- 4 Ekim 2012
- 16.246
- 31.681
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.181
Evet maalesef direkt başparmak. Tam kötü yani elini yumruk yapıp ağzına götürse normal de bu tam huy edinmedik. Ablası yapmamıştı ya bırakır inşallahYa işte evet bu durum çok zor. Hadi emziği ağlaya mağlaya bıraktırıyosn bir şekilde ama parmak emmek zor. Bu dönrm elleri hrp ağzında olduğu dönem kuzuların , direkt başparmak mı emiyor sıpaya bak sen
İnsallah birakir canim kardeesim 10 yas civarinda birakmistiEvet maalesef direkt başparmak. Tam kötü yani elini yumruk yapıp ağzına götürse normal de bu tam huy edinmedik. Ablası yapmamıştı ya bırakır inşallah
Aynen öyle. Onda henüz başarı sağlayamadım az evvelde yaptım yatağına yatırdım ama sağ sola bana bakınıp durdu. Yani dalamadı uykuya aslında uykusu var. Memeye aldım anında gözler kapanıyor. En zoru o. Ona bir alişssa düşünsene saati geldiğinde koy beşiğine uyusun. Kucakta artık çok zor oluyor belim kopuyor uyutucam diye. Sen nasıl uyutuyorsun bebeğini?Yatır kaldır derken?? Mızırdanınca kucağında okşayıp geri yatırdın sanırım her seferinde. Hadi bakalım sonuç alırsın inşallah kolay gelsin :)
120 cc yemiş olacak.Merhaba kizlar, nasilsiniz? Bir kac hafta size yazma firsati bulamadaim. Allaha cok sukur hersey yolunda, oglum masallah buyuyor.
Ben 1 ay once oglumu sadece mamayla besleneye baslamistim. Size birsey sormak istiyorum. Oglum 3 saate bir 120cc yiyor. 120cc suya 4 kasik mama koyuyorum, mamayi koydugum zaman 140cc oluyor. Gunun sonunda oglum ne kadar mama yedi olcmek istiyorum. Bir ogunde 120cc mi yoksa 140cc mi hesaplamam gerekiyor?? Tesekkurler
Peki canim masil uyuttun 2.5 saat masallahKızlar ben bugün uyku düzeni oluşturmaya başladım. Nasıl olur ne olur basarırmıyız bilemiyorum tabi. Tracy Hogg’un kitabını aldım okumaya başladım. Şöyle söyleyeyim 1 haftadır zor uyuyordu oğlun bugün daha kolay uykuya daldı. Her an uyanacak derken 2, 5 saati geçti. Bilmiyorum kaçta uyanır artık. Öncelikle güne erken başlamak gerekiyormuş. Biz 8 de başladık.erken başlayınca erken uykuya dalarmış bebekler. gündüz uykusu mutlaka olmalıymış ki çok yorulmamalıymış. Yorulan gündüz uyuyamayan bebek akşam zor uykuya dalarmış. Biz iki gündüz uykusu yaptık. Bir plan yaptık o şekilde devam ettik 3 saatte bir beslenme ve 3 gündüz uykusu. 4 ten sonra bir daha uyku yok. 5 ile 6 arası sadece şekerleme. Akşam 19:30 da uykuya geçiş olmalıydı biz onu yapamadık. O da beşiğinde yatır kaldır yöntemi ile. O olmadı. Son beslenmesi ile beraber 21:45 tebuykuya geçiş oldu. Bakalım ne olacak?
Eyvahhhİnsallah birakir canim kardeesim 10 yas civarinda birakmisti
Bazen emzirerek bazen de ayağımda sallayarak :)Aynen öyle. Onda henüz başarı sağlayamadım az evvelde yaptım yatağına yatırdım ama sağ sola bana bakınıp durdu. Yani dalamadı uykuya aslında uykusu var. Memeye aldım anında gözler kapanıyor. En zoru o. Ona bir alişssa düşünsene saati geldiğinde koy beşiğine uyusun. Kucakta artık çok zor oluyor belim kopuyor uyutucam diye. Sen nasıl uyutuyorsun bebeğini?
Emzirip mamasını verdim. Ayakta pıspıslayarak uyuttum. Zaten hep böyle uyutuyordum. Amacım gezinmeden yatağına yatırıp uyumasını sağlamak.Peki canim masil uyuttun 2.5 saat masallah
Benim oğlumda kucağa alıştı galiba yaEmzirip mamasını verdim. Ayakta pıspıslayarak uyuttum. Zaten hep böyle uyutuyordum. Amacım gezinmeden yatağına yatırıp uyumasını sağlamak.
Kendi kendine uyutmaya calisiom bnde bi turlu uyumuyor illa sallanmak isticek bnde kendi kendine uyumasini alistiriyorum bakalim nolcakEmzirip mamasını verdim. Ayakta pıspıslayarak uyuttum. Zaten hep böyle uyutuyordum. Amacım gezinmeden yatağına yatırıp uyumasını sağlamak.
Oğlan büyüyüp kilo alınca ayağında sallamak zorunda kalacaksın, o evin içinde kucakta uyutmak uzun vadede geçerliliğini yitiriyor :)Benim oğlumda kucağa alıştı galiba yauykusu geldiğinde kucakta evin içinde dolanıyorum pışpışlayarak öyle uyuyor.
Valla işimiz gittikçe zorlaşıyor iyi olsunlardaOğlan büyüyüp kilo alınca ayağında sallamak zorunda kalacaksın, o evin içinde kucakta uyutmak uzun vadede geçerliliğini yitiriyor :)
Ay sonunda götüreceğim canım bilmiyorum şu anKizlar bebeginizin boy ve kilolari nasil
4 aylıkken hemşire bakmıştı boy 67cm 7kiloydu canım :)Kizlar bebeginizin boy ve kilolari nasil
Benimki de 6 kilo 63 cm nasil normal mi4 aylıkken hemşire bakmıştı boy 67cm 7kiloydu canım :)
Kız mı erkek miBenimki de 6 kilo 63 cm nasil normal mi
Kaç aylık canım?Benimki de 6 kilo 63 cm nasil normal mi