2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ana kucağı oto koltuğu varsa bunları dene canım. Araba travel sistem benim bazen arabalı bazen sadece oto koltuğu ile takılıyoruz.
Cnm oto koltuğumuz var salıncağımız var ama mümkün değil girmiyor içine sürekli kucak şu anda uyuyor sırtını pış pışlıyorum yanından kalktığım an kıyamet kopuyor

Cnm oto koltuğumuz var salıncağımız var ama mümkün değil girmiyor içine sürekli kucak şu anda uyuyor sırtını pış pışlıyorum yanından kalktığım an kıyamet kopuyor
Benimki de öyleydi. Oto koltuğu ile taşıyarak dolaştırdim bir gün evin içinde. Her mizirdandiginda onunla oda değiştirdik. Hoş çok küçük senin ki kucakta etrafa bakıyor mu bilmem benim ki etrafı izliyordu.

Var miymis öyle çocuklar kiskanmayan seven :) 4.yu yapsın o zaman mecbur

Biofarma nasıl kullanıyom canim günde 3 kez 1 damla mi

Etrafa bakmak me demek resmen izliyor kafa değiştirerek heralde benim kız çok yaramaz olacak ama Oto koltuğu ağır ya nasıl kaldırdın odadan odaya

Tatlim.yavas yavas o süreler artiyor bizim ana kicagi kendinden sallanmali otomatik önünde iyuncsklari var en cok onda zaman geciriyor ilk 5 dakikayken simdi 30 dakikayi buldugu oluyor yatmayinsevmedigi icin oyun halisinda pek zaman gecirmiyor bide alti ciplakken yatmayi cok seviyor
Su anki sureleri uzuyacak zamanla

5 saat mi ne sanslisin 4 aydur hic oyle bir uyku uyumadim bebise de annene de masallah

Yetersiz hissetme.cabim.sen sansliymissin bundan fayfalanmissin evine gecince mecbur bakarsin herseyede yetosiliyor annesin sen merak etme duyarsin oksurme hapsurma gaz cikarma sesine bile uyaniyorum ben

Benimki de salincaga 2 aydan sonra binmeye başladı öncesinde mümkün değil durmuyordu

Kızlar biraz oyalansın diye oyun halısı almak istiyorum ama çok pahalılarından almak istemiyorum prego neşeli orman var 120 tl civarı piyanolu kullanan varmı yada ne önerirsiniz

Gece ustum ve pijamam komple açılmış midemi usutmusum mideme kramplar giriyor. Nane çayı iyi gelirmiş ama sütü azaltirmis napicam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…