- 25 Aralık 2017
- 223
- 233
- 32
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.821
bayadır girmemiştim site yeni gördüm mesajı evet normal değil 200 gr tahliller normal çıkıyor harekrtleride normal doktor mama içecek yapacak bişey yok dedi onuda içmiyor 3 ay sonra kontrole çağırdı.200 gram normal değil mi? Benimki de o kadar alıyor
Kaç almalıymış?bayadır girmemiştim site yeni gördüm mesajı evet normal değil 200 gr tahliller normal çıkıyor harekrtleride normal doktor mama içecek yapacak bişey yok dedi onuda içmiyor 3 ay sonra kontrole çağırdı.
Fayda etti miDenemediğim şey kalmadı resmen. Emziriyorum emzşrdikten sonra sağıyorum bide 10 dk falan. Şimdi gnc nin malt tabletlerinş çok anlattılar onu sipariş verdim deneyeceğim. Bozayla geziyorum resmen iki günde 1,5 lt boza içtim
Gnc değilde solgarın kullandım çok faydasını gördümFayda etti mi
Hala da emiyor sıpa 20 aylık oldukz ama o dönem sütümü arttırmak için o kadar uğraştım ki. Uğraşmasam bırakmıştı 4,5 aylıkkenFayda etti mi
Teşekkür ederimmmHala da emiyor sıpa 20 aylık oldukz ama o dönem sütümü arttırmak için o kadar uğraştım ki. Uğraşmasam bırakmıştı 4,5 aylıkken
Erken değil mi. İki yaştan sonra düşünüyorumKızlar merhaba aranızda tuvalet eğitimi başlayan var mı
Bende yaza düşünüyorum da baslayan var mı diye merk ettimErken değil mi. İki yaştan sonra düşünüyorum
Aynen, evde kalmaktan bunaldı çocuk. Ayakkabıları kucağında kapının önünden çekilmiyor. Şapkasını takıp bye diyor kapıyı açmaya çalışıyor. Çok şükür küçük bir bahçe var, bir az oyalıyor. O da olmasa hiç.çekilmezdi. Kreşe alışmış hareketli çocuğu nasıl zabtederdim hiç bilemiyorum. Şu güzelim havalarda eve tıkıldık ya ((((Bizim büyüdüde iki yaş sendromu bile başladı sanırım yada corona sendromu evde kalmaktanbu aralar pek fenayız hiç aglak olmayan oğlum herseye no deyip ağlıyor.. ikinci çoçugu düşünmeye başlamıştık erteledik bakalım.. pek fenayız bu aralar şap şap geçirmeye ve ısırmayada başladı gün boyu dayak yiyip çocuğu memnun edemiyorum.. door aç go go diye ağlıyor benim iki dilli oğluşum...
Merhaba hoşgeldin. Sen zaten yurtdışında değil miydinMerhaba kızlar. Nasılsınız? Uzun süredir yoktum, maşallah bebişler büyümüş tuvalet eğitimi bile gündeme gelmiş. Herkesi iyi gördüm çok sevindim. Uzun süre foruma bakamadım, yurtdışına taşınma yerleşme vs hiç nefes alacak zaman bırakmadı. Çok şükür iş hayatına geri döndüm, küçük bir estetik güzellik merkezi açtım, tanınmaya başladık, oğlum kreşe ne güzel alıştı derken bu virüs olayıyla geçici kapanmak zorunda kaldık. Emmeye de tam gaz devam bu aradaSüt azalsa keseceğim de, o kreşde ben işteyken taş gibi oluyor, kendimizi eve zor atıyorduk. Sizlerin de böylemi? Konuşma ne durumda? Bizimki anni, neni (nesrin anlamında) , yes i do, no, da ve tabiki de Meme. Bazen gel , ver de diyor canı isterse kendine gerek olursa. Diller de kafa karışıklığı yaratıyordur elbet. Takılmıyorum, eninde sonunda konuşacak. Kızımdan tecrübeliyim :) Sizin bebişler nasıl? Saymayı öğrenen varmı mesela)))
Hoşbuldum. Hamilelik ve doğum sürecinde Türkiyedeydim. 2019 ocak ayına kadar.Merhaba hoşgeldin. Sen zaten yurtdışında değil miydin
cok guzel canim ya, benim kucuk (1 yas 9 aylik) kizimi gectim, buyuk kizim bile daha bez kulaniyor ( 3 yas olucak) nedeni ise konusmuyor sadice 1-2 kelime.Selam kızlar ben tuvalet eğitimine başladım. Daha doğrusu 4.5 ay önce kızım başladı. Birkaç gün kuru kalktı anne çiş anne çiş deyip durdu dr una da danıştım istekli duruyor devam edin dedi zorlamadan. Bende takip ettim çişini 45 dk 1 saatte bir ama sonra sıkıldı gitmek istemedi. Bende ters tepmesin diye zorlamadım. Şimdi kakasıno genelde Tuvalete yapıyor , çişini ise ilk çişi tuvalete yapıyor sonra bezine . Arada anne çiş diyor gidiyoruz . Rahat takılıyor şuan
Her çocuğun farklı oluyor işte kimi 9 ay yürüyor kimi 1,5 yaşında . Dr a faln danıştın mı canım? Benim arkadaşımın oğlu da 3 yaşta konuşmuyordu sonra birden açıldı. Emzik falan var mı o da sebep olabiliyormuş sanırımcok guzel canim ya, benim kucuk (1 yas 9 aylik) kizimi gectim, buyuk kizim bile daha bez kulaniyor ( 3 yas olucak) nedeni ise konusmuyor sadice 1-2 kelime.