-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.321
Kac aylik seninli canimBenim oğlumda bir değişiklik olmadı canım hamileykende karnımda gece sessizdi şimdide gece uykusu iyi. Gece 3 kere falan uyanıyor altını deişip karnını doyuruyorum tekrardan uyuyor. Doktoruna bi sor istersen.
Gerçekten öyle şu doğum pskolojisi farklı diye taktım belki normalde takmam hayırlısıyla Rabbimin izniyle sağlıkşa çocuğumu kucağıma alınca valla ne deseler umrumda değil artıkAh ahhh o her kafadan bir ses çıkması delirtiyor insanı sanki kendileri doğuştan herseyi biliyormuş gibi.. doğumdan sonrada aynen devam ediyor canım şu süt yapar bu süt yapar gibi. Benim oğlum dün 4 ayını bitirdi eline havuç, soğan gibi şeyler vermiyorum yürütmüyorum daha bisürü bisürü şeyler yapmıyorum diye neler neler söylüyorlar ama çokta tınn:) umrumda bile deil kimse oğlumu sadece emziriyorum yemeği ilerde zaten yiyecek ama anne sütü önemli. Ay erkek çocukları pek nazlı geliyorlar ya o anlattığım arkadasında oğlu oldu günü geçti ne açılma ne bişi suni sancı verdiler gene açılmadı kesikle normal doğum yaptı. Haber ver canım doğum sonrası merak ederim. İnşallah herşey istediğin gibi olur. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın gerisi hal olacak şeyler. Ama varya benimde ilk bebeğim kucağına aldığında ilk bakış o miss kokuyu içine çektiğin an hersey unutuluyor tüm ağrı sızı uçup gidiyor. Kurban olduğum isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygular bugün inşallah sende tadacaksın
Dün 4 ayı bitti beşinci ayından gün almaya başladı benim oğlum.Kac aylik seninli canim
Ins sknti cikmaz kendimi suclu hissettim bir anBende yaptırdım ve yapılması gerekiyor bbir bencede. Bünyan etkiler zaten bir çok ilaçta olabiliyor. Bizde öyle bir yan etki olmadı sizde içinizi karartmayın
Rica ederim canım benim ne demek. Hiççç korkma belinden iğne vururlarsa eğer kendini gevşek bırak sadece oğlunu kucagına alacagını koklayacağını düşün gülümse mutlu ol. Ben öyle yaptım ve iğneyi hissetmedim. Hadi bakalım paşanın ve senin güzel haberlerini bekliyorum. Mis kokuluya kavuşmana çok az kaldı. Ayy heycan yaptım ya ben doğuruyomuşum gibi aklıma geldi o ilk bakışı falan harika bişey ya mucizelerimiz bunlar bizimmGerçekten öyle şu doğum pskolojisi farklı diye taktım belki normalde takmam hayırlısıyla Rabbimin izniyle sağlıkşa çocuğumu kucağıma alınca valla ne deseler umrumda değil artık
Ne kadar hoş yazmışsın ya çok teşekkür ederim şuan hastaneye gidiyorum o kadar morel verdin ki desteğin için Allah razı olsun inşallah güzel haberlerle kısa sürede dönerim canım benim :)
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Bir avazda kavuş inşallah :)Gerçekten öyle şu doğum pskolojisi farklı diye taktım belki normalde takmam hayırlısıyla Rabbimin izniyle sağlıkşa çocuğumu kucağıma alınca valla ne deseler umrumda değil artık
Ne kadar hoş yazmışsın ya çok teşekkür ederim şuan hastaneye gidiyorum o kadar morel verdin ki desteğin için Allah razı olsun inşallah güzel haberlerle kısa sürede dönerim canım benim :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunnHayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Bir avazda kavuş inşallah :)
İlk çocuğumda yaptıracağım hafta virüsü kaptı 5 gün hastanede yattı İshal kusma çocuk su kaybetti o yüzden diğer ikisine zamanı gelir gelmez yaptırdımIns sknti cikmaz kendimi suclu hissettim bir an
Canım ne oldu doğuma aldılarmıÇok teşekkür ederim Allah razı olsunn
Yok canım yatışımı oldum bekliyorum ya sabaha kadar beklicez olmazsa suni sancı vericeklermişCanım ne oldu doğuma aldılarmıbebiş geldimi
Kontrol ettilermi suyun durumu bebişin durumu nasıl?Yok canım yatışımı oldum bekliyorum ya sabaha kadar beklicez olmazsa suni sancı vericeklermiş
Bu aşıyı devlet yapmıyor. Özel aşılardanTürkiyede her aymı aşı yapılıyor canım? Bizim burda 2,4,6,9 ve 12 aylıkken yapılıyor.
Canım iyi sorun yok o yüzden bekliyorlar zaten ben direk başlatın dedim ama yok sabaha kadar sancın gelmezse vericez dediKontrol ettilermi suyun durumu bebişin durumu nasıl?
Tamam canım güzel bir bekleyiş çok nazlı senin oğluş:)Canım iyi sorun yok o yüzden bekliyorlar zaten ben direk başlatın dedim ama yok sabaha kadar sancın gelmezse vericez dedi
Ay evet hiç sorma ya :)Tamam canım güzel bir bekleyiş çok nazlı senin oğluş:)
Bakalım o naz nekadar sürecek. Eli mahkum doğacak o kuzucukAy evet hiç sorma ya :)
İnş canım. Yaptın mı doğum merak ettim. :)Böyle positif yorumları görünce güç geliyo çok teşekkür ederim cevabın için inşallah bende yarın sağlıklı bir şekilde normal doğumla bebeğimi kucağıma alırım :)
Yok canım sabaha suni sancı vericeklermiş şuanİnş canım. Yaptın mı doğum merak ettim. :)