2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yardım edin bızımkı ıkı gündür kendını yırtmaya basladı eşim işteyken etı kopmışcasına ağlıyor.. Napıcax boyle artık dayanamıyom
Canım banyo yaptirinca biraz rahatlar belki. Ben kriz anlarını banyo ile gecistiriyordum. Sonra da farklı sesler dinletiyorum.

CocoChanelmademoiselle canim ben ilk kizimda sol memeyi hep az emzirebildim çünkü bende solağim ve sol taraf inanılmaz zor oluyodu dediğin gibi sıkıştırıyodum çocuğu koluma ama hep sağdan daha az emdi dolayısıyla hep o tarafta daha az süt oldu sağ göğsümü iki kat fazla emzirdigim icin iki meme arasinda 2 beden fark bile vardi ikinci kizim doğmadan hep dedim ki solu daha cok emzircem ayni boyda olsunlar bu defa solda daha cok süt olsun diye hep telkinde bulundum ama sonuc yine beceremedim ve yne eskisi gibi sağ göğsümü daha cok veriyorum süt azalıyor diye düşünme asla günde diyelim 10 defa sağı verip 3 defa filan solu vermeme rağmen yine de 3 yasina kadar kizimi emzirdim çünkü hic sütüm bitecek yetmeyecek kötü anneyim diye düşünmedim napalim boyle olsun dedim devam ettim uzun oldu ama yazmak istedm sen eger süt yok ben kötü anneyim beceriksizim diye daha simdiden düşünürsen o süt hic gelmez sen artik annesin en güçlü olman gereken ben yaparim demen gereken yerde asla karamsar olma biz anneyiz her türlü o bebeklerin gözünde birinci biziz

Nasıl bıraktın sallamayı? Ağlamasına mı izin verdin? Kızım uykuya zor dalıyor ve uykusu çok hafif. Uzun süre sallamak zorunda kalıyorum ve bu durum beni üzüyor
Hic aglatmadim hatta aglamaya basladiginda yatir kaldir methodunu uyguladim
Tum uykussu boyunca salliyirdum toplam 40 dakika uyuyordu sonra 30 dakikadan sonra sallamadim sonra 20nderken simdi uyuyunca birakiyorum sallamayi bazen uykusu bolununce tekrar salliyorum ama uyuyana kadar

Ben uykusunun geldigini anlayinca besigine yatiriyorum sonra ya uyuyor ya agliyor aglarsa kaldirip bi 3 dakika kadar kucagimda pispisliyom geri yatiriyorum bu tek seferde de oluyor 2 3 seferdede sonra sallayarak uyutuyorum besikte uyuunca birakiyrum gunde 2 3 defa boyle uyuyor ama memede de uyuyo bugun mesela sadece memede uyudu ama genelde besikte uyutuyorum

Canım banyo yaptirinca biraz rahatlar belki. Ben kriz anlarını banyo ile gecistiriyordum. Sonra da farklı sesler dinletiyorum.
Szın krzler ne sıklıkla canım yarın baska bı doktora daha götürcez. Çncekı dr tahlıl mahlıl yapmadan laktazim dmla verdı bıkac ılav daha verdı de guvenemedım sadece laktazımı kullandık.. Bendr buzukiyi dinletıyorumdq ınsan bazen tukenıyor ne uykusu var yerıne koyuyom uyanıyo ne huzurı var yavrum benım

Canim.kehribar kullaniyor musun gazdsn mi agliyor acaba misk adacayinyagi da faydali
Yok canım kullanmıuorum kehribar acı elma yagı da bıkere sürdüm zehır muhabbet ınolunca sürmedim bidaha aöa hergun masaj yapıyorum karnınakarnına ayaklatına kırax cekırdeklı gaz kemerı koyuyorum mamayı değişrdik bıberonu değiştirdık ama olmuyo

Kızlar benim kiz dún gece nefes alamayip derin uykuya dalamadigi icin sabah doktora gotúrdúm adam burun kanallari cabuk tikanir gunde birkackere temizle dedi birde bogaza sùt kacmasi ememe memede aşiri aglama memeyi alip sonra birakma tùkmúk kacması pamukcuktan oluyormuş bizim doktorun kesinlikle temizleme pamukçuk degil dedigi pamukcukmuş ben bugún 2 kere doktorun gosterdigi gibi temizledim sonuc memeyi hiç birakmadan emsi kuzum tavsiye ederim dilde azda olsa beyazlik olan arkadaslar ihmal etmeyin

