- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
İnşllah canımBenim 22-25 gün gibi sürüyordu döngüm. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Sızlama gibimi oluyorKizlar sol kasigim cok batiyor agriyor ani bi hareket sonrası sizin de oyle mi?
Ayy cnmmm agzin dilin bal yesin insallah katilirim araniza Bakalim son 2 deneme onur haftayada yani 8i 9u gibi belli olur insallaahÇabuçak çalışmaları bitir gel yanımıza:)
İnşllah inşllah Allah gönlüne göre verir listede yerini alırsın buralar fasulye dolsun:))Ayy cnmmm agzin dilin bal yesin insallah katilirim araniza Bakalim son 2 deneme onur haftayada yani 8i 9u gibi belli olur insallaah
Kiz hic listeye bakmadinmi En tepede ben varim ahahah cabuk gaza geldim ama sanirim husran :)İnşllah inşllah Allah gönlüne göre verir listede yerini alırsın buralar fasulye dolsun:))
Gozun aydin cnmmmm cok sevindim hayirlisiyla alirsin kucagina insallaahhhHerkese iyi aksamlar bende evde test yaptım pozitif insallah aksilik olmazsa ikinci annelıgım yarin kan verecem herkese hayırlı haftalar olur bu arada son adet tarıhımı gununu unuttum
Sanki bicak saplaniyor gibiSızlama gibimi oluyor
Bi arkadasim daha var da cnm cok yogun akintim var demisti .Daha keseyi gormeyince insan endiseleniyorBendede yok herkeste akıntı olacak diye birsey yok. Herseyi kafana takma
Cnm cok yogun akintisi varsa mantar yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir arkadaşında doktoruna danissin hamilelikte cok buyuk tehlike çünküBi arkadasim daha var da cnm cok yogun akintim var demisti .Daha keseyi gormeyince insan endiseleniyor
1.sayfadaBu liste nerde ya
Ay kuzum ya öyle afaki konuştum yani yaztımKiz hic listeye bakmadinmi En tepede ben varim ahahah cabuk gaza geldim ama sanirim husran :)
Merhaba cnm aramiza hosgeldinnHerkese merhaba,
Bende ağustos annesi olucam inşallah.geçen hafta öğrendim gebeliğimi.sat 27 ekim.bu cuma keseyi göreceğim inşallah.allah bütün meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.aminnn
Teşekkür ederimmMerhaba cnm aramiza hosgeldinn
Benim yakın arkadaşım tüp bebek tedavisi oluyordu. Doktora Folik asit başlayayım dedi. Doktoru bunları söylemiş ve hatta ben hiç vermiyorum demis. Isterseniz internete folik asit otizim ilişkisi yazın araştırın. Folik asit kullanmayın demiyorum ama folbiol almayın eğer risk grubunda değilseniz.Folbiol 5 mg verdi doktor bende bir aydır içiyordum
Aynen bende folbiol 5 mg ama kırıp kullanıyorum yarımFolbiol 5 mg verdi doktor bende bir aydır içiyordum