- 30 Eylül 2013
- 1.618
- 2.473
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.141
Insallah canim ya gunduz uykulari nasil8 Ağustos doğumlu. Geçiyormuş inş geçer
1-2 fark etmiyor bizimkiler bitti 18 aralıkta iniyor diye duymuştum fiyatıCanim ikinci ilki fark eder mi biz daha yaptirmadik ikiside mi ayni fiyat yani
Geç kalmış olur muyuz peki o zamana. Kuzuların nasıl işe başladın sanırım canım1-2 fark etmiyor bizimkiler bitti 18 aralıkta iniyor diye duymuştum fiyatı
Ali Ersoy canım Seninki kimDoktorun kim canım bende dört çeliğe gidiyorum bebelere
Hiç bilmiyorum eşimin eczacı arkadaşı demiş bugünNiye oyle olmus dunya para verdik
Yarım saat bazen 10 dakika uzun olmuyor hiç maalesef sizin?Insallah canim ya gunduz uykulari nasil
Farketmiyordur.biz bugün aldık. Bu ay normal fiyatlı. 75 tl önümüzdeki aymışCanim ikinci ilki fark eder mi biz daha yaptirmadik ikiside mi ayni fiyat yani
Kusuyormu bebeğin? Kusunca kulagına doğru akıyor kusmuk o kokuyor olmasın. Benim öyle olmuştu. Kustuğunu görmemiştimKizlar slm umarım herkes iyidir sizleré acil birsey sorucam benim oglanin sol kulağından koku geliyo burnuma mantarimsi gibi böyle bişey yaşayan varmı ? Zaten alerjik olarak kulak arkası soyulmalari falan oluodu simdidé içerden koku gelio içine baktim kulak kiri gorunuo ama bebeklerde ztn kulak kiri oluo yarın duruma göre dr a sorucam
Yok cnm pek kusmasi olmuyo onuda duydum ama bizimki onla ilgisi yok . PEki seninkinde sürekli koku oluomu kesildi miKusuyormu bebeğin? Kusunca kulagına doğru akıyor kusmuk o kokuyor olmasın. Benim öyle olmuştu. Kustuğunu görmemiştim
Öperken banada denk geldi yanaklarını kulaklarını. Sonra düşündüm taşındım bazen benim Bebeğim hafif hafif sulu çıkarıyor fazlasını o da yana akıyor. Ne kadar silsemde illa bir koku bırakıyor. Her Zaman olmuyor tabi. İltihap olsa ağrı yapar ve sürekli ağlar ama. Kontrolünde doktor kulagıda kontrol ediyor görürdü olsaydıYok cnm pek kusmasi olmuyo onuda duydum ama bizimki onla ilgisi yok . PEki seninkinde sürekli koku oluomu kesildi mi
Benim oğlumun kulağından sarı kuruya yakın pislik çıkıyor kokmuyor.Kızlar sayfaları olurken denk geldim Eylül anneleri grubundayım bizim gruptan birkaç kişinin de bebeklerinin kulağı kokuyordu benim bebeğim de dahil doktor kulak kendini temizliyor demiş söyleyeyim dedim....
Aynen beninki de oyle en fazla yarim saatYarım saat bazen 10 dakika uzun olmuyor hiç maalesef sizin?
Sanırım bir uyku düzeni oluşturmak gerekiyor.Aynen beninki de oyle en fazla yarim saat
Evet ya kendi uyuyor mu salliyon muSanırım bir uyku düzeni oluşturmak gerekiyor.
Benim kızım da önce koku vardı şuanda aynı senin dediğin gibi sarı ve kuru oluyor....ayyy canım ya bu arada rezene o kadar çok işe yaradı ki yavrum çok rahat çıkartıyor artık gazını.. çok çok sağollllBenim oğlumun kulağından sarı kuruya yakın pislik çıkıyor kokmuyor.
Rica ederim canım ne demek kuzucuklar hep iyi olsun öp yerime mis kokuluyuBenim kızım da önce koku vardı şuanda aynı senin dediğin gibi sarı ve kuru oluyor....ayyy canım ya bu arada rezene o kadar çok işe yaradı ki yavrum çok rahat çıkartıyor artık gazını.. çok çok sağollll
Gec kalir miyiz acaba bi zaman dilimi var mi yapilmasi icinFarketmiyordur.biz bugün aldık. Bu ay normal fiyatlı. 75 tl önümüzdeki aymış