2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada folik asit takviyesi için folbiol gibi yüksek folik asit içeren ilaçlar almayın. Folik asit fazlası ve otizim arasında ilişki olduğuna dair çalışmalar yapıldı. Bizim günlük ihtiyacımız 400mcg. Bunun için folidoce alabilirsiniz. Hem 400 mcg hem de b12 var. Bazı doktorlar fazla olanı verebiliyor. Nasil olsa fazlasını vücut atıyor diye. Aslında tamamen atmıyormuş ve otistik çocuk riski olabiliyormuş. En azindan sorup oyle kullanın arkadaslar

Herkese merhaba,

Bende ağustos annesi olucam inşallah.geçen hafta öğrendim gebeliğimi.sat 27 ekim.bu cuma keseyi göreceğim inşallah.allah bütün meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.aminnn
Merhaba cnm aramiza hosgeldinn

Folbiol 5 mg verdi doktor bende bir aydır içiyordum
Benim yakın arkadaşım tüp bebek tedavisi oluyordu. Doktora Folik asit başlayayım dedi. Doktoru bunları söylemiş ve hatta ben hiç vermiyorum demis. Isterseniz internete folik asit otizim ilişkisi yazın araştırın. Folik asit kullanmayın demiyorum ama folbiol almayın eğer risk grubunda değilseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…