, sırdaşım , arkadaşım her şeyim oldu. Çok yalnız kaldık eşim afrika ülkelerine giderken, korktuk çocuk hastalık kapar diye, bir başımıza ikimiz yaşadık. Düşündüğünden de daha kolay canım. Az biraz birikimin olsun yalnızca, babası da yardım edecekse ne sorun var ki. Yine de Rabbim hayırlısını versin sizin için.

Evet bencede bir kadın kafaya koyduktan sonra herşeyi yapabilir. Sadece kızım adına doğru adımları atmak istiyorum. Bu evlilik devam ederse kanlı bıçaklı boşanma noktadına geleceğiz eminim. Ve ben asla onşekiöde olmadını istemiyorum. Evladı için Gerektiğinde aynı ortama gelebilen ,annesinde ayrı mutlu babasında ayrı mutlu bi çocuk yetiştirebilmek istiyorum. Biz bunu aynı ev içerisinde veremiyoruz. Sürekli bi negatif elektrik , sürekli bi huzursuzluk. Annesi babası ile büyüsün isterken, huzursux ve mutsuz tedirgin karakterli bi insan olmasın kızım

Merhaba arkadaslar, uzun zaman sonra foruma girip sizden haber almak cok guzel.
Bizden haber vereyim biraz. Oglum birkac aydir masallah cok iyi konusuyor, sarki soyluyor, sayi sayiyor, 2 dilli buyuyor. Tuvalete cisini yapiyor cogu zaman ama kakasini yaparken zorlaniyor ve bazen butun gun kaka diye aliyor. O yuzden beze devam ediyoruz. Memeden kasim ayinda ayrildik sanirim. Surekli mastit oluyorum ve antibiyotik kullan ip duruyordum. Sonunda pes ettim.herkese selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…