- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #78.001
Karanlık kuzum tam 1.5 saat oldu ssss pssss pat yaptım defalarca ama kucakta sakinlesiyor bırakınca kendini yirtiyor (Orda Senin kokun var annesi uyumaz mı kanguru da?? Oda karanlık mı? Yatırdın, pişpişlesen, şşşşş sesi ile sakinlemez mi?
Benimkinin eğer çok uykusu gelmisse yaniyorum illa memede uyuyacak meme de ağzında duracak çektiğim an uyanıyor o yüzden dunden beri 70 dk uyanık kaldığı an odaya götürüp uyutmaya çalışıyorum cok2başarılı olamadık henüz bakalımKendi basina uyuyan bebek ruya saniri.m
Aksam yykusuna asla meme emmeden yatmiyir dahabyeni mama bitirmis olsa bile
Gunduzde alistirmana bagli sanirim hic tek sefeede yapmiyirkar maalesef ama uyuyamayincacok agliyirlar uyuniste demi yokk illa kok sokturecek
Canım bizim krizler beboş 40 ini doldurmaya yakın iken başladı. 3 hafta neredeyse her gün akşam 7 den 10 a kadar sürdü. Öncelikle şunu belirteyim ben de hiç bitmez sanıyordum. Emin ol bir gün azaldığını fark edeceksin. Bizim şimdi eskisi kadar olmasa da haftada bir ya da iki kez krizimiz oluyor ama uzun sürmuyor.Szın krzler ne sıklıkla canım yarın baska bı doktora daha götürcez. Çncekı dr tahlıl mahlıl yapmadan laktazim dmla verdı bıkac ılav daha verdı de guvenemedım sadece laktazımı kullandık.. Bendr buzukiyi dinletıyorumdq ınsan bazen tukenıyor ne uykusu var yerıne koyuyom uyanıyo ne huzurı var yavrum benım
Çok mantıklı da gecenin bu saatinde eşim var sadece ki o ağlama başlayınca çok pimpirik yapiyor2emzir uyusun diyor onda hiç durmuyor (
Ya benim çok komik anılarım var .1 yasindaymisim antalyaya tatile gitmişiz Ruslar üstsüz gunesleniyormus sahilde .Ben kosmusum birine memeeee memeeee diye Allahtan kadina yapismadan almışlar beni
Deneyeyim bunu da canım cepte@etka31112 Benim beboş da memede uyuyor sonra ya besigine ya kendi yatağıma koyuyorum. Şunu fark ettim beşiğe ya da kendi yatağıma koyarken ilk olarak sirtini ve ayaklarını koyuyorum ama bu esnada bedenim ona çok yakın yani kokumu alıyor. Sonra yavas yavaş başını koyuyorum yine bedenim ona çok yakın. Kısaca bebeğin üstüne yatacak gibi oluyorum. Kafasını da koyduktan sonra 1-2 saniye yine çok yakın kalıyorum emin olduktan sonra yavaşça ayriliyorum yanından. Gece de eğer her seferinde ben koydugumda uyaniyorsa babası besigine koyuyor. Benim kokumu almıyor. Kokumu aldığı anda kafa bir sağa bir sola dönerek meme arıyor.
Çok teşekkür ederim :) Nemlendiriciliği nasıl peki yeterli mi?Eki Görüntüle 2197476
Ben bundan çok memnun kaldım
Benim cildim de yağlı ve en ufak birşey sivilce yapıyordu
Bu çok iyi geldi
Çok teşekkür ederim :) Nemlendiriciliği nasıl peki yeterli mi?
