- 21 Ağustos 2017
- 1.720
- 3.873
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #78.141
Kraft var bizde görüntü kalitesi beklediğimizden çok iyi ama sesi biraz azDatluş anneler benim bir sorum var :) Kameralı bebek telsizi kullanan annelerimiz hangi markayı tercih etti acaba? Tavsiye eder misiniz kullandığınız markayı?
Gunaydın canım ben burdayım ama bebşş yenı uyudu sayılır. Dün gaz için baska bı dr a gttık mama vermıceksın bundan sonra sadece meme dedi bizimkı aclıktan adam akıllı uyuyamdı bir türlüü. Bir ay dene dediklerimi dedı . Bndee bugune kadar hıc cesaret edememiştim sadece meme vermeye onun telaşı var cocugumu doyurmak istıyomBu gece uykuda mi insallah masallah anneler
23/01.30/04.30/5/5.30 bu satten sonra zaten uyumuyo sadece memede off off
1 ayndene tabikimama.kendin kilontakibi mutlaka yap ben yapsam da salak gibi ngitmedim 25 gun sadece 100 gr aldiGunaydın canım ben burdayım ama bebşş yenı uyudu sayılır. Dün gaz için baska bı dr a gttık mama vermıceksın bundan sonra sadece meme dedi bizimkı aclıktan adam akıllı uyuyamdı bir türlüü. Bir ay dene dediklerimi dedı . Bndee bugune kadar hıc cesaret edememiştim sadece meme vermeye onun telaşı var cocugumu doyurmak istıyom
Masallah cok guzelmis tesekkur ederim :)Efsun64 bizim dolap darmduman
Bizim alt açma yerimiz yok o yüzden bezler vs için ekstra yer yapmadık
Bu dolabın ilk haliydi hastane çıkışları çantadaydı
Şimdi bezlerinoldugu dolabın en üst iki rafında duruyor alt ve ust kıyafetleri
Bi ara son halini de çeker atarım
Karyola ayakucundaki çekmece de ağız mendilleri dolapta da ivir zıvır eşyaları duruyor
Henuz bilmiyor annesiAcaba bu saatte oyun oynanmayacagini bilmiyor mu bu bebek
6 saat hic acikip uyanmiyor mu yaniiGecenin ikinci emusunu tamamladim nöbeti kim devraliyor ben yatar.insallah sabah 8 de gorusuruz
Hayaller o yonde ama gercekler oyle olmadi6 saat hic acikip uyanmiyor mu yanii
Oyunu biliyorda daha ne istiyorsun annesiAcaba bu saatte oyun oynanmayacagini bilmiyor mu bu bebek
Ay uyanmis eller kollar oynuyor guluyor bana hadi oynayalim diyeOyunu biliyorda daha ne istiyorsun annesi
Bu hayal kirikliklarini bu ara cok yasiyoruzHayaller o yonde ama gercekler oyle olmadi
Ohhh iyi yapmışsınızYok bitiremedim yarim saat izin verdi bebis sonra da kuzenime geldik caya :)
Harika biseymis bu yaaPrego trio diye bir urun
Canim ne olur kendini biraz topla biraz lohusaligin verdigi gerginlikte var anliyorum seni ama bu kadar ozlemin uzerine bebegin oldu dort elle sarilip her isi yoluna koyman lazim annenede yine koti davranma gidene kadar onun dedigini yapsan bisey olmaz
Öyle düşünme canım hamileliğini herseyini bi başına yaşadın güçlü durdun sinirlerin bozuldu şimdi patlak veriyo. Toparlanacaksın inanıyorum ben. Anneciğinde seni anlıyordur yoksa yanında durmazdı. Neyse bak dünyalar tatlısı prensini sağlıkla kucağına aldın elinden geleni yapıyorsun olmadı sağ annen içirsin bebeğe
Bak şimdi neden bu ruh halin boyle bizler bir kadin olarak neleri başarmiyoruzki emzirmeyi basaramiyacagiz boyle dùşün canim sen bu emzirme işini yapacaksin yok òyle benden birsey olmaz yavrunu al kucagina konuş sakin bi múzik ac besmele cekerek meme.ucunu yanagina dudaklarina biraz sùt sık agzina ve ver meme ucunu alacak ve emecek bak sol tarafida uyurken dene alisir òyle sen pozitif olki bebišinde sakin olsun canim yapma lùtfen
Canim yatarak emzirmeyi denedin mi
Doğum sonrası biraz karamsarlik olur ama kendine cok yukleniyorsun. Mesele beceri filan degil merak etme yapabilirsin. Ama bence bu karamsarligindan doktoruna bahset, bu bakış açısıyla en kolay iş bile zorlaşır. Sakinlesmek rahatlamak için neler yapardin onceden,nne dusunurdun? önce kendini düşünerek gevsemeye çalış, sen iyi olursan bebek de iyi olur.
