2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir şey takıldı aklıma, buzluktan çözdürdüğümüz süt yine 3 saat odasıcaklığında bekleyebilir mi ?
Olur da kuaföre gidersem diye düşüncelerdeyim de

Mesela ilk çaliştırdım hangi tuşa basmalıyım hangisi masaj tuşu? Çok az çıkıyor benim ya bir kaç kez sağdım 50 cl anca çıktı. Moralim bozuldu
Asagidaki tus acma kapama ilk acildiginda emme yani masaj modunda aciliyor hizini artirsbilirsin yukardaki modu degistiriyor 1 kere basarsan sagma moduna direk gecer
50 ciktiysa sukret benm ilacla 15 geliyor :(

bebeğini salllamadan uyutan var mı? yada şöyle sorayım sallayarak uyutup sonra bırakabilen var mı :)
Biz varız canım. Pusette salladım bir süre. Şimdi memede uyuyor. Pusete koyup sallasam da uyumuyor.
Bir gün vazgecirecegim bu pusetten dedim. Denedim, aslında pes edip yeniden pusete gecmistim ki benim minnoş memede uyumaya başladı.

Bn bazen biberonla veriyorm meme reddi olmadi.

Biberonla veriyorum ben
Sürekli vermediğim için henüz reddetmeye kalkmadı

N nicki_mouse biberon vermeni tavsiye ederim ise başlayacaksin kasikla o is oolma yurumez biraz buyuk olsa direkt alıştırma bardagi tavsiye ederdim ama onun icinde kucuk. Biberon denemesi yap biberonu almayabilir benim kizim hicbir şekilde almamisti biberonu hic vermediğim icin. Suan evde olmama ragmen gunde bir kez bilhassa gece biberonla sut veriyorum ogluma acil durumlarda biberonu reddetmesin diye. Meme reddine gelince kizim ne emzik ne biberon hic kullanmamasina ragmen iki kez meme reddi yasadik uzun ugraslar sonucu meme asigi alarak devam etti hala ediyor. Yani meme reddi yasayacaksan biberon var yok farketmiyor.

Ben inatla hep kaşıkla içirdim ama biraz araştırınca alıştırma bardağı diye bir şey duydum 3 aylıkken falan kullanılıyor anladığım kadarıyla , ayrıntısını daha bilmiyorum ama ben de işe başladığımda kullanabilirim
Öncelikle teşekkür ederim. Biraz büyük olsa alıştırma bardağı benim de aklımdaydı ama beceremez sanıyorum. Biberona mecbur kalacağız gibi. Peki akışı ağır biberon tavsiyeniZ var mı?

Sallamaya alıştırmak için neler yapıyorum ama alışmıyor
Tamamen çocuğun isteğine bağlı gelişen şeyler bunlar
İstemeyen asla alışmıyor

Bacım büyüyünce dava filan açmaz
Aksine çok övünecek :KK70::cool:
Hmm hadi bakalımm:KK70:

Öncelikle teşekkür ederim. Biraz büyük olsa alıştırma bardağı benim de aklımdaydı ama beceremez sanıyorum. Biberona mecbur kalacağız gibi. Peki akışı ağır biberon tavsiyeniZ var mı?
Medela calma almani oneririm yavas akisla memeden uzaklasti isyan cikariyordu emmek istemiyordu mdedelayi alinca o gecti simdi hem meme hem mama emerken sorunn yok

bebeğini salllamadan uyutan var mı? yada şöyle sorayım sallayarak uyutup sonra bırakabilen var mı :)
Gündüzleri sallayarak uyutuyordu kv hatta başından hiç ayrılmadan sallıyordu ayılıyordu sürekli. Şimdi gündüzleri rutin bir uyuma şekli yok. Kucakta gezmekten çok hoşlandığı için bebek arabası evde. Onunla takılırken bir bakıyorum mayışıyor. Kucağıma alıp sadece pişpişliyorum, gözler dalınca yüz üstü yatırıp biraz daha pişpişleyip uyutuyorum. Bazen kucakta gezerken mayışıyor, bazen pusette mayışıyor. Bazen konuşurken müzik dinlerken hatta.. Uyku sinyali alınca pişpişlemeye başlıyorum. Tabiki müzik hep var. Gece de karanlık oda da hep aynı müzik ile (gündüz o müziği hiç açmıyorum, uyku rutinimiz bu) emziriyorum bazen emerken dalıyor, bazen kucağımda pişpişlerken, bazen yatağında pişpişlerken. Ama sallamıyorum.

Back