- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Ozaman kalp atışınıda duyarsın inşllah canım benim de erken döllenme diye umudum var bide ben sizler gibi kan testi yaptıramıyorum daha çok meraktayım idrar tahliliyle gebe olduğumu anladım bulunduğum ülkede kan testi Yok maalesef çok merak ediyorum korkuyorum sürekli ıslaklık ağrı oldukça adet olacağım diye23 ekimde bitmişti canım
Ben cok erken anladım ki geç döllenme var adet tarihine göre 1 aylık kana göre daha 3haftalık yok ama insan hissediyo bide düsük tehlikem var 3 4 gün kahve rengi akıntım oldu doktor 13 gün rapor verdi sadece tuvalete kalk dedi yatıyorum öylece
Ozaman kalp atışınıda duyarsın inşllah canım benim de erken döllenme diye umudum var bide ben sizler gibi kan testi yaptıramıyorum daha çok meraktayım idrar tahliliyle gebe olduğumu anladım bulunduğum ülkede kan testi Yok maalesef çok merak ediyorum korkuyorum sürekli ıslaklık ağrı oldukça adet olacağım diye
O kanama genelde yerleşme de oluyor canım ama her ihtimale karşı dktra belki dinlenmeni söylemiştir dikkat et kendine şimdi annelik duygusu içine girdiği için hazır güzel iyi anne olursun inanıyorumBen cok erken anladım ki geç döllenme var adet tarihine göre 1 aylık kana göre daha 3haftalık yok ama insan hissediyo bide düsük tehlikem var 3 4 gün kahve rengi akıntım oldu doktor 13 gün rapor verdi sadece tuvalete kalk dedi yatıyorum öyleceben daha hazır değildim süpriZ oldu umarım siz bukadar isterken olur ve sağlıklı olur
Maşallah canım nerdeyse testin içinden çıkıp anne dicek bildiğin kırmızıyıda geçmiş bordo olmuş artıkBu kadar teste yanılma olmaz ki diymi hem günlermde geçti zaten bide koyulaştı iyice öyle sabah idrarıyl falan da yapmamıştım korkuyorum ama tabi yinede kan tahlili yapamadığım için ama fasulyem orda hissediyorum tabi:) bürün hamişler sağlıkla kucağına alsın inşllah isteyenlere de hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin
Yok canım öyle değil yani kan testi komple Yok yani kanda gebeliğe bakmayı bilmiyorlar Gürcistandayım ben Türkiye nin 10 20 sene önce kırsalını düşün öyle Yok yani:)Maşallah canım nerdeyse testin içinden çıkıp anne dicek bildiğin kırmızıyıda geçmiş bordo olmuş artık
Ama ben olsam kan tahlili için adet günümü hatırlamıyorum baya geçti derdim test yapsınlar diye :)))))
Bendede yok herkeste akıntı olacak diye birsey yok. Herseyi kafana takmaKizlar ya akintiniz var mi herkeste akinti oluyormus bende akinti oyle yok 2 gunde 1 kez fln geliyor olmasi mi gerekiyor(
Bende de azaltı canı geçen hafta çoktu ama şimdi benim de az oluyorKizlar ya akintiniz var mi herkeste akinti oluyormus bende akinti oyle yok 2 gunde 1 kez fln geliyor olmasi mi gerekiyor(
Sürekli bir akıntı bende de yok. Bazen regl olduğumu zannedecek kadar akıntı oluyor o kadar. Kendimizi dinledikçe problem arıyoruz inan ki. Ben de ağrılarımı kafaya takıyorum. Cok şükür bugün rahatladım.Kizlar ya akintiniz var mi herkeste akinti oluyormus bende akinti oyle yok 2 gunde 1 kez fln geliyor olmasi mi gerekiyor(
Benim doktorum mecbur kalmadıkça alttan muayene etmiyor ilk gebeligimde 39 haftada etmisti oda çatı muayenesi:)Hadi cnn benim ilk gebeligimde 500 kusur de alttan ultrasonla bakti görmüştü
Aynen 25 EkimRegl en son 25 ekim miydi canim senin de dogum ayni gunu gosteriyor cunku ikimizn de 1 agustos
Aynen sol kasık batması arada adet ağrısı akıntı,iki gecedir iki saatte bir kalkıyorum ben ki deliksiz uyuyan ben sanki daha yeni yemek yemişim gibi midemi ağzımda hissediyorum hep tokum sankiSol kasık batma ile beraber iç basak kası ağrıyan, cekiliyormus gibi olan var mı
Bulantı benim iki kere oldu. Heyecanlandığım zaman oldu.
Onun haricinde regl ağrısı yaşıyorum
Benimde 25 ekimAynen 25 Ekim
Ben yarın gidicem inşllah görürüm dktrdan sonra haber vericem sizlereSAT 25 ekim olanlar keseyi gördünüz mu
SAT 25 ekim olanlar keseyi gördünüz mu