Psacmalama coco ya normal canim 30 dikisin var belki bizde bile okadar yok bebekte sende yeni alisiyorsunuz birburinize lohusalikta sibir stres oluyor bende oyleydim hatta diyordum bu cocuk hep benimlemi yadayacak dusunsene ustelik neler cektigimi sen biliyorsun sakin pes etme onun senden baska guvenecegi kimsesi yok dayan canim sabir inanki 2 aydan sonra duzene binecektir onada kizma annesi oda alismaya calisiyor
Canım çöm zor süreçlerden geçtin, yerinde olsam belki de altından kalkamayacağım süreçte sen tek başına her şeyi en güzel şekliyle hallettin. Şimdi de çok zor bir süreçten geçiyoruz hepimiz lohusalık hormonal olarak alt üst olan vücudun üstüne fiziksel yorgunluk ve zorluğun eklenmesiymiş. Nu düşünceler sağlıklı değil ama çok normal benim önerim eğer üzülüyorsan ve altından kalkamayacağını düşünüyorsan psikolojik destek alman bu seni rahatlatabilir
Bol bol vereceksin canım. Boş göğsünü emzik niyetine çeke çeke getirecek sütü güzel kızın
CocoChanelmademoiselle , aynen katılıyorum , kime patlarsan patla bebişe sinirli yaklaşma, duyuyorlar hemen
kızlar bu kadar minnos olmak zorunda mısınız Allah askinaCocoChanelmademoiselle canim ben ilk kizimda sol memeyi hep az emzirebildim çünkü bende solağim ve sol taraf inanılmaz zor oluyodu dediğin gibi sıkıştırıyodum çocuğu koluma ama hep sağdan daha az emdi dolayısıyla hep o tarafta daha az süt oldu sağ göğsümü iki kat fazla emzirdigim icin iki meme arasinda 2 beden fark bile vardi ikinci kizim doğmadan hep dedim ki solu daha cok emzircem ayni boyda olsunlar bu defa solda daha cok süt olsun diye hep telkinde bulundum ama sonuc yine beceremedim ve yne eskisi gibi sağ göğsümü daha cok veriyorum süt azalıyor diye düşünme asla günde diyelim 10 defa sağı verip 3 defa filan solu vermeme rağmen yine de 3 yasina kadar kizimi emzirdim çünkü hic sütüm bitecek yetmeyecek kötü anneyim diye düşünmedim napalim boyle olsun dedim devam ettim uzun oldu ama yazmak istedm sen eger süt yok ben kötü anneyim beceriksizim diye daha simdiden düşünürsen o süt hic gelmez sen artik annesin en güçlü olman gereken ben yaparim demen gereken yerde asla karamsar olma biz anneyiz her türlü o bebeklerin gözünde birinci biziz
Canim bana iki ay hamileyken kullandigim vitamini kullanmami soyledi 2 aydan sonrada regenesis max kullan sutunun kaliteside artar dediKizlar doktorunuz dogumdan sonra vitamin vermis miydi? Benim doktorum vermedi.kullananlar varsa hangi vitamini kullaniyorsunuz?
Bende hamileligimde regenesis kullaniyordum.kullanmaya devam edeyim o zmaan oniCanim bana iki ay hamileyken kullandigim vitamini kullanmami soyledi 2 aydan sonrada regenesis max kullan sutunun kaliteside artar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?