Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlık ocağından geldik. 3 tane aşı oldu. Çok ağladı bir tanesi çok acıtırmış boyu 61 cm olmuş ama kilo 600 gram almış maalesef sınırda dediler. Çok üzüldüm kızlar. 4777 gram. Mamayı arttır dediler bana 4 sefer vereceğim mecburen. Sağma makinasında aldım ama bir işe yarayacagını düşünmüyorum dün sağdım az geldi. Ya da sütüm yaramıyor çocuğa. Zaten ağlıyor çocuk hep demekki açmış.
Moralim bozuk bnm yavrum haka ishal aslinda ishalde denirmi blmiyorm kakaas sulu ama cok fazka kaka yaomiyor ishal olsa cok yapar die düşünüyorm ilacı verdm kustu gunde sadece bir kere 5 damla kustugu icin versem mi birdaha ? Offfft
Medela calma almani oneririm yavas akisla memeden uzaklasti isyan cikariyordu emmek istemiyordu mdedelayi alinca o gecti simdi hem meme hem mama emerken sorunn yok
Biz varız canım. Pusette salladım bir süre. Şimdi memede uyuyor. Pusete koyup sallasam da uyumuyor.
Bir gün vazgecirecegim bu pusetten dedim. Denedim, aslında pes edip yeniden pusete gecmistim ki benim minnoş memede uyumaya başladı.
Benimle kiyaslaman dogru olmaz ben iki cocuk emziriyorum ama evet oyleydi ilk zaman az geliyor savdikca sut artiyor ozelden detaylari yazarim sana şimdi.
Salla canim uyusun sonra yavas yavas azlatirsin ben oyle yaptim mesela su an memede uyuyor koyiyorum.yataga ağlıyor uyusun da diyorum bende nasil uyursa
Kizlar hamilelikte hic catlagim olmadi meme ve karin ama atlas kuvezden cikti meme altlarimda kirmizi derin catlaklar oldu ben catlak kremi kullanabilir miyim
Bunu ben de merak ediyorum. Öncesinde hiçbir şey yoktu, doğumdan sonra iki mememin etrafında da kırmızı çatlaklar oluştu. Acaba artık çok mu geç yoksa birşeyler kullansak faydası olur mu?
Akinti mi diyim bilmiyorum ama sari pislik tam kulak deliginin cikisinda oluyor icini ellemiyorum kesinlikle ama disini temizliyorum bi temizle o disini kulak deliginin cevresini takip et bakalim bide enfeksiyon falan olsa ayni anda iki kulakta zor yani