- 6 Ağustos 2015
- 958
- 2.075
- 113
- 34
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #78.101
Ben ikeadan dolap organizatörlerinden aldım. Gerçi şu an göçebe hayatı yaşıyoruz ama eve geçtiğimizde dolabımızda rahatlık olacaktırKizlar ben simdi bebegin cekmecesini dolabini yerlestiriyorum da merak ettim dizler nasil yerlestirdiniz nasl duzen kurdunuz cekmeceler dolaplar ve alt degistirme malzwmeleri icin ozellikle pratik bir yonteminiz var mi
Evet canim ilk 20 gun sagdi birazda kademesini yukseltip sagiyordum baya mememin ucu cikti 2 bucuk aylik okduk meme bagimlisi biboronuda almiyor artik midesini bulandiriyor gibi yapinca sagmayida biraktimİşe yarıyor mu gerçekten
Şu an sorunsuz emzirebiliyor musunuz?
Allah razi olsun 20 gunlukten beri tek basima bakiyorum bazen okadar cok yoruluyorum ki biri gelsinde yardim etsin diye ama malesef oyle bir sey olmadi bende dogurduysam bakmak zorundayim diyip kendime telkinliyerek 2 bucuk aylik oldujAllah a sukir annem de hasta aslinda ama cook yardimci oluyor ben hastayim deyip kenara cekilmedi hic sen git uyu dedik zorla odasina gonderdik bebek aglayinca hemen geldi hep hatta ayrilirken agladi cok uzuldum
Teşekür ederim deneyeyimEvet canim ilk 20 gun sagdi birazda kademesini yukseltip sagiyordum baya mememin ucu cikti 2 bucuk aylik okduk meme bagimlisi biboronuda almiyor artik midesini bulandiriyor gibi yapinca sagmayida biraktim
Insallah seninde cikar benim mememin ucu hic yokken cikti insallah seninde cikar silikon uctan kurtulursunTeşekür ederim deneyeyim
canim benim annemin komsusu gelininin sûtûnû taze yapragi kaynatarak arttirdi hergùn 2 subardagi iciyordu nane ve limon karisimini hatta annem banada dedi ben kaaynatmadim oyle yedim birsey olmadı kişiden kişiye degisiyor olabilirBöyle şeylerde genellikle doz ve süreklilik etkili oluyor. Büyük ihtimal sana olumsuz etki yapmayacaktır. Benim bahsettiğim hemen hemen her sabah taze nane yemek, bu etkiler diye düşünüyorum
Kizlar ben simdi bebegin cekmecesini dolabini yerlestiriyorum da merak ettim dizler nasil yerlestirdiniz nasl duzen kurdunuz cekmeceler dolaplar ve alt degistirme malzwmeleri icin ozellikle pratik bir yonteminiz var mi
Ana kucagi salincak ve mama sandalyesine dönüşüyor 4 5 yasina kadar kullanılıyor canimBenim kızımda yatmayı sevmiyor canim yaa birde altı açıkken cok mutlu o şekilde tepiniyor epey..benzer yanları varmis.gecen oyun halısına koyduk arkdsn pek ilgisini çekmedi.. ama kucağını ne zmna kdr kullanılıyor ki senin.birde kanguru fln kullanıyor musun
Ben 2 tane 5 cekmeceli sifonyer aldim icleri derin baska bisey almadim her cekmeceine ayri kiyafetleri koydum ilk zamanlar azdi kislik agilrikli vardi cubku bez alt degisitmr ortusu falan da cekmecedeydi simdi kisliklari cikardim onlarkalin ve cok oldugu icin bezleride sepet aldim dolabin ustune koydum alt degistireyi kendi yataginizin ustinde yapiyirum hepsi ayninyerde duruyorEki Görüntüle 2197675 Alt değiştirmeyi ben böyle yaptım çok pratik herşey elimin altında ne gerekiyorsa. Eki Görüntüle 2197676 Kıyafet bölümüde bu şekil uzun bodyleri ayrı kısa kolluları ayrı katlıyorum en üste mendil çorap tarzı şeyleri koydum çekmecemiz olmadığı için çorapları bi kutuya yerleştirdim en altada pijama tarzı şeyleri yerleştirdim canım bana böyle daha kolay geliyor. Diğer arkadaşlardan belki daha işine yarar fikirler alabilirsin
