- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 33
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Amin canm inşallahSağol canım yorumun için...eylül ayında bir dusügüm oldu...bundan dolayida hem korkuyorum hem istiyorum...hem bekliyorum....Allah hepimizin gönlüne göre versin...hayırlisiyla inşallah...
Cnm degerinin 500 ustu olmasi gerekiyor hergun 2 katina katlaniyir degerin ona gore hesapla tam tarihini bilmedigim icin net bisi diyemiyorumKizlar keseyi goren var mi benim muhtemel dogum 1 agustos olarak gorunuyor.Regl 3 gun once test yaptim silik cizgi cikti.sonra baya koyulasti bhcg de 75 cikti .pazartesi doktora gidicem sol kasigimda agri batma var ara ara da regl sancisi gibi sancim oluyor .
Canım keseyi göremezsin daha cuma 546 ydi bugün gittim 907 daha kese görünmez pazartesi gel dediKizlar keseyi goren var mi benim muhtemel dogum 1 agustos olarak gorunuyor.Regl 3 gun once test yaptim silik cizgi cikti.sonra baya koyulasti bhcg de 75 cikti .pazartesi doktora gidicem sol kasigimda agri batma var ara ara da regl sancisi gibi sancim oluyor .
Ya acıkcası çalıştığım için topik takibi yapamayacağımı düşündüm canım :) Boşyere yer işgal etmeyim buralarda bide sayfa ikiye bölünmesin dedimBenim icin sikinti yok sayfamiz hizla hamislerle doluyor :)
Benim oluyor bulantım ama öyle kusacak duruma gelmiyorBulantısi olan var mı hiç
Hosgeldin cnm bilgileri mesaj olarak yollarsan tabloya kaydederim :) yrni yeni senleniyor buralarda :))Bende geldim ay ara bulamıyordum buradaymış ağustos anneleri diğer grupda çok sessiz kimse Yok
Hadi cnn benim ilk gebeligimde 500 kusur de alttan ultrasonla bakti görmüştüCanım keseyi göremezsin daha cuma 546 ydi bugün gittim 907 daha kese görünmez pazartesi gel dedi
Cat die gel cnmm kapimiz acik hoooosgeldinnnnMerhaba herkese bu arada böyle çat diye geliverdim ama
Canim pazartesi 1 hafta olmus olcak testi yaptiraliCnm degerinin 500 ustu olmasi gerekiyor hergun 2 katina katlaniyir degerin ona gore hesapla tam tarihini bilmedigim icin net bisi diyemiyorum
Regl en son 25 ekim miydi canim senin de dogum ayni gunu gosteriyor cunku ikimizn de 1 agustosCanım keseyi göremezsin daha cuma 546 ydi bugün gittim 907 daha kese görünmez pazartesi gel dedi
1200 falan olur cok rahat gorursun bence cnm :) allahim saglikla kucagina almani nasip etsin insallaajCanim pazartesi 1 hafta olmus olcak testi yaptirali
InsaAllah cnm ya gorsem rahatlicam biraz degerim 75 cikti dusuk gibi geldi bana ama baktim genel oyle regl oncesi1200 falan olur cok rahat gorursun bence cnm :) allahim saglikla kucagina almani nasip etsin insallaaj
Bence guzel bile cnm ben regl gunu yaptirmistim test 55 çıkmıştı :))InsaAllah cnm ya gorsem rahatlicam biraz degerim 75 cikti dusuk gibi geldi bana ama baktim genel oyle regl oncesi