- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #77.921
Bizdede var azicik gayet normal telas etme. Dıştan temizle ama icine müdahale etme.bebeklerin kulaklarında normal akıntı oluyor mu ? mesela senin oğluşta?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizdede var azicik gayet normal telas etme. Dıştan temizle ama icine müdahale etme.bebeklerin kulaklarında normal akıntı oluyor mu ? mesela senin oğluşta?
hıh o anlattığın gibi..kir o halde tamam :)Akinti mi diyim bilmiyorum ama sari pislik tam kulak deliginin cikisinda oluyor icini ellemiyorum kesinlikle ama disini temizliyorum bi temizle o disini kulak deliginin cevresini takip et bakalim bide enfeksiyon falan olsa ayni anda iki kulakta zor yani
tamam canım çok sağolBizdede var azicik gayet normal telas etme. Dıştan temizle ama icine müdahale etme.
Normal canim oyleyse onun kulagi kendini temizliyor zaten o disini alirsan yeterhıh o anlattığın gibi..kir o halde tamam :)
Canım bana da doktor sütün az ve kaliteli olmayabilir demişti. Ben artırmak için çabaladım. Öncelikle mama veriyorum diye kendini üzme önemli olan tabi ki beboşların sağlıkla büyümesi ve kilo alması eğer sütünün yetecegini dusunuyorsan ve daha önce denemediysen doktorun ya da Asm deki ebe ile konuş. 3 gün sadece anne sütü vereceğim de. 3 gün sonunda kilo alımına bak. Eğer kilo alımı yeterli miktardaysa mamayi bırakırsın, değilse de mama meme devam edersin.Sağlık ocağından geldik. 3 tane aşı oldu. Çok ağladı bir tanesi çok acıtırmışboyu 61 cm olmuş ama kilo 600 gram almış maalesef
sınırda dediler. Çok üzüldüm kızlar. 4777 gram. Mamayı arttır dediler bana
4 sefer vereceğim mecburen. Sağma makinasında aldım ama bir işe yarayacagını düşünmüyorum dün sağdım az geldi. Ya da sütüm yaramıyor çocuğa. Zaten ağlıyor çocuk hep demekki açmış.
![]()
Ben cok yapamadim ama power pump dene istersen sut artirmak icinmisSağlık ocağından geldik. 3 tane aşı oldu. Çok ağladı bir tanesi çok acıtırmışboyu 61 cm olmuş ama kilo 600 gram almış maalesef
sınırda dediler. Çok üzüldüm kızlar. 4777 gram. Mamayı arttır dediler bana
4 sefer vereceğim mecburen. Sağma makinasında aldım ama bir işe yarayacagını düşünmüyorum dün sağdım az geldi. Ya da sütüm yaramıyor çocuğa. Zaten ağlıyor çocuk hep demekki açmış.
![]()
Sulu yemek olacak :))Kizlar fazla suku yenek yapip kalanini konserveleyen var mi acil durumlar icin?
Bebeklerde ishal zor ayirt edilirmis cunku normal kakalari da sulu olurmus biz gunde 1 sefer yapiyoruz hafif sulu sma mama yesile dondurup kati yapmisti onu biraktim yine sulu oldu uzulme bence nornal gibiMoralim bozukbnm yavrum haka ishal aslinda ishalde denirmi blmiyorm kakaas sulu ama cok fazka kaka yaomiyor ishal olsa cok yapar die düşünüyorm ilacı verdm kustu gunde sadece bir kere 5 damla kustugu icin versem mi birdaha ? Offfft
![]()
Bnm bilgim yokarkadaşlar acil !! kızımın iki kulağından da akıntı gelmiş sarı renkte az miktarda..huysuzluk vs yok..acil doktora gitmeli miyim normal mi yoksa
Günde beş damla ne ilacı? Benim kızın kakası da çok sulu valla öylece yaşayıp gidiyoruz:)Moralim bozukbnm yavrum haka ishal aslinda ishalde denirmi blmiyorm kakaas sulu ama cok fazka kaka yaomiyor ishal olsa cok yapar die düşünüyorm ilacı verdm kustu gunde sadece bir kere 5 damla kustugu icin versem mi birdaha ? Offfft
![]()
Nasıl bıraktın sallamayı? Ağlamasına mı izin verdin? Kızım uykuya zor dalıyor ve uykusu çok hafif. Uzun süre sallamak zorunda kalıyorum ve bu durum beni üzüyorBunu bende sormustum 2 hafta once artik uyuduktan sonra sallamiyorum
Nasil oldu dersen sallamayi biraktim uyurken zamanla.alisti galiba
Benim kizinda bir kulaginda sabahlari oluyordu doktor pislik dedi bakti bir sey yok seninkide 9yledir belki ama doktora gitmreni tavsiye ederim canimarkadaşlar acil !! kızımın iki kulağından da akıntı gelmiş sarı renkte az miktarda..huysuzluk vs yok..acil doktora gitmeli miyim normal mi yoksa
Emdikten sonramı yapayım yoksa emmeden önce mi?Ben cok yapamadim ama power pump dene istersen sut artirmak icinmis
Eki Görüntüle 2197291
Canım çok ağlıyor yavrum bildiğin aç. Akşamda uyumuyor gündüz zaten uyumuyor iyice perişan oluruz. Sağıma devam edeceğim artık inş günün birinde artarCanım bana da doktor sütün az ve kaliteli olmayabilir demişti. Ben artırmak için çabaladım. Öncelikle mama veriyorum diye kendini üzme önemli olan tabi ki beboşların sağlıkla büyümesi ve kilo alması eğer sütünün yetecegini dusunuyorsan ve daha önce denemediysen doktorun ya da Asm deki ebe ile konuş. 3 gün sadece anne sütü vereceğim de. 3 gün sonunda kilo alımına bak. Eğer kilo alımı yeterli miktardaysa mamayi bırakırsın, değilse de mama meme devam edersin.
Sağma makinası da ise yaramıyor diye düşünme, fırsat bulduğunda sagmaya devam et![]()
Doktor vrdi cnm İshal die..bnde düşünmeden kndimi alamıyorum acaba grckdden İshal mi. Gun boyu cok fazla yapmiyirm cnkuGünde beş damla ne ilacı? Benim kızın kakası da çok sulu valla öylece yaşayıp gidiyoruz:)
Cok.sevindim.canim bende seni etiketlwyecektim gecmis olsun cok cok gelir bence yada kuruntu yapiyosundur sana oyle geliyordur
Düzelir bence ya hatta psikolojik olarak öyle hissediyor bile olabilirsin. Çok geçmiş olsun, Buda geçer kuşum emzirmeye devam
Gunduz uykusu diye bisey mi varmis :)) bizimki gunduz dalma kapma oyle bes on dk lik kestirmeler yapiyor yece uyudugu icin gunduzu sıkıntı yapmiyorum. Emzik ablasida almamisti kendide almiyor paşa hazretleri :)Kızlar gündüz uykularını ne yapıyorsunuz benimki memede uyuyor daliyor da ama yerine ya da ana kucağına bıraktığım an uyanıyor zaten emmeden asla uyumuyor .Emzik denedim bir kac tane tutmadı diger markaları da denemeye devam edeceğim ama var mı yöntem bulan?
Ama çok huysuzluk yapıyor benimki uyumadigi içinGunduz uykusu diye bisey mi varmis :)) bizimki gunduz dalma kapma oyle bes on dk lik kestirmeler yapiyor yece uyudugu icin gunduzu sıkıntı yapmiyorum. Emzik ablasida almamisti kendide almiyor paşa hazretleri :)