Ben de öyle düşünüyorum canım inşallah etkilemezBöyle şeylerde genellikle doz ve süreklilik etkili oluyor. Büyük ihtimal sana olumsuz etki yapmayacaktır. Benim bahsettiğim hemen hemen her sabah taze nane yemek, bu etkiler diye düşünüyorum
O gördügüm tartimi acaba biz nasil alabiliriz kizlar tartiEki Görüntüle 2197675 Alt değiştirmeyi ben böyle yaptım çok pratik herşey elimin altında ne gerekiyorsa. Eki Görüntüle 2197676 Kıyafet bölümüde bu şekil uzun bodyleri ayrı kısa kolluları ayrı katlıyorum en üste mendil çorap tarzı şeyleri koydum çekmecemiz olmadığı için çorapları bi kutuya yerleştirdim en altada pijama tarzı şeyleri yerleştirdim canım bana böyle daha kolay geliyor. Diğer arkadaşlardan belki daha işine yarar fikirler alabilirsin
Canım ben maymun adasini aldım. Onun öncesinde titreşimli basit bi ana kucagi almıştım. Onun üzerinde daha çok vakit geçiriyor. Oyun halisinin ışıklı müzikli maymunu olmasına rağmen şimdilik dikkatini çekmiyor. Bazen dikkatini çekiyor uzanmaya çalışıyor uzanamayinca sinirleniyor. Ana kucagindaki basit pili bitmiş müziği çalmayan maymun daha çok ilgisini çekiyor. Görünce heyecanlaniyor onunla muhabbet bile ediyor :)Ben de bu aralar bakıp duruyorum. Tiny Love tekmele’yi beğendim ama sevmezse boşa mı para vermiş olurum diye düşünüyorum. Yorumlarda tekmeleme aparatının çok sert olduğu bebeklerin ses çıkarmada başarısız olduklarını vs yazmışlar
Baby monitor diye bi urun bendeki almanyadan grldi marka bilmiyorum ama mutlaka alinmali bence cok faydali bisey gunduzde kullanmaya alistirmaya calısıcam.bendeDatluş anneler benim bir sorum var :) Kameralı bebek telsizi kullanan annelerimiz hangi markayı tercih etti acaba? Tavsiye eder misiniz kullandığınız markayı?
Teşekkür ederim canım. Ben o zaman detayli marka araştırması yapayım.Baby monitor diye bi urun bendeki almanyadan grldi marka bilmiyorum ama mutlaka alinmali bence cok faydali bisey gunduzde kullanmaya alistirmaya calısıcam.bende
Duzen resimlerini paylasabilir misin eger istersen :) ne sekilde yerlestirdin mesela coraplar onlukler patikler sapkalar birbirine giriyor bizim yaaBen ikeadan dolap organizatörlerinden aldım. Gerçi şu an göçebe hayatı yaşıyoruz ama eve geçtiğimizde dolabımızda rahatlık olacaktır
Allahim sana da bi yardimci gonderir elbet az da olsa dinlenirsin. Oyle tabi dogurduysak biz bakicaz elbet :)Allah razi olsun 20 gunlukten beri tek basima bakiyorum bazen okadar cok yoruluyorum ki biri gelsinde yardim etsin diye ama malesef oyle bir sey olmadi bende dogurduysam bakmak zorundayim diyip kendime telkinliyerek 2 bucuk aylik olduj
Datluş anneler benim bir sorum var :) Kameralı bebek telsizi kullanan annelerimiz hangi markayı tercih etti acaba? Tavsiye eder misiniz kullandığınız markayı?
Super harika gorunuyor valla masallah cok tesekkur ederim fotograflar icin :)Eki Görüntüle 2197675 Alt değiştirmeyi ben böyle yaptım çok pratik herşey elimin altında ne gerekiyorsa. Eki Görüntüle 2197676 Kıyafet bölümüde bu şekil uzun bodyleri ayrı kısa kolluları ayrı katlıyorum en üste mendil çorap tarzı şeyleri koydum çekmecemiz olmadığı için çorapları bi kutuya yerleştirdim en altada pijama tarzı şeyleri yerleştirdim canım bana böyle daha kolay geliyor. Diğer arkadaşlardan belki daha işine yarar fikirler alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?