- 4 Ekim 2012
- 16.239
- 31.668
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.281
Ben yaptırıp geldimGünaydın canım bizde hazırlanıp çıkacaz birazdan haberleşiriz.
Gecmis olsun canim insallah ates falan tapmazBen yaptırıp geldim
Bizde yaptırıp geldik canım bu sefer çok az ağladı yanından ayrılmadım. İğneden sonra uyudu. İnşallah geceyi ateşsiz atlatırız geçmiş olsun kuzucuklara.Ben yaptırıp geldim
Saol canım inş çabucak geçer.Geçmiş olsun canım. İlk çocuğum 50 günlük falandı hastalanıp antibiyotik almıştı. Hiç Çan’ını sıkma iyileşecek merak etme sabırlı ol
Kulakları için antibiyotik verdi doktorGeçmiş olsun canım bizde yarın 4 aylık olacağız ve geçen hafta gripliydik dr hiçbirşey verme bol bol emzir burnunuda fizyolojik serumle temizle dedi öyle yaptım bende ıhlamur içtim c vitamini tükettim geçti şükür. Yarında aşılarımız var hersey üst üste geldi
inan bende anlamadım hiçbir şeyi yoktu arada burnunu temizledim ama kombi açık olduğundan havayı kurutuyor tabi ben ona yordum burnunun hafif hırıltısını temizleyince geçiyordu grip gibi değildi yani. Günde 1 kere sabah kalktığında temizlerdim. Pazar gecesi saat 1 de başladı ağlamaya o zaman genzi dolu boğazları ağrıyor dedik ama grip ve kulakları kızarmış.Geçmiş olsun, nasıl yakalandı gribe? Belli etmedimi grip enfeksiyonu
Hapşırdık, elini kulağına götürme, öksürük falan hiçbiri yok muyduSaol canım inş çabucak geçer.
Kulakları için antibiyotik verdi doktor
inan bende anlamadım hiçbir şeyi yoktu arada burnunu temizledim ama kombi açık olduğundan havayı kurutuyor tabi ben ona yordum burnunun hafif hırıltısını temizleyince geçiyordu grip gibi değildi yani. Günde 1 kere sabah kalktığında temizlerdim. Pazar gecesi saat 1 de başladı ağlamaya o zaman genzi dolu boğazları ağrıyor dedik ama grip ve kulakları kızarmış.
Hayır yoktuHapşırdık, elini kulağına götürme, öksürük falan hiçbiri yok muydu
Canım benim de haftam geçti ama kendi istediğimde ve bebekte de bazı problemler olduğu için beklemek istemeyip sezaryen oldum. Fakat ablam sancısı geldiği halde hızlandırmak için suni sancıyla doğum yaptı. Görümcem de günü geldi ama sancısı olmadığı için o da suni sancıyla doğum yaptı hiçbir problem olmadı ikisinde de.Hayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?
Böyle positif yorumları görünce güç geliyo çok teşekkür ederim cevabın için inşallah bende yarın sağlıklı bir şekilde normal doğumla bebeğimi kucağıma alırım :)Canım benim de haftam geçti ama kendi istediğimde ve bebekte de bazı problemler olduğu için beklemek istemeyip sezaryen oldum. Fakat ablam sancısı geldiği halde hızlandırmak için suni sancıyla doğum yaptı. Görümcem de günü geldi ama sancısı olmadığı için o da suni sancıyla doğum yaptı hiçbir problem olmadı ikisinde de.
Benim günümün geçmesine 4 gün vardı sancım yoktu ama suyum geldi sunni sancıyla yaptım yine olsa yine yaparım hiç anlayılan gibi değildi.Hayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?
Maşallah ya inşallah benimde böyle kolay olur şuan 40+3 ve bende sancı yok yarın suni sancı vericekler inşallah bende de işe yararBenim günümün geçmesine 4 gün vardı sancım yoktu ama suyum geldi sunni sancıyla yaptım yine olsa yine yaparım hiç anlayılan gibi değildi.
İnşallah kolay olur sizin için sağ salim alırsınız bebdğinizi kucağınıza. Sakin olun stres yapmayın.Maşallah ya inşallah benimde böyle kolay olur şuan 40+3 ve bende sancı yok yarın suni sancı vericekler inşallah bende de işe yarar
Amin Allah razı olsun :)İnşallah kolay olur sizin için sağ salim alırsınız bebdğinizi kucağınıza. Sakin olun stres yapmayın.
Açılman var mı hiçAmin Allah razı olsun :)
1 cm var ilk doğumum olucakAçılman var mı hiç
Canım biz geceyi rahat atlattık oğlumun şükür ateşi çıkmadı. Sizde durumlar nasıl?Hapşırdık, elini kulağına götürme, öksürük falan hiçbiri yok muydu
Biz de iyiydik canım şükür. Biraz sıcakladı gece o kadar. Şurupsuz geçti :)Canım biz geceyi rahat atlattık oğlumun şükür ateşi çıkmadı. Sizde durumlar nasıl?
Yani böylece bekliyor musun??? Adaçayı iç, hurma ye, merdiven inip çık, yürü bol bol... açılmayı hızlandır.1 cm var ilk doğumum olucak
Açılma olması için sıcak duş alıyorum belime turuyorum suyu merdiven inip çıkıyorum evde bile gidip geliyorum hurma da yiyorum çömelme haraketi yapıyorum ama hala aynı açılma 1 cmYani böylece bekliyor musun??? Adaçayı iç, hurma ye, merdiven inip çık, yürü bol bol... açılmayı hızlandır.