2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kv costu. hergun 12 civari bebegi uyutup arabayla gezdirmeye cikiyorum. bugun terasta uyusun ben de uyuyayim diyordum. hemen atladinbebegi o ve kp gezdirceklermis ben uyurken.

dogumdan itibaren 3ayligina bizde, yaptigi her garipligi alttan aliyordum kotu niyetli degil diye. bebegimi oyle seyler soyleyerek seviyorki sanki ben bakiciyim o annesi. kp gelince biraz durulmustu, gene costu. en.buyuk hayali al bebegi sen buyut dememiz. ben ise gidip para kazanacakmisim o bebege bakacakmis. doldum biraz galiba.

biraxdan giyinip cikicam, ne musabet bensiz gezilirmi 2aylik bebekle.
Bizde de durum tam tersi gelsede baksa çocuğa diye bir yalvarmadığımız kaldı bakıcı aramaktan yoruldum artık hiç biri olmadı görüştüklerimin hala da arıyoruz keşke senin kayınvaliden gibi gelip hevesle baksada bende çalışsam içim rahat

Bizde de durum tam tersi gelsede baksa çocuğa diye bir yalvarmadığımız kaldı bakıcı aramaktan yoruldum artık hiç biri olmadı görüştüklerimin hala da arıyoruz keşke senin kayınvaliden gibi gelip hevesle baksada bende çalışsam içim rahat
Canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama civarinizda ki bir dükkana ilan filan assaniz en azından muhitinizden olur. İş yerindekilerden de mutlaka yardım iste. Bu konuda eli kolu uzun birileri oluyor. Büyük bir ilde isen şirketler var. Birde akraba çevreni düşün. Ay bana daha var ama bende de aynı dert var. Hoş benimki bakarım diyor ama ben istemiyorum çünkü yüksek ihtimal yarı yolda bırakır. Sağlığı elverişli değil ne bedenen ne ruhen

Kızlar bu wellcare d3 viyami ilacini kac ay kullanicz?

Kızlar yardım edin bızımkı ıkı gündür kendını yırtmaya basladı eşim işteyken etı kopmışcasına ağlıyor.. Napıcax boyle artık dayanamıyom

Esim d3 vitamin ilacinj almaya gitmis resmni göstermiş 400ıU olck die. Gtmis 1000 lik olani verms eczaci .esm aradi dedim alma ağir glir çocuğa 400 luk alman lazm eczacı demis doktor mi boyle dedi sanane kim dediyse dedi. Adam akilli resme baksaydin.:sinirli:

Böyle söyleyince benimki nankörlük gibi gorunebilir. Evlenirken es seciyoruz, kv ne cikarsa bahtina oluyor. Eminim sizin durumunuz icin benim kv cok iyi olurdu. Ona sorsaniz o da beni degil sizin gibi dusunen birini gelin olarak tercih ederdi.

Onunla aramizda bakis acisi, tercih, karakter farki var. Benim itirazim yaklasimina.

Ben amerikadaydim is icin, sirf cocuk sahibi olalim ve kendimiz buyutebilelim diye ayrildik(orada annelik izni 3 aydi ve benim vize durumu nedeniyle ise donmem gerekiyordu). Kayinvalideyse, 'gitmeden yapacaktinizbir cocuk, bana birakacaktiniz simdiye 4-5 yasinda olmustu' diyor.
Baskasi buyutecekse ben neden cocuk yapiyorum. tabi burda sartlar da onemli ben 2 yasindan sonra ise donebilecegim ve evde cocuga bakacak biri olmasina gerek olmayan bir duzeni tercih ettim.

Simdi de bana '9 ay sonra ise don ben bakarim' diyor. Surekli kendi oglunu en dogru sekilde kitaplarla büyüttüğünü anlatan, kendi dogrusu disinda dogru kabul etmeyen ve dolayli olarak size onlari yaptirmaya calisan asiri sahiplenici birine cocugu bak diye verirseniz, o cocukla annesi olarak nasil bir iliskiniz olacak?

buyuk ihtimalle baska cocugum olmayacak, bunu da bilerek isteyerek yaptik, kendimiz buyutelim istiyoruz. Zorluklari olsa da cocuk buyutmenin insana yasattugi pek cok haz, ogrettigi pek cok sey var. Bunu da kendi cocugumda yasayacagim. Kendi annemi erken kaybettim, cocugumla guzel bir bagim olsun istiyirum. Tabi allah korusun hastalık olum veya baska zorunluluk durumlarında cocuga bakacak biri oldugunu bilmek guzel.

Kızlar gündüz uykularını ne yapıyorsunuz benimki memede uyuyor daliyor da ama yerine ya da ana kucağına bıraktığım an uyanıyor zaten emmeden asla uyumuyor .Emzik denedim bir kac tane tutmadı diger markaları da denemeye devam edeceğim ama var mı yöntem bulan?
disarida acik havada balkonda veya bebek arabasinda deneyebilisin.

Back