2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten öyle şu doğum pskolojisi farklı diye taktım belki normalde takmam hayırlısıyla Rabbimin izniyle sağlıkşa çocuğumu kucağıma alınca valla ne deseler umrumda değil artık

Ne kadar hoş yazmışsın ya çok teşekkür ederim şuan hastaneye gidiyorum o kadar morel verdin ki desteğin için Allah razı olsun inşallah güzel haberlerle kısa sürede dönerim canım benim :)

Rica ederim canım benim ne demek. Hiççç korkma belinden iğne vururlarsa eğer kendini gevşek bırak sadece oğlunu kucagına alacagını koklayacağını düşün gülümse mutlu ol. Ben öyle yaptım ve iğneyi hissetmedim. Hadi bakalım paşanın ve senin güzel haberlerini bekliyorum. Mis kokuluya kavuşmana çok az kaldı. Ayy heycan yaptım ya ben doğuruyomuşum gibi aklıma geldi o ilk bakışı falan harika bişey ya mucizelerimiz bunlar bizimm

Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Bir avazda kavuş inşallah :)

Kızlar ya bişi sorcam benim oğlum en ufak sesten hapşurmadan falan herşeyden korkuyor sizinkilerde öylemi ya?

Kızlar bebişi kundaksız uyuyan var mı aranızda 3 ay 7 günlüğüz kundaksız uyumuyor, kundakta da durmak istemiyor bebeğim perişan etti beni. Hala bir çözüm bulamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…