2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gece uykuda mi insallah masallah anneler
23/01.30/04.30/5/5.30 bu satten sonra zaten uyumuyo sadece memede off off
Gunaydın canım ben burdayım ama bebşş yenı uyudu sayılır. Dün gaz için baska bı dr a gttık mama vermıceksın bundan sonra sadece meme dedi bizimkı aclıktan adam akıllı uyuyamdı bir türlüü. Bir ay dene dediklerimi dedı . Bndee bugune kadar hıc cesaret edememiştim sadece meme vermeye onun telaşı var cocugumu doyurmak istıyom

1 ayndene tabikimama.kendin kilontakibi mutlaka yap ben yapsam da salak gibi ngitmedim 25 gun sadece 100 gr aldi
Emzir bol bol ne kadar emerse o kadar iyi ve sutun artar ama.kilo kontrolunsart

Masallah cok guzelmis tesekkur ederim :)
Bnm de alt acma icin ayri yerim yok kucuk bezden bi cantada malzemeler var ordan oraya geziyor salonda odada yatakta degistirdigim icin :))
Ama surekli cantayi arayip buluyorum hep elimin altinda olacagi bi yontem bulamadim

Kizlar hamilelikte regenesis isminde bir vitamin kullanıyordum birde ferrum kan hapi.hoc sacim dokulmedi o donmde.dogumdan snra kestim inanilmaz dokuluyor saclarim abartisiz her banyosa bir avuc gunicinde dökülenleri sanmiyrm bile.bu haplara devam edebilicgimi soyledi doktorumuz.fakat saçlarımı da boyatmam gerekli ondan da onay aldik ama açtırma işlemi yaptırma dedi..size sorum kullandığınız vitaminler neler emzirme döneminde ve doğal bir sac boyası tavsiyesi ıstiyorum..

Canim yatarak emzirmeyi denedin mi

Bol bol vereceksin canım. Boş göğsünü emzik niyetine çeke çeke getirecek sütü güzel kızın

CocoChanelmademoiselle , aynen katılıyorum , kime patlarsan patla bebişe sinirli yaklaşma, duyuyorlar hemen

kızlar bu kadar minnos olmak zorunda mısınız Allah askina
Canlarim benim her birinizi,bu topikteki herksi ayri ayri o kadar cok seviyorum ki..sagolun varolun.

Her yolu deniyorum,inanin gecem gündüzüm birbirine karisti.bebeğim dogali 15 gun olmuş ama nasil gecti 15 gun hic farkinda bile değilim.her yolu denedim,her pozisyonda denedim.o sol tarafimda birsey var sanki beceremiyorum.olmuyor.günde 1 kez annemle zor tutturuyorum.genelde sag göğsümü veriyorum.napim yapcak bisy yok hic aklima gelmezdi hamileyken emziremeyecegim.ne kadar kolay gözüküyordu halbuki.günde 2 kez mama takviyesi yapiyorum.bi gece yatarken,birde sabah.geceleri zaten surekli emişiyoruz Allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…