2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar slm umarım herkes iyidir sizleré acil birsey sorucam benim oglanin sol kulağından koku geliyo burnuma mantarimsi gibi böyle bişey yaşayan varmı ? Zaten alerjik olarak kulak arkası soyulmalari falan oluodu simdidé içerden koku gelio içine baktim kulak kiri gorunuo ama bebeklerde ztn kulak kiri oluo yarın duruma göre dr a sorucam

Kusuyormu bebeğin? Kusunca kulagına doğru akıyor kusmuk o kokuyor olmasın. Benim öyle olmuştu. Kustuğunu görmemiştim

Yok cnm pek kusmasi olmuyo onuda duydum ama bizimki onla ilgisi yok . PEki seninkinde sürekli koku oluomu kesildi mi
Öperken banada denk geldi yanaklarını kulaklarını. Sonra düşündüm taşındım bazen benim Bebeğim hafif hafif sulu çıkarıyor fazlasını o da yana akıyor. Ne kadar silsemde illa bir koku bırakıyor. Her Zaman olmuyor tabi. İltihap olsa ağrı yapar ve sürekli ağlar ama. Kontrolünde doktor kulagıda kontrol ediyor görürdü olsaydı

Kızlar sayfaları olurken denk geldim Eylül anneleri grubundayım bizim gruptan birkaç kişinin de bebeklerinin kulağı kokuyordu benim bebeğim de dahil doktor kulak kendini temizliyor demiş söyleyeyim dedim....
Benim oğlumun kulağından sarı kuruya yakın pislik çıkıyor kokmuyor.

Benim oğlumun kulağından sarı kuruya yakın pislik çıkıyor kokmuyor.
Benim kızım da önce koku vardı şuanda aynı senin dediğin gibi sarı ve kuru oluyor....ayyy canım ya bu arada rezene o kadar çok işe yaradı ki yavrum çok rahat çıkartıyor artık gazını.. çok çok sağollll

Rica ederim canım ne demek kuzucuklar hep iyi olsun öp yerime mis kokuluyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…