2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

exixizimm son 1 saattir yaklaşık 15 defa yatırıp kaldırdım agladikca yok hala ağlıyor 5 dk aglatayim susar dedim susmadi iyice alevlendi napcam yaaa
Aynısından bende de var
Ablasına attım artık
Agu agu konuşuyor onunla
Az sonra meme seansı başlar yine
Uyuyor yatırıyorum kalkıyor
Anlamadım bu bebeden birşey

Benimki de kanguruda uyuyor hiç uyanmiyor aynı şekilde oooof of :) benim daha ilki kök söktürüyor her huyu güzel maşallah şu uyku konusunu cozemedik

Aynısından bende de var
Ablasına attım artık
Agu agu konuşuyor onunla
Az sonra meme seansı başlar yine
Uyuyor yatırıyorum kalkıyor
Anlamadım bu bebeden birşey
Memeden kurtarmak istiyorum kendi başına uyusun istiyorum ama çok zor olacak sanırım

3 Aydan önce memesiz uyumasını beklemiyorum ama uyuyup yatağa yatırdığım anda uyanması sıkıntı
Ben artık göğsumde yatırmak zorunda duruma geldim o sıkıntı ışte uyumuyor asla bırakınca 3 ay hep milat sanırım deneyimli anneler öyle diyor .Sonrasında yatar mı? Bugün annem aynı sen de boyleydin dedi. Ne zaman geçti dedim ışte 18 aylikken salça sürdüm dedi

Oğlumda memede uyumayı seviyordu ama uyuyup yatağına koyuyordum uyanmıyordu
Bu bebe koynumu seviyor
3. Ayda hayata adapte süreci hız kazanmış oluyor o yüzden o ay milat
Ama anneye düşkün bir bebe ise çok fazla düzelme olmuyor canım
Yapışık yaşıyorsun

Memeden kurtarmak istiyorum kendi başına uyusun istiyorum ama çok zor olacak sanırım
Kendi basina uyuyan bebek ruya saniri.m
Aksam yykusuna asla meme emmeden yatmiyir dahabyeni mama bitirmis olsa bile

Gunduzde alistirmana bagli sanirim hic tek sefeede yapmiyirkar maalesef ama uyuyamayincacok agliyirlar uyuniste demi yokk illa kok sokturecek

Kucak huyundan da vazgeçer mi?? Not: kucağın kimin olduğu önemli değil gezdin yeter, ana kucağı filan değil dert

Benım kızımdada beyazlık var nasıl temızledınız ? Benım kızımda memeyı bırakıyor devamlı

@etka31112 Benim beboş da memede uyuyor sonra ya besigine ya kendi yatağıma koyuyorum. Şunu fark ettim beşiğe ya da kendi yatağıma koyarken ilk olarak sirtini ve ayaklarını koyuyorum ama bu esnada bedenim ona çok yakın yani kokumu alıyor. Sonra yavas yavaş başını koyuyorum yine bedenim ona çok yakın. Kısaca bebeğin üstüne yatacak gibi oluyorum. Kafasını da koyduktan sonra 1-2 saniye yine çok yakın kalıyorum emin olduktan sonra yavaşça ayriliyorum yanından. Gece de eğer her seferinde ben koydugumda uyaniyorsa babası besigine koyuyor. Benim kokumu almıyor. Kokumu aldığı anda kafa bir sağa bir sola dönerek meme arıyor.

Gececi anneler selam herkese :) Farklı bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yüz nemlendiricisi olarak kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı? Cildim sivilceye meyilli karma tip. Uzun zamandır nemlendirici kullanmadım çünkü ne kullansam sivilce yapıyor yağlandırıyordu. Son zamanlarda elmacık kemikleri, alnımın ortası gibi bölgelerde aşırı kuruluk var. Bu doğrultuda bana tavsiyeniz olur mu özellikle karma cilt yapısına uygun, yüzü yağlandırmayan?

Kucak huyundan da vazgeçer mi?? Not: kucağın kimin olduğu önemli değil gezdin yeter, ana kucağı filan değil dert
Alıştırma diye bir olaya inanmıyorum ben
Öykü kucak hiç sevmezdi
8 ay kavun karpuz gibi oyun halısında yattı büyüdü
Senin oğlun da kucak sıcaklığı seviyor rahatlıyor demek ki
Benim bu kızce de sadece benim kucağımda duruyor başkasında durmuyor
O yüzden neden vazgeçerler neyi abartarak isterler tahmin etmek zor canım
Rabbim sağlık versin iyi olsunlar
Geçecek bu günler ve emin ol özleniyor

Kesinlikle çok doğru
Stres yapmayınca herşey çok daha kolay ama yorgunluk eklenince de dayanma gücü azalıyor ister istemez stres yapıyoruz

Ben bundan çok memnun kaldım
Benim cildim de yağlı ve en ufak birşey sivilce yapıyordu
Bu çok iyi geldi

Nasıl temizleyecekmisiz canım benimki hep öyle emiyo bir beyaz nokta görüyorum damaginda ama müdahale etmemistim...

Ya benim çok komik anılarım var .1 yasindaymisim antalyaya tatile gitmişiz Ruslar üstsüz gunesleniyormus sahilde .Ben kosmusum birine memeeee memeeee diye Allahtan kadina yapismadan almışlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…