2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Ağustos anneleri,
Pazartesi gunu aranızda olup olmayacağım netleşecek... Dua edin bana lütfen...

Allah herkesin gönlüne göre versin. Öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Zamana gelince ağustos annesi olacam diye stres yapmayın. Stres tutmasını zorlaştırıyor. Herşeyin hayırlısını isteyelim. Rabbim ne zaman can vereceğini biliyor bize sabırla beklemek düşüyor...

Sol kasık batma ile beraber iç basak kası ağrıyan, cekiliyormus gibi olan var mı
Bulantı benim iki kere oldu. Heyecanlandığım zaman oldu.
Onun haricinde regl ağrısı yaşıyorum

Son düzenleme:
Yok sanırım yanlış anlaşıldım,
Çatlatma iğnesi yaptırdım. Denemek için 4 gundur gebelik idrar testi yaptım ikinci çizgi koyuluğu gerilemedi ilerledi. Dün kan verdim 5.19 çıktı. Henüz çok erken yaptırdım farkındayım daha 3 haftalık bile değil. Ptesi tekrar edicem testi değer artarsa var demektir. Ondan dedim dua edin diye :)

Yanlis anlaşılmadin canim. Stres yapma diye söylüyorum. Arkadaşım tüp bebek tedavisi görüyordu. Doktora sigarayı bırakayım mi dedi. Doktor stres yapacaksan bırakma. Stres sigaradan daha zararlı tutunmasını önlüyor dedi. Hayırlısını iste zaten değerin yükselmeye başlamış. Allah nasip etmişse olur

Canm Bnde 2.78 den yukseldi değer. Bi kaç gün sonra testi tekrarla insallah yukselecek

Anladım canım ama çok şükür stres değilde sanki nasıl desem, diyelimki bana para lazım oldu bi anda. Cebimde varmı yokmu bilmiyorum. Elimi cebime attım paraya benzeyen bişey var cebimde. Ama görmek için bekliyorum elimi cebimden cıkarmıyorum. Bi taraftanda bi sevinç var içimde galiba param varmış diye :)
Benimkide öyle bişey şuan içimde nedensiz bi sevinç var. Biraz 6.hissim kuvvetlidir. Ay başından beri o kadar çok talihsizlik yaşadımki ama olsun başarcam bu iş olcak halletcem diye diye mücadele ettim içimden bi ses pes etme olcak bu iş diyor tabi olumsuzluk payıda bırakıyorum ki olmasada kaybım yok ama olursa tadından yenmez :) Dediğin gibi Rabbim gerçekleşmeyecek şeylerin hayalini kurdurmasın bize :)

Canm Bnde 2.78 den yukseldi değer. Bi kaç gün sonra testi tekrarla insallah yukselecek
Kız bi anlık boşluğuma geldi yanlış hesaplamışım. Kan testi yaptırırken. Bi baktımki takvime daha 3 haftam bile dolmamış çok acele etmişim gerçekten :) inşallah artar benimkide. Sen kaçıncı günlerde yaptın kan testlerini :)

Regl en son 25 ekim miydi canim senin de dogum ayni gunu gosteriyor cunku ikimizn de 1 agustos
Benimde son reglim 25 ekim 1 agustos görünüyor Doğum ama benim erken yumurtlama oldu muhtemelen 4 veya 5 kasım döllenme oldu Pazartesi bende gidicem dktra inşllah kese kalp atışı duyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…