2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Akinti mi diyim bilmiyorum ama sari pislik tam kulak deliginin cikisinda oluyor icini ellemiyorum kesinlikle ama disini temizliyorum bi temizle o disini kulak deliginin cevresini takip et bakalim bide enfeksiyon falan olsa ayni anda iki kulakta zor yani
hıh o anlattığın gibi..kir o halde tamam :)

Sağlık ocağından geldik. 3 tane aşı oldu. Çok ağladı bir tanesi çok acıtırmış:KK43: boyu 61 cm olmuş ama kilo 600 gram almış maalesef :KK43: sınırda dediler. Çok üzüldüm kızlar. 4777 gram. Mamayı arttır dediler bana :KK43: 4 sefer vereceğim mecburen. Sağma makinasında aldım ama bir işe yarayacagını düşünmüyorum dün sağdım az geldi. Ya da sütüm yaramıyor çocuğa. Zaten ağlıyor çocuk hep demekki açmış. :KK43:
Canım bana da doktor sütün az ve kaliteli olmayabilir demişti. Ben artırmak için çabaladım. Öncelikle mama veriyorum diye kendini üzme önemli olan tabi ki beboşların sağlıkla büyümesi ve kilo alması eğer sütünün yetecegini dusunuyorsan ve daha önce denemediysen doktorun ya da Asm deki ebe ile konuş. 3 gün sadece anne sütü vereceğim de. 3 gün sonunda kilo alımına bak. Eğer kilo alımı yeterli miktardaysa mamayi bırakırsın, değilse de mama meme devam edersin.
Sağma makinası da ise yaramıyor diye düşünme, fırsat bulduğunda sagmaya devam et ;)

Sağlık ocağından geldik. 3 tane aşı oldu. Çok ağladı bir tanesi çok acıtırmış:KK43: boyu 61 cm olmuş ama kilo 600 gram almış maalesef :KK43: sınırda dediler. Çok üzüldüm kızlar. 4777 gram. Mamayı arttır dediler bana :KK43: 4 sefer vereceğim mecburen. Sağma makinasında aldım ama bir işe yarayacagını düşünmüyorum dün sağdım az geldi. Ya da sütüm yaramıyor çocuğa. Zaten ağlıyor çocuk hep demekki açmış. :KK43:
Ben cok yapamadim ama power pump dene istersen sut artirmak icinmis
_20181012_143115.JPG

Moralim bozuk :KK61: bnm yavrum haka ishal aslinda ishalde denirmi blmiyorm kakaas sulu ama cok fazka kaka yaomiyor ishal olsa cok yapar die düşünüyorm ilacı verdm kustu gunde sadece bir kere 5 damla kustugu icin versem mi birdaha ? Offfft:KK61:
Bebeklerde ishal zor ayirt edilirmis cunku normal kakalari da sulu olurmus biz gunde 1 sefer yapiyoruz hafif sulu sma mama yesile dondurup kati yapmisti onu biraktim yine sulu oldu uzulme bence nornal gibi

Son düzenleme:
Moralim bozuk :KK61: bnm yavrum haka ishal aslinda ishalde denirmi blmiyorm kakaas sulu ama cok fazka kaka yaomiyor ishal olsa cok yapar die düşünüyorm ilacı verdm kustu gunde sadece bir kere 5 damla kustugu icin versem mi birdaha ? Offfft:KK61:
Günde beş damla ne ilacı? Benim kızın kakası da çok sulu valla öylece yaşayıp gidiyoruz:)

Bunu bende sormustum 2 hafta once artik uyuduktan sonra sallamiyorum
Nasil oldu dersen sallamayi biraktim uyurken zamanla.alisti galiba
Nasıl bıraktın sallamayı? Ağlamasına mı izin verdin? Kızım uykuya zor dalıyor ve uykusu çok hafif. Uzun süre sallamak zorunda kalıyorum ve bu durum beni üzüyor

arkadaşlar acil !! kızımın iki kulağından da akıntı gelmiş sarı renkte az miktarda..huysuzluk vs yok..acil doktora gitmeli miyim normal mi yoksa
Benim kizinda bir kulaginda sabahlari oluyordu doktor pislik dedi bakti bir sey yok seninkide 9yledir belki ama doktora gitmreni tavsiye ederim canim

Canım bana da doktor sütün az ve kaliteli olmayabilir demişti. Ben artırmak için çabaladım. Öncelikle mama veriyorum diye kendini üzme önemli olan tabi ki beboşların sağlıkla büyümesi ve kilo alması eğer sütünün yetecegini dusunuyorsan ve daha önce denemediysen doktorun ya da Asm deki ebe ile konuş. 3 gün sadece anne sütü vereceğim de. 3 gün sonunda kilo alımına bak. Eğer kilo alımı yeterli miktardaysa mamayi bırakırsın, değilse de mama meme devam edersin.
Sağma makinası da ise yaramıyor diye düşünme, fırsat bulduğunda sagmaya devam et :KK66:
Canım çok ağlıyor yavrum bildiğin aç. Akşamda uyumuyor gündüz zaten uyumuyor iyice perişan oluruz. Sağıma devam edeceğim artık inş günün birinde artar

Cok.sevindim.canim bende seni etiketlwyecektim gecmis olsun cok cok gelir bence yada kuruntu yapiyosundur sana oyle geliyordur

Düzelir bence ya hatta psikolojik olarak öyle hissediyor bile olabilirsin. Çok geçmiş olsun, Buda geçer kuşum emzirmeye devam

Sağolun kızlar, psikolojim bozuldu gerçekten Allah’a şükür Suan atlattık gibi ama cok etkilendim
Emzirme konusuna gelince bebeğim az emiyor hiriltimiz geçmiyor malesef rahat ememedihi icin bırakıyor az az emip. Hırıltısı da çene yapısın bağlı olabilirmiş bu da zaman Alicak geçmesi icin.

Kızlar gündüz uykularını ne yapıyorsunuz benimki memede uyuyor daliyor da ama yerine ya da ana kucağına bıraktığım an uyanıyor zaten emmeden asla uyumuyor .Emzik denedim bir kac tane tutmadı diger markaları da denemeye devam edeceğim ama var mı yöntem bulan?

Kızlar gündüz uykularını ne yapıyorsunuz benimki memede uyuyor daliyor da ama yerine ya da ana kucağına bıraktığım an uyanıyor zaten emmeden asla uyumuyor .Emzik denedim bir kac tane tutmadı diger markaları da denemeye devam edeceğim ama var mı yöntem bulan?
Gunduz uykusu diye bisey mi varmis :)) bizimki gunduz dalma kapma oyle bes on dk lik kestirmeler yapiyor yece uyudugu icin gunduzu sıkıntı yapmiyorum. Emzik ablasida almamisti kendide almiyor paşa hazretleri :)

Gunduz uykusu diye bisey mi varmis :)) bizimki gunduz dalma kapma oyle bes on dk lik kestirmeler yapiyor yece uyudugu icin gunduzu sıkıntı yapmiyorum. Emzik ablasida almamisti kendide almiyor paşa hazretleri :)
Ama çok huysuzluk yapıyor benimki uyumadigi için:(

Back