2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet maalesef direkt başparmak. Tam kötü yani elini yumruk yapıp ağzına götürse normal de bu tam huy edinmedik. Ablası yapmamıştı ya bırakır inşallah

Merhaba kizlar, nasilsiniz? Bir kac hafta size yazma firsati bulamadaim. Allaha cok sukur hersey yolunda, oglum masallah buyuyor.
Ben 1 ay once oglumu sadece mamayla besleneye baslamistim. Size birsey sormak istiyorum. Oglum 3 saate bir 120cc yiyor. 120cc suya 4 kasik mama koyuyorum, mamayi koydugum zaman 140cc oluyor. Gunun sonunda oglum ne kadar mama yedi olcmek istiyorum. Bir ogunde 120cc mi yoksa 140cc mi hesaplamam gerekiyor?? Tesekkurler

Yatır kaldır derken?? Mızırdanınca kucağında okşayıp geri yatırdın sanırım her seferinde. Hadi bakalım sonuç alırsın inşallah kolay gelsin :)
Aynen öyle. Onda henüz başarı sağlayamadım az evvelde yaptım yatağına yatırdım ama sağ sola bana bakınıp durdu. Yani dalamadı uykuya aslında uykusu var. Memeye aldım anında gözler kapanıyor. En zoru o. Ona bir alişssa düşünsene saati geldiğinde koy beşiğine uyusun. Kucakta artık çok zor oluyor belim kopuyor uyutucam diye. Sen nasıl uyutuyorsun bebeğini?

120 cc yemiş olacak.

Reactions: D-E
Peki canim masil uyuttun 2.5 saat masallah

Bazen emzirerek bazen de ayağımda sallayarak :)

Emzirip mamasını verdim. Ayakta pıspıslayarak uyuttum. Zaten hep böyle uyutuyordum. Amacım gezinmeden yatağına yatırıp uyumasını sağlamak.
Benim oğlumda kucağa alıştı galiba ya uykusu geldiğinde kucakta evin içinde dolanıyorum pışpışlayarak öyle uyuyor.

Emzirip mamasını verdim. Ayakta pıspıslayarak uyuttum. Zaten hep böyle uyutuyordum. Amacım gezinmeden yatağına yatırıp uyumasını sağlamak.
Kendi kendine uyutmaya calisiom bnde bi turlu uyumuyor illa sallanmak isticek bnde kendi kendine uyumasini alistiriyorum bakalim nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…