- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #77.981
Aynısından bende de varexixizimm son 1 saattir yaklaşık 15 defa yatırıp kaldırdım agladikca yok hala ağlıyor 5 dk aglatayim susar dedim susmadi iyice alevlendi napcam yaaa
Benimki de kanguruda uyuyor hiç uyanmiyor aynı şekilde oooof of :) benim daha ilki kök söktürüyor her huyu güzel maşallah şu uyku konusunu cozemedikAlışveriş merkezine gidiyorum pusette bir uyuyor ki sorma gitsin
3 saat dolaşırsan 3 saat
5 saat dolaşırsan 5 saat uyuyor
Eve gelince de içine birşey kaçıyor gece 3 e kadar ayakta
Erken uyutma çalışmaları işe yaramıyor bende
Diğer 3 evladım akşam erken yatar sabah kalkardı
Son numara kök söktürüyor bana
Memeden kurtarmak istiyorum kendi başına uyusun istiyorum ama çok zor olacak sanırımAynısından bende de var
Ablasına attım artık
Agu agu konuşuyor onunla
Az sonra meme seansı başlar yine
Uyuyor yatırıyorum kalkıyor
Anlamadım bu bebeden birşey
3 Aydan önce memesiz uyumasını beklemiyorum ama uyuyup yatağa yatırdığım anda uyanması sıkıntıMemeden kurtarmak istiyorum kendi başına uyusun istiyorum ama çok zor olacak sanırım
Ben artık göğsumde yatırmak zorunda duruma geldim o sıkıntı ışte uyumuyor asla bırakınca3 Aydan önce memesiz uyumasını beklemiyorum ama uyuyup yatağa yatırdığım anda uyanması sıkıntı
Ya uykusu yok yada baska sekilde uyumakmistiyor sanirim csim bilemedimexixizimm son 1 saattir yaklaşık 15 defa yatırıp kaldırdım agladikca yok hala ağlıyor 5 dk aglatayim susar dedim susmadi iyice alevlendi napcam yaaa
Ben artık göğsumde yatırmak zorunda duruma geldim o sıkıntı ışte uyumuyor asla bırakınca3 ay hep milat sanırım deneyimli anneler öyle diyor .Sonrasında yatar mı? Bugün annem aynı sen de boyleydin dedi. Ne zaman geçti dedim ışte 18 aylikken salça sürdüm dedi
Orda Senin kokun var annesi uyumaz mı kanguru da?? Oda karanlık mı? Yatırdın, pişpişlesen, şşşşş sesi ile sakinlemez mi?Benimki de kanguruda uyuyor hiç uyanmiyor aynı şekilde oooof of :) benim daha ilki kök söktürüyor her huyu güzel maşallah şu uyku konusunu cozemedik
Kendi basina uyuyan bebek ruya saniri.mMemeden kurtarmak istiyorum kendi başına uyusun istiyorum ama çok zor olacak sanırım
Kucak huyundan da vazgeçer mi?? Not: kucağın kimin olduğu önemli değil gezdin yeter, ana kucağı filan değil dertOğlumda memede uyumayı seviyordu ama uyuyup yatağına koyuyordum uyanmıyordu
Bu bebe koynumu seviyor
3. Ayda hayata adapte süreci hız kazanmış oluyor o yüzden o ay milat
Ama anneye düşkün bir bebe ise çok fazla düzelme olmuyor canım
Yapışık yaşıyorsun
7_8 tane islak bez degistiriyorumKiloda almadıysa doymuyor olabilir bezleri ıslak mi
Benım kızımdada beyazlık var nasıl temızledınız ? Benım kızımda memeyı bırakıyor devamlıKızlar benim kiz dún gece nefes alamayip derin uykuya dalamadigi icin sabah doktora gotúrdúm adam burun kanallari cabuk tikanir gunde birkackere temizle dedi birde bogaza sùt kacmasi ememe memede aşiri aglama memeyi alip sonra birakma tùkmúk kacması pamukcuktan oluyormuş bizim doktorun kesinlikle temizleme pamukçuk degil dedigi pamukcukmuş ben bugún 2 kere doktorun gosterdigi gibi temizledim sonuc memeyi hiç birakmadan emsi kuzum tavsiye ederim dilde azda olsa beyazlik olan arkadaslar ihmal etmeyin
Alıştırma diye bir olaya inanmıyorum benKucak huyundan da vazgeçer mi?? Not: kucağın kimin olduğu önemli değil gezdin yeter, ana kucağı filan değil dert
Bence dayak istiyorYa uykusu yok yada baska sekilde uyumakmistiyor sanirim csim bilemedim
Gececi anneler selam herkese :) Farklı bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yüz nemlendiricisi olarak kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı? Cildim sivilceye meyilli karma tip. Uzun zamandır nemlendirici kullanmadım çünkü ne kullansam sivilce yapıyor yağlandırıyordu. Son zamanlarda elmacık kemikleri, alnımın ortası gibi bölgelerde aşırı kuruluk var. Bu doğrultuda bana tavsiyeniz olur mu özellikle karma cilt yapısına uygun, yüzü yağlandırmayan?
Nasıl temizleyecekmisiz canım benimki hep öyle emiyo bir beyaz nokta görüyorum damaginda ama müdahale etmemistim...Kızlar benim kiz dún gece nefes alamayip derin uykuya dalamadigi icin sabah doktora gotúrdúm adam burun kanallari cabuk tikanir gunde birkackere temizle dedi birde bogaza sùt kacmasi ememe memede aşiri aglama memeyi alip sonra birakma tùkmúk kacması pamukcuktan oluyormuş bizim doktorun kesinlikle temizleme pamukçuk degil dedigi pamukcukmuş ben bugún 2 kere doktorun gosterdigi gibi temizledim sonuc memeyi hiç birakmadan emsi kuzum tavsiye ederim dilde azda olsa beyazlik olan arkadaslar ihmal etmeyin
Ya benim çok komik anılarım var .1 yasindaymisim antalyaya tatile gitmişiz Ruslar üstsüz gunesleniyormus sahilde .Ben kosmusum birine memeeee memeeee diye Allahtan kadina yapismadan almışlar beniOğlumda memede uyumayı seviyordu ama uyuyup yatağına koyuyordum uyanmıyordu
Bu bebe koynumu seviyor
3. Ayda hayata adapte süreci hız kazanmış oluyor o yüzden o ay milat
Ama anneye düşkün bir bebe ise çok fazla düzelme olmuyor canım
Yapışık yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?