- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #78.061
Bizdede var canim oral donemde oldklari icinmisUykusuz anneler nasılsınız? Artık kafam uyuştu uyu hemen uyan ypmaktan.
Kızlar benim bebis elini komple ağzına sokmaya çalışıyor yumruk yapio sizdede var mi bu? Hani bu acım meme mi ver demek .. yoksa alışkanlık mi yapicak bunu yaa
Cnm oto koltuğumuz var salıncağımız var ama mümkün değil girmiyor içine sürekli kucak şu anda uyuyor sırtını pış pışlıyorum yanından kalktığım an kıyamet kopuyorAna kucağı oto koltuğu varsa bunları dene canım. Araba travel sistem benim bazen arabalı bazen sadece oto koltuğu ile takılıyoruz.
Benimki de öyleydi. Oto koltuğu ile taşıyarak dolaştırdim bir gün evin içinde. Her mizirdandiginda onunla oda değiştirdik. Hoş çok küçük senin ki kucakta etrafa bakıyor mu bilmem benim ki etrafı izliyordu.Cnm oto koltuğumuz var salıncağımız var ama mümkün değil girmiyor içine sürekli kucak şu anda uyuyor sırtını pış pışlıyorum yanından kalktığım an kıyamet kopuyor
Var miymis öyle çocuklar kiskanmayan seven :) 4.yu yapsın o zaman mecburAy bende dün kız kardesime gittim bi dolaşalım dedik oğlum acıkınca bi parka gittik 4 yaşında çocuğun biri anne bebekkk diye bağırınca anneside sor izin verirlerse bebeğe bakabilirsin dedi bende duydum tabiki bakabilirsin dedim çocuk yapıştı bize neyse oğlumu emzirmeye başladım neden böyle yapıyorsun dedi bende çünkü bebeğin dişleri yok yemek yiyemiyor o yuzden süt veriyorum dedim. Sonra annesi geldi çocuk dönüp annesine senin memende süt varmı? Kadın yok dedi su varmı diye sordu oda yok deyince bisürü bisürü soru sordu. Çocuğun bebek sevgisi yüzünden kadın üçüncü çocuğu doğurmuş ama oğlundaki bebek sevdası bitmemiş her gördüğü bebeğe koşup seviyo
Biofarma nasıl kullanıyom canim günde 3 kez 1 damla miKüçük bir yer olmasına rağmen bulmak zor çoğunun ihtiyacı yok anladığım abuk subuk şeylerle karşılaşıyorum yazsam kitap olur okadar yani. Haber salmadığım yer yok gibi 15 bakıcıyla görüşmüşümdür ama sonuç hep negatif. Kimi evimde bakarım diyor kimi 3 gün bakarım diyor kimi aaay çok küçükmüş büyüsün bakarım diyor daha neler gördüm. Hayırlısı diyorum her seferinde. Bakabilecek Akrabamız yok buralı değiliz.
Olurmu öyle şey yanlış anlama nankörlük anlamında bir imada bulunmadım sadece artık bende bakmak istesin dört aylık bakıcı eline bıraktırmam desin istiyorum tekde yaşıyor bağlayan bişeyi yok aramızda sıkıntı yok anlam veremiyorum her olumsuz bakıcıda üzülüyorum bunları bize yaşattığı için hoş gelmem demiyor ama bana güvenmeyin diyor yani eserse giderim diyor. İmkanın varsa tabiki kendin büyüt ama benim özel sektör ancak dört aylık yapabilirim. Haa birde kv işi bırakayım bakış açısında çok kolay bulunuyor ya iş
Akşam 8:30 dan beri uyutamıyorum emiyor 5 dk uyuyor yerine koy ağlıyor sonra iyice coşup kucakta bile ağlama krizi en son şuanda ayağımda uyuyor ben bittim tabi iki gündür gündüzde uyuyamadım zombi gibiyim yerine koymaya korkuyorum gene uyanıp ağlayacak diye ne yapmalıyım bilmiyorum bi akıl verin nolur. Gaz yok gibi eskisi kadar bio gaia diye bişey kullanıyorum
Etrafa bakmak me demek resmen izliyor kafa değiştirerek heralde benim kız çok yaramaz olacak ama Oto koltuğu ağır ya nasıl kaldırdın odadan odayaBenimki de öyleydi. Oto koltuğu ile taşıyarak dolaştırdim bir gün evin içinde. Her mizirdandiginda onunla oda değiştirdik. Hoş çok küçük senin ki kucakta etrafa bakıyor mu bilmem benim ki etrafı izliyordu.
