2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlık ocağından geldik. 3 tane aşı oldu. Çok ağladı bir tanesi çok acıtırmış:( boyu 61 cm olmuş ama kilo 600 gram almış maalesef :( sınırda dediler. Çok üzüldüm kızlar. 4777 gram. Mamayı arttır dediler bana :( 4 sefer vereceğim mecburen. Sağma makinasında aldım ama bir işe yarayacagını düşünmüyorum dün sağdım az geldi. Ya da sütüm yaramıyor çocuğa. Zaten ağlıyor çocuk hep demekki açmış. :(

Moralim bozuk :KK61: bnm yavrum haka ishal aslinda ishalde denirmi blmiyorm kakaas sulu ama cok fazka kaka yaomiyor ishal olsa cok yapar die düşünüyorm ilacı verdm kustu gunde sadece bir kere 5 damla kustugu icin versem mi birdaha ? Offfft:KK61:

Biz varız canım. Pusette salladım bir süre. Şimdi memede uyuyor. Pusete koyup sallasam da uyumuyor.
Bir gün vazgecirecegim bu pusetten dedim. Denedim, aslında pes edip yeniden pusete gecmistim ki benim minnoş memede uyumaya başladı.

Bunu bende sormustum 2 hafta once artik uyuduktan sonra sallamiyorum
Nasil oldu dersen sallamayi biraktim uyurken zamanla.alisti galiba
şimdi ben nasıl yapayım sallamasam sanki hiç uyumaz gibime geliyor :)

Öyle mi diyorsun seninde öylemiydi? Senin kaç çıkıyor canım? Günde kaç sefer sağıyım. Fazlası zarar mı? Nasıl sağayım bana önerilerim var mı?
Benimle kiyaslaman dogru olmaz ben iki cocuk emziriyorum ama evet oyleydi ilk zaman az geliyor savdikca sut artiyor ozelden detaylari yazarim sana şimdi.

arkadaşlar acil !! kızımın iki kulağından da akıntı gelmiş sarı renkte az miktarda..huysuzluk vs yok..acil doktora gitmeli miyim normal mi yoksa

Kizlar hamilelikte hic catlagim olmadi meme ve karin ama atlas kuvezden cikti meme altlarimda kirmizi derin catlaklar oldu ben catlak kremi kullanabilir miyim
Bunu ben de merak ediyorum. Öncesinde hiçbir şey yoktu, doğumdan sonra iki mememin etrafında da kırmızı çatlaklar oluştu. Acaba artık çok mu geç yoksa birşeyler kullansak faydası olur mu? :KK17:

bebeklerin kulaklarında normal akıntı oluyor mu ? mesela senin oğluşta?
Akinti mi diyim bilmiyorum ama sari pislik tam kulak deliginin cikisinda oluyor icini ellemiyorum kesinlikle ama disini temizliyorum bi temizle o disini kulak deliginin cevresini takip et bakalim bide enfeksiyon falan olsa ayni anda iki kulakta zor yani

Back