-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.161
Kendi uyumuyor ah keşke. Ayakta ya da memede uyuyor maalesefEvet ya kendi uyuyor mu salliyon mu
Var canım. Şimdi tam zaman aralıgı ne bilemedim. Ama 4 ayı bitirmemek gerekiyor sanırım. 16 hafta dolmadan galiba.Gec kalir miyiz acaba bi zaman dilimi var mi yapilmasi icin
Öptüm cnm senin oğlan nasıl oldu düzeldi mi bayağıRica ederim canım ne demek kuzucuklar hep iyi olsun öp yerime mis kokuluyu
Tamda indirime girecek zaman 4 aylik oluyor ebeye danisayim iki asiyi ayni anda yaparlar insallahVar canım. Şimdi tam zaman aralıgı ne bilemedim. Ama 4 ayı bitirmemek gerekiyor sanırım. 16 hafta dolmadan galiba.
Eczanede son kullanma tarihi yaklaşanlar mı acaba fiyatı düşenler?Farketmiyordur.biz bugün aldık. Bu ay normal fiyatlı. 75 tl önümüzdeki aymış
Kulak kirini banyodan çıkınca temizliyor musunKizlar slm umarım herkes iyidir sizleré acil birsey sorucam benim oglanin sol kulağından koku geliyo burnuma mantarimsi gibi böyle bişey yaşayan varmı ? Zaten alerjik olarak kulak arkası soyulmalari falan oluodu simdidé içerden koku gelio içine baktim kulak kiri gorunuo ama bebeklerde ztn kulak kiri oluo yarın duruma göre dr a sorucam
Düzeldi gibi oldu gene başladı canım ya ama ilk günden iyi genede. Dr gider gelir bu virus öyle demiş eşime birde anne ıhlamur içsin demişÖptüm cnm senin oğlan nasıl oldu düzeldi mi bayağı
Bende kullanmıyorum 1 aya yakın olduYok canım gerek kalmadı artık. Sen?
Yok canım sanmam. Zaten bence seneye bu ilaç devlet tekelinde olur. Diğer aşılar gibi. İnternettede yazıyor zatenEczanede son kullanma tarihi yaklaşanlar mı acaba fiyatı düşenler?
Öyle mi... ben yetişemiyorum zaten indirimeYok canım sanmam. Zaten bence seneye bu ilaç devlet tekelinde olur. Diğer aşılar gibi. İnternettede yazıyor zaten
Tamam işte, bana bitirmeye çalışıyorlar gibi geldiYok canım sanmam. Zaten bence seneye bu ilaç devlet tekelinde olur. Diğer aşılar gibi. İnternettede yazıyor zaten
2.doz?Öyle mi... ben yetişemiyorum zaten indirime
Evet2.doz?
Ne zaman oldunuz oldu mu siz 5 aylık?
Benim doktorum 16 haftayı doldurmadan yapılması gerektigini soylemişti. Hatta hesapladı kendi kızım 13 agustosta dogdu en geç 26 kasıma kadar yaptırman gerekiyor dedi ilk dozunuGec kalir miyiz acaba bi zaman dilimi var mi yapilmasi icin
Yok biz 2-4. Aylara göre ayarladık. 4 ay bitince olacak yani 2. Dozu. Bugün tam 4 aylık olduNe zaman oldunuz oldu mu siz 5 aylık?
Yatır kaldır derken?? Mızırdanınca kucağında okşayıp geri yatırdın sanırım her seferinde. Hadi bakalım sonuç alırsın inşallah kolay gelsin :)Kızlar ben bugün uyku düzeni oluşturmaya başladım. Nasıl olur ne olur basarırmıyız bilemiyorum tabi. Tracy Hogg’un kitabını aldım okumaya başladım. Şöyle söyleyeyim 1 haftadır zor uyuyordu oğlun bugün daha kolay uykuya daldı. Her an uyanacak derken 2, 5 saati geçti. Bilmiyorum kaçta uyanır artık. Öncelikle güne erken başlamak gerekiyormuş. Biz 8 de başladık.erken başlayınca erken uykuya dalarmış bebekler. gündüz uykusu mutlaka olmalıymış ki çok yorulmamalıymış. Yorulan gündüz uyuyamayan bebek akşam zor uykuya dalarmış. Biz iki gündüz uykusu yaptık. Bir plan yaptık o şekilde devam ettik 3 saatte bir beslenme ve 3 gündüz uykusu. 4 ten sonra bir daha uyku yok. 5 ile 6 arası sadece şekerleme. Akşam 19:30 da uykuya geçiş olmalıydı biz onu yapamadık. O da beşiğinde yatır kaldır yöntemi ile. O olmadı. Son beslenmesi ile beraber 21:45 tebuykuya geçiş oldu. Bakalım ne olacak?
Ya işte evet bu durum çok zor. Hadi emziği ağlaya mağlaya bıraktırıyosn bir şekilde ama parmak emmek zor. Bu dönrm elleri hrp ağzında olduğu dönem kuzuların , direkt başparmak mı emiyor sıpaya bak senKızlar benim kız parmak emiyor yaaa. Emzik vermedik de kötü mü ettik acaba. Baş parmağınınemiyor özellikle uykusu geldiğinde. Büyüdükçe keser mi acaba??