- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Sen benden önce gidiceksin yaz burdan gelişmeleri olur muBen yarın gidicem inşllah görürüm dktrdan sonra haber vericem sizlere
Tabiki haber veririm benim erken döllenme oldu muhtemelen görünür diye düşünüyorumSen benden önce gidiceksin yaz burdan gelişmeleri olur mu
Benim de bacağıma vuruyor hic sorma. Her ne kadar sol kasıkta batma olsa da rahmin bütünü alt karin komple ağrıyor. Herkes beta takibi yapıyor mu?Kuzular bu adet ağrılarından öyle çok korkuyorum ki normal ama diymi sizdede varmı beni bacağımada vuruyor ağrısı bide bulantım çok
Bende cars.gidicem ins.yarin gidenler yazabilir mi?Yarın akşam gidicez
Ben yaptıramıyorum hatta hiç yaptırmadım çünkü bulunduğum ülkede YokBenim de bacağıma vuruyor hic sorma. Her ne kadar sol kasıkta batma olsa da rahmin bütünü alt karin komple ağrıyor. Herkes beta takibi yapıyor mu?
Ben gidicem yarın yazıcam burdan sizlere neler olduğunuBende cars.gidicem ins.yarin gidenler yazabilir mi?
Sen batum da misin?benim döngum genelde 28 diKızlar birde döngünüz ne kadar sürüyordu normalde
Yok canım Batum’a 2 saat uzaklıktayım Batum’u geçiyorsun yaniSen batum da misin?benim döngum genelde 28 di
Hadi hayırlı pozitif öğrende gel yanımıza inşllahKzlar bat 1 aralk az kaldi bende beklyrm sonucu
Benim 22-25 gün gibi sürüyordu döngüm. Yarın güzel haberlerini bekliyoruzKızlar birde döngünüz ne kadar sürüyordu normalde
İns canm olursa bebegmle ayni gun dogucam cok sansliym galiba:) olursaHadi hayırlı pozitif öğrende gel yanımıza inşllah
Dogrudur cnm ama ben cok sabirsizdim kendim istedim sukurde bisicik olmadi. O sebeple ins gebe kalirsam 7.haftada falan gidecem sabredecem insallaaahhh :))Benim doktorum mecbur kalmadıkça alttan muayene etmiyor ilk gebeligimde 39 haftada etmisti oda çatı muayenesi:)
Benim de 25 ekim :)Benimde 25 ekim
Çabuçak çalışmaları bitir gel yanımıza:)Yeni gelen hamisler hepiniz hosgeldiniz topigimizecok guzel paylasimlarimiz olur inss bende araniza tez zamanda dahil olurum.. listeye eklenmek istenen arkidisler özelden yazarsa eklerim