2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kulak kirini banyodan çıkınca temizliyor musun

Kızlar ben bugün uyku düzeni oluşturmaya başladım. Nasıl olur ne olur basarırmıyız bilemiyorum tabi. Tracy Hogg’un kitabını aldım okumaya başladım. Şöyle söyleyeyim 1 haftadır zor uyuyordu oğlun bugün daha kolay uykuya daldı. Her an uyanacak derken 2, 5 saati geçti. Bilmiyorum kaçta uyanır artık. Öncelikle güne erken başlamak gerekiyormuş. Biz 8 de başladık.erken başlayınca erken uykuya dalarmış bebekler. gündüz uykusu mutlaka olmalıymış ki çok yorulmamalıymış. Yorulan gündüz uyuyamayan bebek akşam zor uykuya dalarmış. Biz iki gündüz uykusu yaptık. Bir plan yaptık o şekilde devam ettik 3 saatte bir beslenme ve 3 gündüz uykusu. 4 ten sonra bir daha uyku yok. 5 ile 6 arası sadece şekerleme. Akşam 19:30 da uykuya geçiş olmalıydı biz onu yapamadık. O da beşiğinde yatır kaldır yöntemi ile. O olmadı. Son beslenmesi ile beraber 21:45 tebuykuya geçiş oldu. Bakalım ne olacak?

Yatır kaldır derken?? Mızırdanınca kucağında okşayıp geri yatırdın sanırım her seferinde. Hadi bakalım sonuç alırsın inşallah kolay gelsin :)

Kızlar benim kız parmak emiyor yaaa. Emzik vermedik de kötü mü ettik acaba. Baş parmağınınemiyor özellikle uykusu geldiğinde. Büyüdükçe keser mi acaba??

Kızlar benim kız parmak emiyor yaaa. Emzik vermedik de kötü mü ettik acaba. Baş parmağınınemiyor özellikle uykusu geldiğinde. Büyüdükçe keser mi acaba??
Ya işte evet bu durum çok zor. Hadi emziği ağlaya mağlaya bıraktırıyosn bir şekilde ama parmak emmek zor. Bu dönrm elleri hrp ağzında olduğu dönem kuzuların , direkt başparmak mı emiyor sıpaya bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…