Hahahah ah yavrum yaaa :)) benimki de çok memeci olacak belli .Bende süt olsa bu çocuğum 10 kilo olurdu bu emmeye ben de 40 kilo olurdumBenim oğlumda aşıktı memeye
Alışveriş merkezinde dolaşırken Ten mağazasının vitrininde sütyenli manken resmini gördü
Atladı cama meme emecek
Kuşum camı yaladı durdu birkaç saniye
Uc sefer yapabildm artmadi beni bi tek ilac artirdi mide ilaci onunla daha az sagimdan sonra sut cikmaya basladiArtış oldu mu peki? Benim mesela başta gelmiyor bir 10 dalıma sonra gelmeye başlıyor inş sahada artar
Ya benim çok komik anılarım var .1 yasindaymisim antalyaya tatile gitmişiz Ruslar üstsüz gunesleniyormus sahilde .Ben kosmusum birine memeeee memeeee diye Allahtan kadina yapismadan almışlar beni
Ben de çok istiyorum kurtulmayı ama olmadı. Boş emince yine hassasiyet oldu, bir iki daha emse yine yara olurdu. Göğüs ucumu çıkaracak bir şey yapmalıcanim silikonsuz emdiyse takma bir daha cunki silikonla hem tam ememiyorlar hemde zamanla meme dokusunu unutuyorlar
Ben serum fizyolojikle hemen sonuç almanıştım bir süre devam et canımKızlar yardim lûtfen okadar serum fizyolik damlayla temizliyorum doktor burun sipreyi verdi onuda sıkıyorum ama bu benim kızįm gene uyurken cok seali ve hırıltılı uyuyo uyuken nefes alamakta zorlabiyo sabki ben neyapayim da gecsin bu hirilti ve burun 5ikanikligi
Ben uzun zamandır yapıyorum canım. Her yemeği fazla fazla yapar küçük kavanozlara koyarım. Sonra diğer günlerde çeşit olurKizlar fazla suku yenek yapip kalanini konserveleyen var mi acil durumlar icin?
Şu emzik olayına sinir oluyorum alıştıramadım bir türlü. Zorladığım zaman mart kedisi gibi miyavlıyor, sinirleniyorKızlar gündüz uykularını ne yapıyorsunuz benimki memede uyuyor daliyor da ama yerine ya da ana kucağına bıraktığım an uyanıyor zaten emmeden asla uyumuyor .Emzik denedim bir kac tane tutmadı diger markaları da denemeye devam edeceğim ama var mı yöntem bulan?
Ben de yaptm birkac kez annem oyle olmaz diyir bende ndn olmasn sonucta mantok ayni sicak yemek temiz kapak dedim :)Ben uzun zamandır yapıyorum canım. Her yemeği fazla fazla yapar küçük kavanozlara koyarım. Sonra diğer günlerde çeşit olur
Canim benim doktorum burun kanallari dar oldugu icin dedi birde benim kizin agzinda pamukcuk vardi temizledi rahatladik šuanda bugun memeyi hic birakmadan emdi sende bi bak istersen diline birde cocuk doktorlari kulagina burnuna bakiyorlar ben bugun ciger filmi istedim bana bebeginin cigerinde hic birsey yok bunlar olabilecek seyler dedi bugece rahat gibi kizimFtm41 selam canim Doğumdan bu yana hırıltı ve solunum sikintisi ile karşı karşıyayız surekli temizliyorum bende ama gene ayni hırıltı hırlama devam. Nefes alamadığı zaman kafasını geriye atiyo, iki yana sallaiyo. Ben kbb götürdüm 7. Çocuk doktorundan sonra ama bisey cikmadi. Şaştım kaldım çocum rahat nefes alsın istiyorum diken üstündeyim meme Ememiyo rahat rahat kızıp bırakıyor. Cok üzülüyorum ama insallah geçer bu sıkıntı. Aspire etmeyin diyorlar ama mecbur yapıyorum bazi bebeklerin nefes borusu yumuşak olurmus ve büyüdükçe sertleşirmiş esnek olduğu icin birbirime surter horlama sesi gibi ses çıkarırmış bekli oyle bisey vardır bilmiyorum ben tekrar kbb goturucsm haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?