Misk adacayi olaraknalirsan o zararsiz artdehuile markasinin var bak istersen
Ben kehribardan cok memenunum 20 gunlukken taktim gaz sorunumuz olmadi sayilir kaka yapamamasina ragmen sicak cesmenin altina tut tazyiklinsu iyi gekiyor

Büyük kızım aralıkta beş yaşı dolduruyor. Komşumuzun yaşıt kızı geldi oynamaya, yemeğe oturduk akşam olunca. Kızım muhabbet olsun diye “ben sen oluyum, sen de ben ol. Yani ben senin annenle babanın kızı oluyum, ben de seninkilerin” dedi. Bu ara rol dağıtımlı evcilik oyunlarını çok seviyor. Kız “hayır” dedi. Bizimkinin “niye? Annem bana kızıp bağırıyor diye mi” demesiyle yumruk yemiş gibi oldum. Oysa ki daha birkaç hafta önce kendisi onların evinden gelince “annesi x’e bir bağırdı” diye anlatmıştı komşunun kızına kızmasını... istediğim tek şey disiplin oluşturmak. Ve eşimin haftanın yarısında şehirdışında olması, büyük kızımın hasta olup bir haftadır evde olması, eşimle aramızda gerginlik gibi sebeplerden ötürü çok kızdığım zamanlar oldu ama o kadar mı yani her güzel şeyi süpürdü mü... kafam Allak bullak Kızlar ağlayasım var gözlerim doluyor

Kaç günlük oldu, o kadar zor ki çok iyi anlıyorum seni bugün bizimki de eskiler gibi olmasa da krizdeydi. Buzuki kesmiyorsa başka sesler dene. Kurutma makinesi çalıştır en kötü. En kötü döneminde de sallıyorduk biz kuşum ya. Hamağa koyuncada ağlıyordu. Hızlı başlayıp yüksek eeee sesleri ile uyutuyorduk. Sallama yapar mısın bilmen tabi ama. Kimyon iç, kendini üşütme.. Kehribar bende aldım. Dene istersen.

Üzme kendini, insanlar zaman geçtikçe güzel şeyleri anımsarlar. Yakın hafıza hep kötü anılar için. Bu bizim için bile böyle bence. Şöyleki hepimizin zor zamanları olur öyle bir süreçten geçmişsin. Sesin yükselmiştir olabilir bir daha yükselmemesi içi ne yapmalısın üzülmek yerine ona kafa yor bence kuzum.

Misk adacayi olaraknalirsan o zararsiz artdehuile markasinin var bak istersen
Ben kehribardan cok memenunum 20 gunlukken taktim gaz sorunumuz olmadi sayilir kaka yapamamasina ragmen sicak cesmenin altina tut tazyiklinsu iyi gekiyor
Bakayım canım dediğine cok zor durumdayım ıkı bucuk aylık olduk ama devam ediyor hala baska bışeyımı var dıye düşünmeden edemiyorum yarın baska bı doktora göturcem bakalım

70 günlük olduk canım kimyon rezene içiyorum duydugum herseyı yapıyorum bu ara ayakta sallıyoruz mecbur bır saat sallarsak anca dalıyo bıraz .. Ben meme mama ikisınıde verıyorum ama artık kendimden şüphe ettım artık memeyı daha az verıyorum benım yuzumdenmi dıye. Yarın baska bı doktora göstercem inş bıraz ıyı gelcek tavsıyelerde bulunur zor dayanıyorum

Benimki hiç alismadigi için beşiği sallayinca hic etki etmiyor. Ama ben de deneyeyim sakinlestirip yatırma işini inşallah işe yarar canım ya

Çocuk akli canim daha 5 yaşında anlayacak senin neden yaptigini dahacogu şeyi algılayamiyor aglama ve git kizini òp icin açılır

Canim grubu neden bulamiyorum nereye bakacam formlarda bulamadimda
Canım arama kısmına 2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor yazarsan karşına çıkacaktır ben seni etiketleyeyim.

exixizimm son 1 saattir yaklaşık 15 defa yatırıp kaldırdım agladikca yok hala ağlıyor 5 dk aglatayim susar dedim susmadi iyice alevlendi napcam yaaa

Alışveriş merkezine gidiyorum pusette bir uyuyor ki sorma gitsin
3 saat dolaşırsan 3 saat
5 saat dolaşırsan 5 saat uyuyor
Eve gelince de içine birşey kaçıyor gece 3 e kadar ayakta
Erken uyutma çalışmaları işe yaramıyor bende
Diğer 3 evladım akşam erken yatar sabah kalkardı
Son numara kök söktürüyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…