Tatlim.yavas yavas o süreler artiyor bizim ana kicagi kendinden sallanmali otomatik önünde iyuncsklari var en cok onda zaman geciriyor ilk 5 dakikayken simdi 30 dakikayi buldugu oluyor yatmayinsevmedigi icin oyun halisinda pek zaman gecirmiyor bide alti ciplakken yatmayi cok seviyorHimm tesk canım..sana birsey sorucam nasil oyalanır bu dönemde 3 aylık oluyoruz 19 una.besikte dönencesi var biraz bakıyor aguluyor snra sıkılıp agliyor.uzun süreli oyalanmıyor. Yada bir objeye takilip ona agular yapiyor kisa sureli buda..oyuncaktan da anlmiyor tabi daha. Surekli yninda olucam laf atican yada kucak istiyor..ee bütün gün çakılıp kalıyorum odaya bu durumdada.ne önerirsin canim gelişim ve oyalanması icin.sen ilk dogum yapanlardansın herseyi bir bizden once yasadigin icin yardimina ihtiyacim hep olacak sanirim
Valla ben de bgn kendi evime geciyorum hayirlisiyla benim korkum da uyursam bebegi duymazsam uyanamazsam cunku ben uyurken annem bakiodu hep ben 5 saat falan uyuyodum kendi basima ustesinden gelememekten korkuyorum keske sagligim yerinde olsaydi su romatizma bana bulasmamais olsaydi belki daha az korkardim ... Ama evimi de ozledim evimde kendi duzenimle yasamak istiyorum bir de her konusan sen daha evine gecmedin mi aaa ben 40 gunden sonra kendim bakmistim diyor bana kendimi yetersiz hissettiriyorlar...
Benimki de salincaga 2 aydan sonra binmeye başladı öncesinde mümkün değil durmuyorduCnm oto koltuğumuz var salıncağımız var ama mümkün değil girmiyor içine sürekli kucak şu anda uyuyor sırtını pış pışlıyorum yanından kalktığım an kıyamet kopuyor
Benim ki travel sistemin ki çok olmasa da ağır tabi. Kucaktan vazgeçirmek yoluna dayanıyorum valla.Etrafa bakmak me demek resmen izliyor kafa değiştirerek heralde benim kız çok yaramaz olacak ama Oto koltuğu ağır ya nasıl kaldırdın odadan odaya
Yapacak birşey tok canim evlenmeden once anlar merak etmeAma bu dediklerini ancak evlenip çoluk çocuğa karışınca algılayabilecek.
Bio gaia diye bir damla yararlı probiyotik bakteriler varmış içinde günde beş damla diyor ama ben 3-4 damla ne giderse damlatıyorum pek beş olmadan kaldırıyorumBiofarma nasıl kullanıyom canim günde 3 kez 1 damla mi
Hepsi buradada indirim var 50 tl di sanirimKızlar biraz oyalansın diye oyun halısı almak istiyorum ama çok pahalılarından almak istemiyorum prego neşeli orman var 120 tl civarı piyanolu kullanan varmı yada ne önerirsiniz
Ayyyy inşallah o zaman az kaldı 2 aylık olmayaBenimki de salincaga 2 aydan sonra binmeye başladı öncesinde mümkün değil durmuyordu
Kızlar biraz oyalansın diye oyun halısı almak istiyorum ama çok pahalılarından almak istemiyorum prego neşeli orman var 120 tl civarı piyanolu kullanan varmı yada ne önerirsiniz
Ayyyy inşallah o zaman az kaldı 2 aylık olmayaBenimki de salincaga 2 aydan sonra binmeye başladı öncesinde mümkün değil durmuyordu
kolay gelsin cnmBenim ki travel sistemin ki çok olmasa da ağır tabi. Kucaktan vazgeçirmek yoluna dayanıyorum valla.
Kocası istemiyormuş kadının elinde olda dördüncüyüde yapar o kadınVar miymis öyle çocuklar kiskanmayan seven :) 4.yu yapsın o zaman mecbur
Baktım ona ama yorumlarda kokuyor çok fena felan yazmışlar tekrar bakayım omu diye saol cnm. Piyanolu sesli daha mı iyi olur dedim bende diğeri gibi bende asıyorum yatağına dye düşündümHepsi buradada indirim var 50 tl di sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?