2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlim.yavas yavas o süreler artiyor bizim ana kicagi kendinden sallanmali otomatik önünde iyuncsklari var en cok onda zaman geciriyor ilk 5 dakikayken simdi 30 dakikayi buldugu oluyor yatmayinsevmedigi icin oyun halisinda pek zaman gecirmiyor bide alti ciplakken yatmayi cok seviyor
Su anki sureleri uzuyacak zamanla
Benim kızımda yatmayı sevmiyor canim yaa birde altı açıkken cok mutlu o şekilde tepiniyor epey..benzer yanları varmis.gecen oyun halısına koyduk arkdsn pek ilgisini çekmedi.. ama kucağını ne zmna kdr kullanılıyor ki senin.birde kanguru fln kullanıyor musun

Valla ben de bgn kendi evime geciyorum hayirlisiyla benim korkum da uyursam bebegi duymazsam uyanamazsam cunku ben uyurken annem bakiodu hep ben 5 saat falan uyuyodum kendi basima ustesinden gelememekten korkuyorum keske sagligim yerinde olsaydi su romatizma bana bulasmamais olsaydi belki daha az korkardim ... Ama evimi de ozledim evimde kendi duzenimle yasamak istiyorum bir de her konusan sen daha evine gecmedin mi aaa ben 40 gunden sonra kendim bakmistim diyor bana kendimi yetersiz hissettiriyorlar...
Ne sansliymissin nerden bakar
Gece ustum ve pijamam komple açılmış midemi usutmusum mideme kramplar giriyor. Nane çayı iyi gelirmiş ama sütü azaltirmis napicam ben ya :KK43:
ihlamur yap bi keredende bisey olmaz

Uykusuz anneler nasılsınız? Artık kafam uyuştu uyu hemen uyan ypmaktan.
Kızlar benim bebis elini komple ağzına sokmaya çalışıyor yumruk yapio sizdede var mi bu? Hani bu acım meme mi ver demek .. yoksa alışkanlık mi yapicak bunu yaa
Bizde de hal böyle. Mümkün olsa yumruk yaptığı eli dirseğine kadar sokacak ağzına. Omzumda gezdirirken de iştahla boynumu emiyor. 2 aylık bebek özelliklerine baktığımda normal olduğunu kabullendim. Etraflarını keşfetme çabasındalar artık, oral dönemde oldukları için bunu da bulduklarını yalayarak emerek yapıyorlar.

Kucağa alışmış diyorlar bu duruma .bizdede aynı durum var malesef..belki cocugun anne şefkatine ihtiyacı var bizde huzur buluyor ..ayy bilmiyorum yapışık olduk artık memede uyusa kucakta gezse değme keyfine
O huzur bulsun diye bir süre kendi huzurumuzdan feragat edeceğiz napalım. Normalde çok fıkır fıkırımdır, bir saat emsin diye oturup beklemekten hele ki emerken mememi mıncıklamasından ara ara asabım bozuluyor:deli:

Umarim hasta filan değildir canım. Sana da geçmiş olsun. Gündüz uykusu düzenli ise gaz maz bir derdi vardır onun. Karanlık olsun gece odası. Bebekler en uzun ayrılık gece uykusunda olduğu için daha zor uyumuş geceleri kuzular yaaa kıyamam
Gaz derdi var maalesef. Gece de gündüz de uykusu çok hafif. Yarım saate viyaklıyor. Gürültüden de etkilenmiyor ama kurulmuş saat gibi yatırınca fırlıyor

Benimki de öyleydi. Oto koltuğu ile taşıyarak dolaştırdim bir gün evin içinde. Her mizirdandiginda onunla oda değiştirdik. Hoş çok küçük senin ki kucakta etrafa bakıyor mu bilmem benim ki etrafı izliyordu.
Oto koltuğunda hiç rahat görünmüyor bana yaa. Çoğunlukla kemerini de bağlatmıyor, şehirlerarası yolculuklarda tedirgin ediyor beni

Himm tesk canım..sana birsey sorucam nasil oyalanır bu dönemde 3 aylık oluyoruz 19 una.besikte dönencesi var biraz bakıyor aguluyor snra sıkılıp agliyor.uzun süreli oyalanmıyor. Yada bir objeye takilip ona agular yapiyor kisa sureli buda..oyuncaktan da anlmiyor tabi daha. Surekli yninda olucam laf atican yada kucak istiyor..ee bütün gün çakılıp kalıyorum odaya bu durumdada.ne önerirsin canim gelişim ve oyalanması icin.sen ilk dogum yapanlardansın herseyi bir bizden once yasadigin icin yardimina ihtiyacim hep olacak sanirim
Bu kinuda ben de fikir bekliyorum :)

Kızlar biraz oyalansın diye oyun halısı almak istiyorum ama çok pahalılarından almak istemiyorum prego neşeli orman var 120 tl civarı piyanolu kullanan varmı yada ne önerirsiniz
Ben de bu aralar bakıp duruyorum. Tiny Love tekmele’yi beğendim ama sevmezse boşa mı para vermiş olurum diye düşünüyorum. Yorumlarda tekmeleme aparatının çok sert olduğu bebeklerin ses çıkarmada başarısız olduklarını vs yazmışlar

Özellikle taze nane sütü baya kesiyormuş aman diyeyim. Beyaz peynir ve taze nane kahvaltıda çok sevdiğim ikiliydi geride kaldılar artık
Kuru naneyi kaynatıp az içtim canım duramiyordum artık

Kizlar ben simdi bebegin cekmecesini dolabini yerlestiriyorum da merak ettim dizler nasil yerlestirdiniz nasl duzen kurdunuz cekmeceler dolaplar ve alt degistirme malzwmeleri icin ozellikle pratik bir yonteminiz var mi

Kuru naneyi kaynatıp az içtim canım duramiyordum artık
Böyle şeylerde genellikle doz ve süreklilik etkili oluyor. Büyük ihtimal sana olumsuz etki yapmayacaktır. Benim bahsettiğim hemen hemen her sabah taze nane yemek, bu etkiler diye düşünüyorum

Back