2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar merhaba benim oglum geceleri cok guzel uyurdu ama artik gece 2 den sonra her yarim saatte kalkiyor ya sizinki de oyle mi

Açılma olması için sıcak duş alıyorum belime turuyorum suyu merdiven inip çıkıyorum evde bile gidip geliyorum hurma da yiyorum çömelme haraketi yapıyorum ama hala aynı açılma 1 cm
Devam et bunlara. Pilates topu varsa üstüne oturup sağa sola yaylan. Sandalyeye otur, önce sağ bacağını açıp kapat, sonra solu, sonra ikisini birden. Adaçayı varsa iç. Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah evladını

Amin inşallah.
Pilates topum yok ama diğer dediklerini yapıcam çok sağol önerilerin için

Açılma olması için sıcak duş alıyorum belime turuyorum suyu merdiven inip çıkıyorum evde bile gidip geliyorum hurma da yiyorum çömelme haraketi yapıyorum ama hala aynı açılma 1 cm
Canım açılma olmuyorsa sezeryan düşün derim ben. Benimde ilk doğumumdu ve normal doğum istiyordum oğlum dönmedi ve 2 hafta erken geldi sezeryan oldum şükür hersey çok güzel geçti. Arkadaşım normal doğum bekledi sancı olmayınca suni sancı verdiler açılma olmamış mecbur kestiler okadar kesikle sezeryan olması daha iyi sanki bilmiyorum hakkınızda hayırlısı. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.

Arkadaslar merhaba benim oglum geceleri cok guzel uyurdu ama artik gece 2 den sonra her yarim saatte kalkiyor ya sizinki de oyle mi
Benim oğlumda bir değişiklik olmadı canım hamileykende karnımda gece sessizdi şimdide gece uykusu iyi. Gece 3 kere falan uyanıyor altını deişip karnını doyuruyorum tekrardan uyuyor. Doktoruna bi sor istersen.

Amin canım çok sağol.
Canım ebe bebek kanala inmiş dedi açılmam 1 cm ama sancı yok suni sancı alıcam bakalım inşallah işe yarar yoksa hayırlısı ne oluyorsa olsun

Amin canım çok sağol.
Canım ebe bebek kanala inmiş dedi açılmam 1 cm ama sancı yok suni sancı alıcam bakalım inşallah işe yarar yoksa hayırlısı ne oluyorsa olsun
İnşallah kolay ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini ilk olunca insan ne yapacağını bilemiyor. Kızmı erkekmi yavrun?

İnşallah kolay ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini ilk olunca insan ne yapacağını bilemiyor. Kızmı erkekmi yavrun?
Allah razı olsun Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı yaşam nasip etsin inşallah.
Erkek canım :)
Gerçekten öyle ilk olunca hem ne yapacağını bilmiyorsun hem her kafadan ayrı bi ses çıkıyo. Bu son zamanlarda günüm geçti diye beklemeli miyim yoksa doğum başlaması için hastaneye yatmalı mıyım derken kafayı yedim hadi onu bırak herkes farklı bir şey söylüyo. Allah hayırlısını nasip etsin demekten başka bişey diyemiyorum.

Kizlar rota asisini yaptiran varmi bebegim 92 gunluk bugun.rota asisi yaptirdik.nette bazi yazilar yorumlar okudum kesinlikle yaptirmayin şu yan etkisi oldu istahi gitti ishal oldu yesil kaka yapti alerjileri olusti falan diye.yaptirmadan doktorumuza da danistim mutlaka yaptirmamizi soylemisti.pisman olmam gereken bi durum var mi

Ben de yaptırdım. Bunlar oldu mu farkında değilim. Her zamankinden farklı bir şey yoktu. İnternet çok güvenilir bir mecra değil zaten

Ah ahhh o her kafadan bir ses çıkması delirtiyor insanı sanki kendileri doğuştan herseyi biliyormuş gibi.. doğumdan sonrada aynen devam ediyor canım şu süt yapar bu süt yapar gibi. Benim oğlum dün 4 ayını bitirdi eline havuç, soğan gibi şeyler vermiyorum yürütmüyorum daha bisürü bisürü şeyler yapmıyorum diye neler neler söylüyorlar ama çokta tınn:) umrumda bile deil kimse oğlumu sadece emziriyorum yemeği ilerde zaten yiyecek ama anne sütü önemli. Ay erkek çocukları pek nazlı geliyorlar ya o anlattığım arkadasında oğlu oldu günü geçti ne açılma ne bişi suni sancı verdiler gene açılmadı kesikle normal doğum yaptı. Haber ver canım doğum sonrası merak ederim. İnşallah herşey istediğin gibi olur. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın gerisi hal olacak şeyler. Ama varya benimde ilk bebeğim kucağına aldığında ilk bakış o miss kokuyu içine çektiğin an hersey unutuluyor tüm ağrı sızı uçup gidiyor. Kurban olduğum isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygular bugün inşallah sende tadacaksın

Bende yaptırdım ve yapılması gerekiyor bbir bencede. Bünyan etkiler zaten bir çok ilaçta olabiliyor. Bizde öyle bir yan etki olmadı sizde içinizi karartmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…